- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Güldürdün
Ya şunun aynısını bir adam tutup yaptırın kahve bağımlı kocalarınıza. Sorun çözülür bence
Yok dedim bitti gitmiyceksin. Sen bana kafa dagıtmam için zaman tanımıyorsun bu evlilik değil ben hapis miyim kafeste kuş muyum bilmem ne diyor. Ben demiyorum ki evde otursun 5-6 saat oynar gelir insan. Gece 4-5 nedir sabah 8-10 nedir kafayı yiycem evi terk ettim ben herkese rezil etmişim bizi. Evlilik çocuk oyuncagı değilmiş evi terk etmek neymiş 4 saat geç geldim diye (sabah 9 da geldi).Bence son defa açık açık konuşun olmazsa yapacak bir şey kalmamıştır. Bekar erkekler bu kadar meraklı olmuyor. Kahvehane köşelerinde kumardan tut uyuşturucuya kadar her şey olur. Yakında kapınıza abuk subuk adamlar dayanırsa şaşırmayın
Sizde sus pus oturuyor musunuz kimseye birşey demeden?Denedim bi kere senle birlikte dönerix dedim o çıkana kadar dışarıda takıldım ama gece 3 te ancak çıktı o saatte benim takılacağım oturup çay içeceğim bi yer bile kalmıyor ki nereye gidiyim 3-4 e kadar. Bi de bana abartmadın mı diyor. Onu da geçtim o saatte dışarıda tekim kalkıp gelmedi oyunu bırakıp nasıl bi insanla evlendim bilmiyorum birine söylemeye çekiniyor ama ona müsade etmemi istiyor
Ailesine söyledim söyleyince kimsenin telefonunu açmıyor ailelerimiz başka şehirde. Onları da dinlemiyor 2-3 kere söylediğim için artık onlar da bişey demiyor dese de dinlemiyorSizde sus pus oturuyor musunuz kimseye birşey demeden?
Demekki kimse birşey yapamayacak değişmeyecek adam. Gerisi size kalmış...Ailesine söyledim söyleyince kimsenin telefonunu açmıyor ailelerimiz başka şehirde. Onları da dinlemiyor 2-3 kere söylediğim için artık onlar da bişey demiyor dese de dinlemiyor
İş o aşamaya geliyo zaten kabul etmiyor ayda 6 zaten çok az diyo onda bile az durmamı istiyorsn diyo. Beni kısıtlıyorsun zaman tanımıyorsun vs vsBöylesi laftan anlamaz. İstediğin hayat bu mu değil mi kararını verip ona göre davranmak lazım.
Arıyorum görüntülü kahvede hep. Bi de o var arayınca kızıyo neden ona güvenmiyormuşum sürekli arıyormuşumBence o adam tek senin kocan değil
Başka birinin de kocası olabilir.
Hiç normal değil. Ayrıca hangi kıraathane sabaha kadar açık olabilir ki? Kesin karıştırdığı bir şeyler var. Sen akşam onda gelsen ağzına eder, kendisine laf edince anlayış bekliyor
Böyleleri neden evlenir ki
O zaman çocukta yoksa gönderin anasının evind gitsinKaç kere dedim bilsen evlendiğimizden beri aynı sorun. Çocuk büyütmüyorum bekar değilsin evli adamın gece dışarıda işi yok vs neler dedim ona normal geliyor ben sorun çıkaran oluyorum
Hafta bir gün oda izni varsa. bir iki saat arkadaşıyla sohbet edip gelirEşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
1-2 saat çerez bile değil ona 5-6 saat yetmiyor 12 saatten aşagısı kesmiyorHafta bir gün oda izni varsa. bir iki saat arkadaşıyla sohbet edip gelir
ileride böyle olacak eminimAyrılın.
Babam da kahve bağımlısı sanki orda çalıyor gibi sabah gider öğlen gelir yemek yer sonra tekrar gider. Bı yere gitsek, eğer o gün kahveye gitmemişse hadi kalkalım der baskı yapar mecbur kalkarız. Ve durum biz küçükken de böyleydi. Yıllardır hiç değişmedi
Kesinlikle ayrılın böyle hayat geçmez
Polis memuruEşiniz ne iş yapıyor ki çıkınca böyle salıyor kendisini dışarı için can atiyor
Polis memuru
Severek mi evlendinizPolis memuru
Evet evlenmeden önce konuştum bu konuyu evlenince de böyle olursa istemiyorum dedim. Yol evlendikten sonra ne işim var gece dışarıda kahvede falan evde olurum hep gitsem de nadir giderim erken gelirim diyordu suan eve ara ara gelmiyorSeverek mi evlendiniz
Allah yardımcın olsun canım istersen ailen konuş sen bu evliliği ömür boyu bu şekilde geçmez sana yazık çocuk olsa daha işin içinden cikamazsinEvet evlenmeden önce konuştum bu konuyu evlenince de böyle olursa istemiyorum dedim. Yol evlendikten sonra ne işim var gece dışarıda kahvede falan evde olurum hep gitsem de nadir giderim erken gelirim diyordu suan eve ara ara gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?