Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Sehre gore değişiyor mu bılmem ama burdaki kahveler en gec 12 bucuk dedi mi kapanır. Cadde ustunde bı tane ışık kalmıyor gece Kafeler de oyle. Sure pek esnetmezler calısma surelerı yok mu? Sabahcı bı yer gormedım uzun zamandır. Arkaya kahve goruntulu tablo asmasın goruntulu arama zamanı

Allah yardımcın olsun canım istersen ailen konuş sen bu evliliği ömür boyu bu şekilde geçmez sana yazık çocuk olsa daha işin içinden cikamazsin
Ailesine söyledim kimseyi dinlemiyor arıyorlar açmıyor konuşmuyor artık onlar da karışmıyo. Nasıl yetiştirdilerse gerçekten!!! evlilikte sorun varsa ikimizin arasında benle çöz diyo ama çözülmüyor işte. Napıcam bilmiyorum ailem gittiğinde konuşcaz bana zaman ver kafa dağıtmam için diyor 6 gün zaten az diğer 24 gün evdeyim senle diyo ama alışkanlık haline gelecek gece dışarıda durmak zaten buna alışkın biri evlenince başta dikkat ediyordu artık etmiyor

Eşim işinden evine birisi..4 yıldır evliyiz. Coook nadir çıkıp geç döndüğü olmustur. Bir elin parmağını geçmez. Bu kadar çok çıksa ben evinde mutsuz olduğunu düşünürdüm.

Yok hayatım istanbuldayız kahve sahipleri kepengi indirip oynuyorlar tablo vs değil insanları vs görüyorum hareket ediyor

Eşim işinden evine birisi..4 yıldır evliyiz. Coook nadir çıkıp geç döndüğü olmustur. Bir elin parmağını geçmez. Bu kadar çok çıksa ben evinde mutsuz olduğunu düşünürdüm.
Soruyum mutsuz mu ne alakası var diyecek hesabına vs oynuyorlar sigarasına zevkli geliyor

Adam evi otel niyetine kullanıyor resmen

Soruyum mutsuz mu ne alakası var diyecek hesabına vs oynuyorlar sigarasına zevkli geliyor
Muhakkak zevkli geldiği için gidiyordur ama her şey dozunda güzel. Mutsuz musun diye sorarsan da değilim diyecek doğal olarak. Mutsuzluğu da senden kaynaklı değil bence. Tamamen evli olmakla ilgili sorunu kendisinin..bekar gibi yaşamaya çalışıyor

Benim eşim böyle biri olsa onun çıktığı her akşam kendime plan yapardım. Elbet o da bundan rahatsız olur kendi hareketlerine, eve geliş saatine çeki düzen verirdi. Hatta en sonunda bana katılırdı. İstanbul’da yaşıyormuşsunuz. Bi konser olur tiyatro olur. Onsuz planlar yapmayı deneyin. Tabii sabaha kadar sürmez belki ama umursamadan eve gelin cilt bakımınızı yapın uyuyun, sabah karşılaşın günaydın diyin. Etkinliğinizin ne kadar güzel geçtiğinden bahsedin. Sizinle yapabileceği Neleri kaçırdığını anlar diye düşünüyorum.

Ne kahvesi o saatte kahve mi açık ciddi soruyorum ? Herif pavyona gidiyor olmasın

Evet bekarken de böyle yaşıyordu geceleri dışarıda falan ama evlenince böyle olacaksa istemiyorum demiştim. Yok ya ne işim var evlendikten sonra gece dışarıda kahvede vs nadir giderim onda da erken gelirim demişti

Canım herseye para mı yetiyor her seferinde çıksa m para yetmez hem evde de işler oluyor her seferinde bende çıksam evin işini kim yapacak birikiyor zor oluyor

Polis memuruymus eşiniz 8 saat mesai yapsa 12 saat dışarda ee bu adam evde ne zaman yiyor,iciyor,dinleniyor,sizinle ilgileniyor.İdare edilecek gormezlikten gelinicek gibi değil.Esime çik dışarı çay kahve iç arkadaşlarınla diye ben teklif ederim tam bir ev kuşudur ve böyle dışarı çıksa suphelenirdim.

Ne kahvesi o saatte kahve mi açık ciddi soruyorum ? Herif pavyona gidiyor olmasın
Yok arıyorum görüntülü. Kahvede hep aradıgım içinde kavga çıkıyor güvenmiyorsun arıyorsun kaç kere diye. Kahve sahibi de oynarsa açık oluyor işte ve kahve dolu oluyo 2-3 masada bi sürü insan

Gece vardiyasından çıktıgı gün boş oluyor o günlerde gidiyo haftada 2 gün gitsin okey ama aşırı çok duruyor sıkıntı orda gitmesi değil gitsin haftada 2 bişey demiyorum ona sabahlamasına kızıyorum

Bazen sıkışıp kalıyorsun söyleyince ayrı bir kavga çıkıyor neden ailelere evimizin sorununu söylüyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…