Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Yok dedim bitti gitmiyceksin. Sen bana kafa dagıtmam için zaman tanımıyorsun bu evlilik değil ben hapis miyim kafeste kuş muyum bilmem ne diyor. Ben demiyorum ki evde otursun 5-6 saat oynar gelir insan. Gece 4-5 nedir sabah 8-10 nedir kafayı yiycem evi terk ettim ben herkese rezil etmişim bizi. Evlilik çocuk oyuncagı değilmiş evi terk etmek neymiş 4 saat geç geldim diye (sabah 9 da geldi).

Sizde sus pus oturuyor musunuz kimseye birşey demeden?

Ailesine söyledim söyleyince kimsenin telefonunu açmıyor ailelerimiz başka şehirde. Onları da dinlemiyor 2-3 kere söylediğim için artık onlar da bişey demiyor dese de dinlemiyor
Demekki kimse birşey yapamayacak değişmeyecek adam. Gerisi size kalmış...

Böylesi laftan anlamaz. İstediğin hayat bu mu değil mi kararını verip ona göre davranmak lazım.
İş o aşamaya geliyo zaten kabul etmiyor ayda 6 zaten çok az diyo onda bile az durmamı istiyorsn diyo. Beni kısıtlıyorsun zaman tanımıyorsun vs vs

Bence o adam tek senin kocan değil
Başka birinin de kocası olabilir.
Hiç normal değil. Ayrıca hangi kıraathane sabaha kadar açık olabilir ki? Kesin karıştırdığı bir şeyler var. Sen akşam onda gelsen ağzına eder, kendisine laf edince anlayış bekliyor
Böyleleri neden evlenir ki

Arıyorum görüntülü kahvede hep. Bi de o var arayınca kızıyo neden ona güvenmiyormuşum sürekli arıyormuşum

Yilda bir kaç kere anca bensiz ortami olur o da gece yarisini geçmez. Bu ilişkilere göre değişir ama sıklıkla düzenli çıkmalardan hoşlanmazdim ben ya.
Sizin ki çook çok üst seviyeymiş.

Kaç kere dedim bilsen evlendiğimizden beri aynı sorun. Çocuk büyütmüyorum bekar değilsin evli adamın gece dışarıda işi yok vs neler dedim ona normal geliyor ben sorun çıkaran oluyorum
O zaman çocukta yoksa gönderin anasının evind gitsin

Hafta bir gün oda izni varsa. bir iki saat arkadaşıyla sohbet edip gelir

Ayrılın.
Babam da kahve bağımlısı sanki orda çalıyor gibi sabah gider öğlen gelir yemek yer sonra tekrar gider. Bı yere gitsek, eğer o gün kahveye gitmemişse hadi kalkalım der baskı yapar mecbur kalkarız. Ve durum biz küçükken de böyleydi. Yıllardır hiç değişmedi
Kesinlikle ayrılın böyle hayat geçmez

Hafta bir gün oda izni varsa. bir iki saat arkadaşıyla sohbet edip gelir
1-2 saat çerez bile değil ona 5-6 saat yetmiyor 12 saatten aşagısı kesmiyor
ileride böyle olacak eminim

Severek mi evlendiniz
Evet evlenmeden önce konuştum bu konuyu evlenince de böyle olursa istemiyorum dedim. Yol evlendikten sonra ne işim var gece dışarıda kahvede falan evde olurum hep gitsem de nadir giderim erken gelirim diyordu suan eve ara ara gelmiyor

Allah yardımcın olsun canım istersen ailen konuş sen bu evliliği ömür boyu bu şekilde geçmez sana yazık çocuk olsa daha işin içinden cikamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…