Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

Sizin verdiğiniz tepkinin aynısını verirdim bir kere.
Tabiki haklısınız,toplayacakmış Toplasaydın ozaman .
Tek hata bana göre yatağıma almayacağım demeniz,çiftlerde şahsi görüşüm birşeye sinir oldun diye adamı yataktan kovmak!Hayır musade edin hatasını bilsin özür dilesin.
Ha dilemiyorsada sesini çıkarmadan arkasını dönsün uyusun .

İşten gelince benim eşimde gomlegi burusturup ortada birakir sepete atsana diyince atiyor ama o kadar cok daginik degil. Kendide topluyor sonra cunku

geneli böyle dagınık galiba..
eşimle mutfaga sırayla girip cıkıyoruz.
o elinde bardakla cıkarken ben odalardaki bardakları mutfaga götürüyorum
en sinir oldugum huyu. cok fazla sey içer ve bardakları evin ayrı köşelerine bırakır.

banyoda bile bardak bulmuşlugum var

O sesini yükseltince ben sakin sakin dinliyorum ve kisik bir sesle bagirma bak ben sakince konuşuyorum diyorum. Yani onu sinir ediyorum.

Bagirmiyor bagirsada fazlasiyla karsiligini alip ezilecegini biliyor.

Ben bagiririm genelde. O da esime karsi degil genelde evde yalnizken soylene soylene sinir olur sonra da sakinlesirim Esim ben bagirinca susar. Sesini yukselttigini duymadim hic. Ama bu konuda siz haksizsiniz. Eve gelip daginik mi gordunuz evi o zaman normal ses tonuyla hani toplayacaktin canim? Demeliydiniz. Siz dogrudan kavgayi baslatan taraf olmussunuz. Esinizin tavirlari da yanlis sizin de

Iyide bacim adama jest yaptim. Evden ciktim. Eve geldim gec saatte ortalik savas alani. Sonrada bide özür dileyecegi yerde bana öyle cikisti ve üstüne üstüne toplicam deyip gitti yatti. Bu reva mı?

Şiddet uygulamaması şiddet içerikli olmadığı anlamına gelmiyor. Bardağı almış eline, tavrınızı bilmese atacaktı belkide. Tutupda, hayatım çok dağınık farkındayım senş böyle karşılamak istemezdim ama halledicem herşey için teşekkürler deseydi sizin de sinirleneceğinizi düşünmüyorum.

Bundan böyle kabul etmeyin. Hem hazırlık yap hem yardım etmesin hemde sinirlerini bozsun. Yok öyle.

Eşimin bir seferinde arkadaşları geldi akşam çayına, hazırlığını yaptım pasta tabağı vs, öncesinde temizlik. İlk evlilik zamanlarımızdı. Zaten misafir geldiğinde biraz yorgundum. Sonra çay servisi, kalk otur kalk otur. Bizimki de arkadaşlarıyla muhabbet, yan yana oturuyoruz o arkadaşlarına dönüyor ben arkada kalıyorum, resmen bana arkasını dönerek etti sohbetini. ben evin hizmetçisi gibi. Misafirler gidince neden öyle yaptığını sordum, yok işte ne varmış da bilmem ne. Kavga ettik. Bir daha bir arkadaşını evime sokmayacağım bana teşekkürün buysa dedim. İstemedim de... Bazen sevdiğim arkadaşları eşleriyle gelir. Onda da hep ben kalkmam, kalksın yardım etsin.

Yükses sese fobim var.
3 yıllık evliyim 1 kere eşim bir mağazada sesini yükseltti bağırmak değildi tam olarak ama yine de dikkat çektik baya.
Ben indim otoparka arabaya bindim. Eşimin binmesi ile o kadar bağırarak derdimi anlattım ki adam şok oldu.
O gün bugün biraz sesi yükselir gibi olsa ortamdan uzaklaşır sakinleşir ve öyle gelir yanıma.
Ne bağırırım, ne izin veririm.

Böyle bir durumda eşim o evi asla öyle bırakmaz .Ama başka şeylerden tartıştıysak ben bağırırım bir kez sonra başka odaya geçer yatarım

nadiren susarım :)
aslında susmayı fazlalaştırsam sonunda ben haklı çıkacağım da tutamıyorum kendimi

Sakın ezdirme kendini eşin dahi olsa saygısızlık edemez ettirmeyin

Genelde bagirma olmaz bizim evimizde de 3 4 ayda bir kavga ya ederiz ya etmeyiz. Genelde ben bagiririm ilk o da ben bagiriyorum diye bağırır. Farkli odalara gideriz biter.

hahaaayyyyyy bayıldım tellerini de yutar valla ilk kavgada nasıl tepki verilirse erkek milleti ona göre gardını alıyor.abartılmıcak bir şey bile olsa abartılı tepki verip sindirmekte fayda var

Benim eşim asla yükses sesle tartışmaz bağırmaz söyleyeceğini söyler ama düşük tonla kendisinede yüksek sesle konuşulmasından nefret eder sesini alçalt diye diye benide alıştırdı kavgalarımızı görseniz bunlar ne ayak dersiniz :)) ama ben kırıldığımda öyle bir susarımkı karşımdaki deli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…