eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

Ben de dediğim dedik yapip gitmeyeceğim sonrasindaki tavrım da kendi eseri olacak. Artik anladım ben doğru davranıyorum. Hata bende mi diye düşünüp üzülüyordum ama sayenizde anladım ben hakliyim
Sen birde kendini haksiz mi goruyosun?
Sonuna kadar haklisin.eger iyi bi tavir koymazsan her seferinde ayni muameleyi goreceksin haberin olsun..

İlk olarak ne ben ne de eşim birbirimizden ayrı15 gün tatil ya da program ayarlayamayız, ikimiz de kavga çıkarır gerekirse kapıyı kitler gene yollamayız.
İkincisi evlilik yıldönümünde ya da özel günlerimizde yine ailelerle plan ya da program yapılamaz, büyük olay çıkarırım.
Üçüncü ise eşim beni bırakıp ailesiyle gezmeye gidecekse, evine aynen postalarım bekar bekar gez diye.
Şaka mı bu?
Siz bence hiç abartmıyorsunuz, biraz abartın büyük kasırga patlatın.

Haklısınız tbi ama cokda şey yapmayın ya berabr gdin nolcak ki snrada tek gidersiniz ama eşinizin de gelmessen olur demesi kırıcı olmuş braz hoş sözle gönlünüzu alarak söyleseydi szde kabul ederdinz eminim tatsızlık ckmazdı

Ben olsaydım gider, ama hepsinin burnundan getirir zehir ederdim o tatili.bak bakalım bidaha senden habersiz plan yapıyor mu.bence en büyük yanlışın evde onu beklemek olur.hatta gelmemen eşinin işine gelir.güzel güzel ailesiyle tatil yapar gelince de iki güzel sözlede seni tavlar olur biter.en büyük yanlış onu evde beklemek olur sonra kafanı duvarlara vurursun demedi deme.

Öylemi buyur gidin madem derdim. Bana sormadan plan yapılmış bende eşşek başı olmadığıma göre güle güle derdim. Böyle bir bencilliğe asla katlanmazdım. Restini görür bende bir tatil planı yapıp tek basıma tatile giderdim. Çok güzel yerler var görülecek gidin gezin ne hali varsa görsün o da. Kabul edersiniz bundan böyle hep böyle gider. Alıstırmaya çalişiyor sizi. Vall rest çeken kdınlr kazanıyor bu hayatta. Akıllı olun katlanmayın

Yorumların yönü nasıl bilemiyorum ama bence ailesiyle gitsin, sonra da başbaşa gidebilirsiniz. Ilımlı olursanız sizin istediğiniz de olur. Benim de iki oğlum var. Onlarla gezmeyi, keşfetmeyi, gittiğimiz yerlerde farklı yiyecekler tatmayı, ilginç kareler yakalamayı çok severim. Eşimin ailesiyle tatile gitmişliğimiz var. Aileler arasındaki uyum herkese olumlu yansıdığı için bence daha mutluluk verici birşeye dönüşebilir. Ama oğullarımın herhangi biri Sırf evlendi diye bizimle de artık hiç gezemeyecekse, bu mutluluk tarihe karışacaksa çok üzülürüm şahsen. Bence siz de gidin, tatilin keyfini çıkarın..

Evlilik yıldönümünü de annesi ve babasıyla romantik bir şekilde kutlar artık beyefendi:işsiz:

Döndüğünde pişman olacak ona trip atacağım diyorsunuz ama eşinize hiç bişi olmayacak. Yaptığı tatil yanına kar kalacak, sizinle de en fazla 1 hafta bozuşur. Sizde sinir olduğunuzla üzüldüğünüzle kalırsınız.
Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama onlar tatildeyken kesinlikle evde oturmayın. Gezmeye gidin aileniz yada kardeşiniz ne bileyim arkadaşlarınızın yanına. Bol bol neşeli fotoğraf çekin. Sizi aradığında da neşeli bir ses tonu ile konuşun, konuşmayı uzatmadan “şimdi sahile gidiyorum ararım ben seni” deyip aramayın. Ancak böyle onu bu yaptığına pişman edebilirsiniz. Onsuz da mutlu bir şekilde eğlendiğinizi onu takmadığınızı bilirse bir daha böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Çünkü aklı sizde kalacak.
Lütfen evde oturup onu beklemeyin.
Yine de taktir sizin :)

Eşiniz size sormadan böyle birşey yaparak çok büyük hata yapmış, tek çözüm ise 1 hafta ailesi ile Karadeniz turu sonra 1 hafta da sizinle başbaşa farklı bir yerde tatil gibi duruyor... Eşiniz biraz dik durmayı öğrensin, karımla evlilik yıl dönümü kutlaması yapıcaz demesi ne ayıp ne de anormal birşey...

Nefret ediyorum böyle her şeyde ailesini katan erkeklerden.!. Ne var yani onlarsız olmuyor mu sanki. Aman bırak gitsinler. Sende zehir et tatillerini :sinirli:

valla canım ne kadar sinir olsan haklısın. şimdi ben olsam diye düşündüm de, bir kere asla gitmezdim. ikincisi belki ben de başımı alır başka bir yere tatile giderdim ama bu beni kesmezdi, bunu ömürlük yapardım. demek sen ayrı ayrı tatil yapmak istiyorsun bundan sonra herkes kendi tatil planını kendisi yapacak diye kural koyardım.
ama bunları senin gibi ılımlı bir insan olsam yapardım. kendim olsam :D dünyayı başlarına yıkar sonra da boşanırdım bile. çünkü eşimin böyle bir şey yapması durumunda bir ömür unutamaz ve affedemezdim.

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
bende kendime başka bir plan yapardım kendi ailemle ve onlarla gezerdim bu kadar basit..

Bende aileme giderim ailesi için beni 15gün bibaşıma bırakan adamı koca diye sayıp bekleyecek değilim de
Ben olsam öyle yapar çeker giderdim kal dediği için ama

Not= ben ailesiyle giderdim tatile gittim de kv çocuklara bakarkeb biz rahat olduk en azından ki gidersek bu yaz da beraber gitcez hem balayı değil sonuçta odalar ayrı ve abinler annenlerle gitse çok sevinirdin ama

Back
X