• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gezdirir mi?

ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım eşim gezmeyi sever fırsat buldukça kaçarız başbaşa...genellikle kızımız için hep beraber onun sevdiği yerlere gideriz :)))

ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım eşim gezmeyi sever fırsat buldukça kaçarız başbaşa...genellikle kızımız için hep beraber onun sevdiği yerlere gideriz :)))

Ne güzel cnm Allah bağışlasın.bizim henüz çocuğumuz yok yani başbaşayız.Çok bişi istemiyorum kii

Bende şanslı olanlardanım bu konu da.... İkimizde çok seviyoruz gezmeyi sinema olsun,hafta da bir yada 2 dışarda yemek yemek. Arkadaşlarımıza oturmaya gitmek. Bazı Hafta sonları eşim çalışmadığı zamanlarda 1 saatlik uzaklıkta olan kardeşim ve eşinin yanında geçiririz günlerimizi.

İşteyken eşim mesaj atar akşam nereye gitsek diye =) aklımız fikrimiz gezmekte. sONRA AY SONU gelmiyor hehehe =)

çoluk çocuk yokken gezebildiğmiz kadar gezmeliyiz bence, sonra sinemaya gitmek bile dert.

bu ne biçim soruya sanki bebekmişsin acizmişsin gibi ohalde sen onu gezdir o seni gezdirmiyorsa ahaha:60:

Bizde çok gezeriz. Aslında evliliğimizn ilk aylarında daha çok gezerdik çalışıyordum ve genelde dışarda yerdik şimdi çalışmıyorum ama haftada bir dışarda yemek yeriz. Kışın alişveriş merkezine giderizya da bize yakın caddede yürüş yaparız. Yazın hemen hemen hergün saatlerce yürüyüş yaoarız eşim gelir yemeğimizi yeriz dışarda çay içeriz. Sinemaya haftada bir yada iki haftada bir gideriz. Çocuk olmadan gezmek lazım dimi ama..

benim eşim çok sever gezmeyi.bende tabiki çok gezeriz.dolaşırız.ama yazın daha çok gezeriz.biz pikniğe çok gideriz.alışverişi beraber yaparız.günlük yürüyüş yaparız parka gideriz(yazın).çocuklar küçük kışın sadece alışveriş mağazalarına gidiyoruz.yaz dediğim şurda 1 ay sonra başlarız biz gezmeye.

eşiniz sizi gezdirir mi? sorusu biz kadınların kedi-köpek gibi sanki onun istediği zaman tasmayı takıp gezdirdiği bir varlık olduğumuz izlenimi uyandırıyor :( Hoşuma gitmedi.

hemde nasıl bayıla bayıla gezeriz ikimizde çok seviyoruz kızımızda bize benzemiş sadece ev gezmesi değil ama avm çarşı pazar hepsini çok sever ve çok gezeriz

sevgili konu sahibi arkadaşım egem sorunlarımız aynı yanlız bi farkla benim eşm annesinden başka kimseyle göndermez biyere nereye gitmek istesem kaynananla git der bende çookk mecbur kalmadıkça hiç gitmem.bugün pazar dışarda bahar havası bahar havası var eşim çalışıyo ve ben camdan öölleeee bakıyom ya ben ne yapayım :59:

aah arkadaşlar bendede bu dert var ve bende senelerdir uğraşıyorum benim eşimde hiç götürmez zorla yalvara yakara alışveriş merkezine götürür en cokta içimi acıtan beni götürmemesi değil mesela ben diyorum ardından 10 dk geciyo ailesinden biri arar buraya gidelim der tıpış tıpış gider ve bunu kaç kere yaptı beni inciten bu benden cok ailesiyle gezmeyi daha cok sever

sevgili konu sahibi arkadaşım egem sorunlarımız aynı yanlız bi farkla benim eşm annesinden başka kimseyle göndermez biyere nereye gitmek istesem kaynananla git der bende çookk mecbur kalmadıkça hiç gitmem.bugün pazar dışarda bahar havası bahar havası var eşim çalışıyo ve ben camdan öölleeee bakıyom ya ben ne yapayım :59:

ahh canımm..bak bn şimdi şükrettim halime en azından kızlarla beraber gezmeme bişey demiyo.ama üzülmeyelim yaa..düzelteceğimize inanıyorum bn.dün forum istanbula gittik mesela ve iice de gezdik,yemek yedik...gidene kadar neler çektim ama yine de zafer bnm oldu:82:

tabi şükretmek lazım cnım bende bende şükrediyorum beterin beteri var.sende canın sıkıldıkça süslen püslen gez :) benim yerimede gez ama mesela kar yağarken gez yağmur yağarken gez bol bol yürüyüş yap kendini dinle insanı çok rahatatn işey bence.

