Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?

Kahve ne ya ne bulurlar bu kahvede? Arkadaslariyla bazen bulusur esim onun haricinde isten eve gelir birsey yapacaksak bir yere gideceksek birlikte gideriz. Sizin esiniz evliligi anlamamis anlasilan.

bu adam ise gitmiyor mu calismiyor mu bu saatlere kadar disarda nasil duruyor ?

çok şükür işinden evine nadir bir şekılde arkadaslarıyla bulusur oda cokk uzun saatler degil

Eşim okey kahve falan gitmez
Az önce saat 17 de çıktı spor için 20 de geldi
Nasıl bir insan düzeltilir hiç bilmiyoruz
Düzgün birini seçince hiç böyle dertlerin olmuyor heralde
Problemli taraflarını ise kabul ettim
İnsanları yontmak çok zordur

Eşinizin bu kadar uzakta olmak istemesinin sebepleri ne acaba? konuştunuz mu, neden o kadar geç saatlerde dönmek istiyor, ne açıklama yapıyor?
Bizim için, eşim canı ne kadar isterse o kadar dışarı çıkar kaçta dönmek isterse o zaman döner asla bir kuralımız,sınırımız yok. Ama genellikle ayda 1-2 ancak çıkar, genelde pek de geç kalmaz. Belki siz de özgür bırakırsanız daha iyi olabilir...

Neredeyse hic gitmiyor. Daha evlenmeden once bile bunun kavgasini cok yaptigim ve de sonrasında cok sehir değiştirdiğimiz icin aradigi samimi cevreyi cok bulamadigi icin , ikimiz birbirimizin en yakini olduk hep. Ben kabullenemiyorum ya. Kirk yilda bir bile gitse zoruma gidiyk, illa surat yapıyorum. Cunku sabahtan aksama kadar zaten cok özlüyorum. Zaten calisan insanin esine ayırabilecegi vakti kısıtlı. Onu da baskasina ayirmasi sinirlerimi bozuyor valla. Birkac haftada bir cok israr ederlerse halı sahaya gidiyor simdi, yarin yine gidecekmis. Simdiden tadim kacti.

Psikolojide buna ergen kocalar diyorlar. Net şekilde böyle bi evlilik istemiyorum dediniz mi ? Boşarım seni de demelisiniz.
Evet biliyorum ergen eş videosu izledim ona gönderdim izlemiyor. Çok ciddi kavgalar ettim gecen valizi aldım evden gittim evlilik böyle hemen ayrılma aşamasına mı gelirmiş miş. Çocuk oyuncagı mı sanıyormusum ona kafa dagıtacak zaman tanımıyormusum. Zaten gece gündüz vardiyalı çalısıyoruz 12 gün boş gün oluyor 6 sında gidiyor gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye bile ses etmiyorum ama artık ucu kaçtı. Kızınca da ben huzur kaçıran onu kısıtlayan kişi oluyorum kafesteki kuşmuyum ben diyor

Ev arkadaşları huzursuzluk çıkarmaz böyle gece gezmelerinde biz ev arkadaşı değiliz canım diyip totosuna tekmeyi basın
Kaç kere dedim bilsen evlendiğimizden beri aynı sorun. Çocuk büyütmüyorum bekar değilsin evli adamın gece dışarıda işi yok vs neler dedim ona normal geliyor ben sorun çıkaran oluyorum

Adam işe gitmiyor mu? Akşam gidip ertesi günün öğlenine kadar okey oynamak ne ya?
Benim eşim arada arkadaşlarıyla yemeğe çıkar 2-3 haftada 1. Onda da 12-1 gibi evde olur. Arada da ben çıkarım benim daha seyrek çünkü çocuklu kadınların kocalarına çocuk kitleyip aynı güne denk getirmesi daha zor. Erkekler gidiyorum diyip gidebiliyor işte.

Özgür bıraksam daha fazla gider sabahlara kadar da gelmez öyle bi insan. Ne oyunuysa kalkamıyor başından

Manipule ediyor. Video atmak çözüm değil adam bunun doğru olduğunu düşünüyor. Kavga da çözüm değil eleştirmekte çözüm değil ilk evlendiğimde denemiştim. Kısasa kısas denediniz mi hiç ?

Denedim bi kere senle birlikte dönerix dedim o çıkana kadar dışarıda takıldım ama gece 3 te ancak çıktı o saatte benim takılacağım oturup çay içeceğim bi yer bile kalmıyor ki nereye gidiyim 3-4 e kadar. Bi de bana abartmadın mı diyor. Onu da geçtim o saatte dışarıda tekim kalkıp gelmedi oyunu bırakıp nasıl bi insanla evlendim bilmiyorum birine söylemeye çekiniyor ama ona müsade etmemi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…