Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

Birdaha asla. Ve ayrica asla baskı yapmam esime genelde, ama sordugumda yorgunum bile demedi. Bagirmaya basladi o yüzden durum buralara geldi. Ayrica bir tesekkür bile etmedi.

Esinize davranisizi kaba buldum ben biraz. Sıkıyorsa at, adam ol tarzı. Yeterince anlayış gostermissiniz hazirlanmissiniz ama kavga esnasindaki laflariniz bana agir geldi.

Ben naptigimi anlatayim. Bagirdiginda bazen komik geliyor karsisinda guluyorum o da gulmeye basliyor ya da bagirdiginda kiriliyorum dudagmi bukuyorum daha bagirirken sarilmaya basliyor. He bazen cileden ciktigim bi an oluyor. O zaman da ciyakladim mi o alttan aliyor. Oyle anlasiyoruz.

Bu forumdaki erkege karsi kiskirtici yorumlari da fazla buluyorum. Onlar da bizim gibi bir insan. Kendimizi ezdirmeyelim derken erkekleri de ezmememiz gerektigini dusunuyorum. Bir de tamamen sizin gibi kimse duzenleyemez. O kendince duzelttigini saniyodur.

Annem bile bi yeri bozdugunda benim gibi duzeltemiyor :)

Birdaha asla. Ve ayrica asla baskı yapmam esime genelde, ama sordugumda yorgunum bile demedi. Bagirmaya basladi o yüzden durum buralara geldi. Ayrica bir tesekkür bile etmedi.

Yazdiginizdan cok sakince sormussunuz gibi gelmedi. Gelir gelmez hesap sorar sekilde niye topkanmadi, oyle demedim mi vs derseniz ne desin adam? Ayrica toplamamasinin ne sebebi olabilir? Yorgundu, cani istemedi, üşendi... Fazla abartiyorsunuz. Sizde rahat olun birakin. Size kalirsa toplama isi ve rahatsizsaniz, yaptigini hatirlatirsiniz kabul etmezsiniz bir daha. Yatak ayircak birsey yok.

Siz esinizin her yaptigina tesekkur ediyor musunuz? Ediyor olsaniz esinizde aliskanlik kazanirdi. Benim oyle cok tesekkur etmek aklima gelmezdi ufak tefek seylerde ama esim herbiseye tesekkur edip durdugu icin agzima dolandi su getirse tesekkur ediyorum simdi.

Vallahi o bir bagirir benuc kati bagiririm.hakliysam avazim cikasiya bagirir hakkimi ararim.haksizsam sesimi cikartmam susmasini beklerim.o icini doker sinirini atar sonra gelir sarilir tabi ben sabirla sustugum icin.haaaa sadece haksizken yaparim bunu.yok yere bagirir sa burnundqn getiririm bir saat susmam.kizlarimi da alir giderim tek kalirsin derim.eli masaliyim vallahi.
Siz cok sabirlisiniz canim.13 kisi neymis girsin kahveye yani evinize kahveye cevirmis kocaniz.bidaha kabul etmeyin bu kdar kisiyi.hic kabul etmeyin yazik size.

Geldiğiniz gibi emri vaki bir şekilde kızarak toplamasını söylediyseniz siz haksızsınız. Bana da “çabuk topla, bu ne hal böyle!” diye sesini yükseltse bağırsa vallahi inadıma toplamam döner totomu uyurum. Tabi ki eşinizin lafları ve o bardak olayı da çok çok yanlış ve çirkin. Yatak ayırmak yerine bence sakin bir şekilde kızdığınız kırıldığınız noktaları anlatarak konuşmak en doğrusu.

bak buyuklerimiz hep der ki... kavganizi edin ama yataklarinizi ayirmayin... en masumiyeti uykuda olur eli ayagi kolu yuregi falan deger tartisma kalmaz.. yatak ayirtma basladimi yillarca ayri yatmaya baslarsiniz her problemde (BENIM FIKRIM BU)

Ben hayatımda 13 bayanı bir araya davet etmedim.13 erkek dışarda bir araya gelmek istese basbayağı mekan dolu gözükür. Benim olmayacağım, ama sonuçlarına benim katlanacagim (ikramları hazırlayan siz, öncesinde ve sonrasında evi temizleyen siz) organizasyonlara eşimin girişmesini istemem.Ortak yaşadığım alandan beni gönderene kadar canım,birtanem...eve döndüğümde bardağı bana atma hareketleri...

Gelelim bağırma ile ilgili sorunuza...bir kişi diğerine bagirdiginda karşısındakine üstünlük kurmaya çalışıyordur ve göz dağı veriyordur. Yani bağıran aslında iletişim kurmaya ,problem cozmeye çalışmıyordur !Ustünlüğünü kabul ettirmeye çalışıyordur (doğal yaşamdaki tüm canlılar diğer türdesini sindirmek ve liderliğini ilan etmek için diğerinin üstüne doğru gider ve kükrer) İletişimi keserim,dinlemem uzaklasirim.

Esimin ofke kontrol problemi oldugu icin hep bagirir durur o konudan bence ben bizi ornek vermeyim de sey dicem bisey ilgimi cekti oo 13kisilik grupta hic mi bekar yoktu ya da sizden durumu daha uygun olan da sizi gonderip sizde toplanmislar,gelenler de dusuncesizmis baya; cunki burdan bakinca sizden daha uygunsuz durumda ararinda kimse yoktur "evli cocuklu arti calisan." Esim boyle biseyi asla yapmaz.

Bırak kalsin bakalım dağınık toplayim diyecekmi yarın aksam toplamazsa trip atarak siz toplarsiniz bigun dağınık kalmayla bisey olmaz denemiş olursunuz

ilk hata sizde başlamış.
tüm gün çalışıp akşama ikram hazırlayarak bunu yapmışsınız.h sonu plan yapsın yada dışarı da toplansın.
siz daha öncede eşinizin dagınıklıgı toplamadıgını yazmışsınız bu sorun evinizde hep vardı demek ki.
herşey oldu bitti den sonra bagırmak bana birşey ifade etmiyor.daha önce bana sergiledigi tavra göre hareket etmeli.
bir daha birilerini çagırmayı planladıgında bu yaşadıklarınızı göz önüne getirip cevap verin

Benim eşim de genel de sakindir, ama ben çok damarına basarım bazen. O zaman yükselir. Ben daha çok yükselirim.

Toplamayin yahu. Birakin kalsin oyle. Illaki toplamak zorunda kalir. 3 gun toplamazsa 3 gun kalsin hersey ortada. 4.gun mecbur toplar. Kavga ettiginize degdi mi?

benim esim bana bagiramaz hatta kimse bagiramaz musade etmem cunku

su sizin yasadiginiz olayi yasasam benim verecegim tepki de farkli olurdu , eve girdigimde daginik gordugumde hayatim ne zaman toolayacaksin evi derdim , to0lamadan yatma lutfen der gecer salona uzatir ayaklarimi otururdum
sizinki de ani bir tepki olmus bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…