- 7 Kasım 2019
- 6.472
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.042
- 198
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Sehre gore değişiyor mu bılmem ama burdaki kahveler en gec 12 bucuk dedi mi kapanır. Cadde ustunde bı tane ışık kalmıyor gece Kafeler de oyle. Sure pek esnetmezler calısma surelerı yok mu? Sabahcı bı yer gormedım uzun zamandır. Arkaya kahve goruntulu tablo asmasın goruntulu arama zamanıEşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Ailesine söyledim kimseyi dinlemiyor arıyorlar açmıyor konuşmuyor artık onlar da karışmıyo. Nasıl yetiştirdilerse gerçekten!!! evlilikte sorun varsa ikimizin arasında benle çöz diyo ama çözülmüyor işte. Napıcam bilmiyorum ailem gittiğinde konuşcaz bana zaman ver kafa dağıtmam için diyor 6 gün zaten az diğer 24 gün evdeyim senle diyo ama alışkanlık haline gelecek gece dışarıda durmak zaten buna alışkın biri evlenince başta dikkat ediyordu artık etmiyorAllah yardımcın olsun canım istersen ailen konuş sen bu evliliği ömür boyu bu şekilde geçmez sana yazık çocuk olsa daha işin içinden cikamazsin
Yok hayatım istanbuldayız kahve sahipleri kepengi indirip oynuyorlar tablo vs değil insanları vs görüyorum hareket ediyorSehre gore değişiyor mu bılmem ama burdaki kahveler en gec 12 bucuk dedi mi kapanır. Cadde ustunde bı tane ışık kalmıyor gece Kafeler de oyle. Sure pek esnetmezler calısma surelerı yok mu? Sabahcı bı yer gormedım uzun zamandır. Arkaya kahve goruntulu tablo asmasın goruntulu arama zamanı
Soruyum mutsuz mu ne alakası var diyecekEşim işinden evine birisi..4 yıldır evliyiz. Coook nadir çıkıp geç döndüğü olmustur. Bir elin parmağını geçmez. Bu kadar çok çıksa ben evinde mutsuz olduğunu düşünürdüm.
Adam evi otel niyetine kullanıyor resmenEşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Muhakkak zevkli geldiği için gidiyordur ama her şey dozunda güzel. Mutsuz musun diye sorarsan da değilim diyecek doğal olarak. Mutsuzluğu da senden kaynaklı değil bence. Tamamen evli olmakla ilgili sorunu kendisinin..bekar gibi yaşamaya çalışıyorSoruyum mutsuz mu ne alakası var diyecekhesabına vs oynuyorlar sigarasına zevkli geliyor
Gittiği günlerde evet. Diğer günler evde ve işte. Haftada 2 gidiyor diğer günler senleyim zaten çok az diyor. Bende asosyal ol demiyorum zaten erken gelsin diyorumAdam evi otel niyetine kullanıyor resmen
Ne kahvesi o saatte kahve mi açık ciddi soruyorum ? Herif pavyona gidiyor olmasınEşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Evet bekarken de böyle yaşıyordu geceleri dışarıda falan ama evlenince böyle olacaksa istemiyorum demiştim. Yok ya ne işim var evlendikten sonra gece dışarıda kahvede vs nadir giderim onda da erken gelirim demiştiMuhakkak zevkli geldiği için gidiyordur ama her şey dozunda güzel. Mutsuz musun diye sorarsan da değilim diyecek doğal olarak. Mutsuzluğu da senden kaynaklı değil bence. Tamamen evli olmakla ilgili sorunu kendisinin..bekar gibi yaşamaya çalışıyor
İzmir’de de var öyle kepenk indirip okey oynatılan yerler kahvehaneden bozma kumarhaneler işteNe kahvesi o saatte kahve mi açık ciddi soruyorum ? Herif pavyona gidiyor olmasın
Canım herseye para mı yetiyor her seferinde çıksa m para yetmez hem evde de işler oluyor her seferinde bende çıksam evin işini kim yapacak birikiyor zor oluyorBenim eşim böyle biri olsa onun çıktığı her akşam kendime plan yapardım. Elbet o da bundan rahatsız olur kendi hareketlerine, eve geliş saatine çeki düzen verirdi. Hatta en sonunda bana katılırdı. İstanbul’da yaşıyormuşsunuz. Bi konser olur tiyatro olur. Onsuz planlar yapmayı deneyin. Tabii sabaha kadar sürmez belki ama umursamadan eve gelin cilt bakımınızı yapın uyuyun, sabah karşılaşın günaydın diyin. Etkinliğinizin ne kadar güzel geçtiğinden bahsedin. Sizinle yapabileceği Neleri kaçırdığını anlar diye düşünüyorum.
Yok arıyorum görüntülü. Kahvede hep aradıgım içinde kavga çıkıyor güvenmiyorsun arıyorsun kaç kere diye. Kahve sahibi de oynarsa açık oluyor işte ve kahve dolu oluyo 2-3 masada bi sürü insanNe kahvesi o saatte kahve mi açık ciddi soruyorum ? Herif pavyona gidiyor olmasın
Gece vardiyasından çıktıgı gün boş oluyor o günlerde gidiyo haftada 2 gün gitsin okey ama aşırı çok duruyor sıkıntı orda gitmesi değil gitsin haftada 2 bişey demiyorum ona sabahlamasına kızıyorumPolis memuruymus eşiniz 8 saat mesai yapsa 12 saat dışarda ee bu adam evde ne zaman yiyor,iciyor,dinleniyor,sizinle ilgileniyor.İdare edilecek gormezlikten gelinicek gibi değil.Esime çik dışarı çay kahve iç arkadaşlarınla diye ben teklif ederim tam bir ev kuşudur ve böyle dışarı çıksa suphelenirdim.
Bazen sıkışıp kalıyorsun söyleyince ayrı bir kavga çıkıyor neden ailelere evimizin sorununu söylüyorsun diyeŞaka gibi konu cidden.
Madem sabahlara kadar okey oynayacakmıs neden evlenmiş?
Siz bir gece eve gitmem balonu eşiniz size ne yapıyor? Kime nasıl doyuruyor bu durumu, siz ailem duymasın diye çabalayın saçma bir şekilde.
Çıksın, sizinki evlilik değil zaten kusura bakmayın.Bazen sıkışıp kalıyorsun söyleyince ayrı bir kavga çıkıyor neden ailelere evimizin sorununu söylüyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?