adam gezmeyi sevmiyo belli ki ..... olabilir herkes sevecek diye bişey yok bence sıkmamalısın eşini .sende çık kendin gez dolaş .bunun için huzursuzluk çıkarmaya değmez.hem erkeklerin geneli kadınların kıyafet alışverişlerinden nefret eder ve sıkılır.bana kredi kartını versin yeter ben istediğim gibi alırım kıyafetimi akşama giyerim karşısında ama ne......

tabi şükretmek lazım cnım bende bende şükrediyorum beterin beteri var.sende canın sıkıldıkça süslen püslen gez :) benim yerimede gez ama mesela kar yağarken gez yağmur yağarken gez bol bol yürüyüş yap kendini dinle insanı çok rahatatn işey bence.

tamam cnm gezerim:62: valla bu yaz kendime bi fotoğraf makinası alıp ablamla ve ikizimle bolbol gezip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum.çektiğim güzel fotoğrafları gösteririm kendisine gelirse gelir gelmezse gelmez kendi bilir,kendi kaybı greeneyesegs arkadaşım da dediği gibi versin kredi kartını bn yaparım alışverişimi bu ne yaa,aaa yetti bee:60: o da evde pineklesin dursun:63: sağolun arkadaşlar takmıcam kafama bundan sonra ben böyle ısrar ettikçe kendini çok bişey zannediyo zaten havasından durulmaz beyimizin,dediğim gibi kendi kaybı:34:

Çalışmadığımdan mıdır nedir,gezmediğim her günü zarar sayıyorum.
Evlenmeden önce de gezerdik eşimle ama eşim gezme kültürü olan bundan zevk alan bir adam değildi.
Çok sıkıntı çektim bu yüzden,alışmıştı öğrencilik hayatı boyunca evde oturmaya bilgisayarla vakit geçirmeye..
Ama değişti tabii 4 yılımı aldı değiştirmek :) Ya da o da zevk almaya başladı.
İşim gücüm plan yapmaktır.Müze,konser,sergi,tarihi eser,deniz,doğa,kayak,yemek,tarihi yer hiç farketmez.
yapmadığım görmediğim bilmediğim birşey bulmalıyım mutlaka..
O yüzden kampanyaları hep takip ederim eşim plan yapmaz plan kısmını bana bırakır.
Şimdiden 3-4 büyük aktivitem var elbette zaman ve paranın aynı ana denk gelmesi gerekiyor.
Hiçbirşey olmasa gideriz sahile alırız çayımızı kahvaltılıklarımızı gazetemizi bütüngünü geçiririz.
Hayat çok kısa zevk almak gerek..
Gezmiyorsam yaşadığımı hissedemiyorum.

of ya bi benmiyim evde hapis offffffffffff patlayacam artık yetti artık yaaaaaa:84::84:

benim eşimde aynı gezmeyı pek sevmez 7 aylık evlıyım bıkere bıle hadı suraya gıdelım demedı hep benım zorlamalrımla cıktık dısarı.bursaya gelın oldum burdada kımsem yok hayat çok sıkıcı geçiyo offf ...

merhaba kızlar;
sorduğuma göre tahmin edersiniz ki eşim beni hiç gezdirmiyor.aslına bakarsanız gezmeyi pek sevmem ama hep evde olunca,bi yere gidiyosak en fazla annesine,anneme veya alışveriş merkezine o da genelde aynı alışveriş merkezi haliyle sıkılıyorum..ola ki kandırabilirde başka bi alışveriş merkezine götürebilirsem hızlıca bi tur atıp ve de bana da attırıp hemen çıkar ordan.dur bi gezelim ne var ne yok uygun fiyatta bişeyler varsa alalım diyorum yok diyo ne gerek var,senin herşeyin var zaten,mankenlerin üzerinde beğendiğim bişey olursa da o sana yaramaz,onlar senlik değil vs.bir sürü şey..ama ben de sıkıldım artık..söylüyorumda bıktım artık evde durmaktan yaa,senin benle yapmak istediğin hiç mi bişey yok,benden önce hiç mi güzel bi yer görmedin,niye demiyosun karıcım bak ben böyle böyle güzel bi yer biliorum gel bide beraber gidelim diye diyorum hiç bişey demiyo saçma sapan konuşuyo,gülüyo ben de gıcık oluyorum tabi..siz napıyosunuz,nasıl gezersiniz eşinizle,ben ne yapmayılım sizce?

Son düzenleme:
Canım nasıl katlanıyorsun valla helal olsun ben dayanamazdım.Ben turist rehberıyım eşimi ben gezdiriyorum desem yeridir ikimiz de cok sevıyoruz gezmeyı evde durmuyoruz hiç yurtiçi ayrı yurtdışı ayrı..(Kaynanam bu durumdan biraz şikayetçi gerçi kendisi görmemiş etmemiş sürekli gezdiriyorsun oğlumu göremiyoruz diye sitemle bulunuyormuş eşime ama takan kim? :)Eşinle konuş bence böyle çekilecek dert değil sizinkisi..

Back
X