- 28 Kasım 2010
- 42.526
- 141.265
- 798
- Konu Sahibi denothanim
-
Tek başına gitmesi mi sorun tam anlamadım ben. Kimle gitmesini istersiniz?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Bende evli 2 çocuk sahibi biriyim,bende giderim yahu ne var bunda,eşimde gider.Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
bizim nikah baya baya düştü, tazelemek gerekecek, neler yapmıyoruz ki bireysel olarak eşimle eyvahlar olsunAnlatabiliyor muyum diye dolaniyordu torpucu arkadas, noldu o is? Simdi herkesin nikahlar iptal mi?
Kafelerde gezdiğimiz icin toptan kafir ilan edilmemizebizim nikah baya baya düştü, tazelemek gerekecek, neler yapmıyoruz ki bireysel olarak eşimle eyvahlar olsun
Evliyim, tek başıma bir cafeye gidip oturmayı, kitap okumayı çok seviyorum. Eşim de nerde isterse otursun, ona da karışmam. Peki o sizin arkadaşlarınızla gitmenizi dert etse ne olacak?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Şaka mı bu :)Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
arttiriyorumayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfh
Var ya yemin ederim arınma günü gibi insana nasıl iyi gelir, şöyle bi silkeler kendine getirir, bayılıyorum böyle çiftlere kendini seven değer veren kaliteli zaman geçiren bireylerearttiriyorum
bizim pazartesileri off günümüzpazartesi cok onemli bisi olmadikca bulusmuyoruz. ben lazer randevularimi pazartesiye alirim, arkadaşlarımla genelde pazartesi plan yaparim, aile evimde pazartesileri yemek temizlik genelde benden olur. Ciksam gezsem de tek cikar gezerim. pazartesileri iyigeceler telefonu haric konusmayiz bile:)
sevgilim de bensiz sıkılınca kendine ugras buldu havuza yazildi isten eve geçer yemek yer. 5 km havuza yürür, 1 saat yüzer, 5 km de eve yürür o yorgunlukla erkenden yatar uyur - ben disarida degilsem beni arar iyigeceler der, arkadaslarimla eglendigimi bilirse mesaj atar iyigeceler der.
olur biter:)
evlenince de ayni sekilde pazartesileri bos birakmayi düşünüyorum. esiyle dostuyla plani olan pazartesi yapsin ya da kendiyle bir isi varsa pazartesi halletsin, miss gibi gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?