• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

Evet şu an bende de şimşekler çaktı ve beynimde bir ampul yandı :28:
Ben de o adamı arayıp dertleşsem bir iki, desem senin eşinle sorunların varmış karın arıyo çok dertli filan:))
Uygun olmaz mı dersiniz, olmaz dimi?

eşinle akşam geldiğinde konuşma esnasında cool ol. sanki bu konuyu kafana çok takmıyormuş gibi yap önce sonra yavas yavas ya kadının eşinden bahset bahsettikçe bahset hatta. sonra ne oluyor derse sen kendine bak ulan de. ulan de de. de birşey olmaz. sonra hiç yakışmadığından bahset utanmıyor musun de. böyle derinden indir darbeyi.bana bak yakarım sizi de. eşini ararım bu ne utanmazlık de. sesimi çıkarmıyorum diye bu ne gülüşmeler saygısızlıklar. sıkıntısı varsa eşini arasın ucuz kadınların hareketleri bunlar cıvık cıvık hareketler istemiyorum hayatım da BİTTİ BU KADAR DE.
not : en son evrede uslanmayanın hakkı kötektir felsefesinden yola çıkarak bu böyle giderse kocasına söylerim haberin olsun sen kimsenin abisi olamazsın çünkü bende kocasının ablası değilim de.
ohhhh rahatladım..

Tamam seviyeli bi şekilde konuşcam eşimle oyun falan yapmıycam
Kızlar ben çıkıyorum hepinize teşekkür ederim yarın sabah anlatırım olanları size

Ay ben bu konularda tavrımı çok sert bir şekilde belli ederim
Hiç ağırdan felan alamam ya beklememde
DRahatsız oluyorsam direk söylerim
İçim içimi kemireceğine:50:

abi kardeş bacı ayağını sevsinler hiç hoş bir durum değil
canım eşini karşına al konuş benim mezhebim o kadar geniş değil kusura bakma de.
başlarım eşiyle sorunlarına de aile terapistisin de benim mi haberim yok filan de.
yaptığı hareketin dışarıdan bakıldığında resmin hiç hoş durmadığını söyle farkına vardır.
eşinin niyeti kötü değilse empati kurar yok hala ısrarla durumun normal olduğunu savunup sana kabul ettirmeye çalışırsa da ben yapacaklarımı bilirim de içine kurt düşür.

ne yaparsın filan derse kadının eşini arayıp sıkıntılarından haberdar edeceğini söyle :34:

Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??

abi değil amc yada kendi babası gibi görse bayan eşinizi

kusura bakmayın ateşle barut misali yani

sizi kuşkulandırmak istmem ama

benim halamın başına bu tarz bir felaket geldikiracı almıştı dubleks evine 6 tane kız ögrenciydiler ozaman

okulu bitince hakim olldu halamın eşide ögretmendi abi abi diyordu ve 4 yıllık kiracısıydı halamların

4 yııldır eşi ile kız arayı pişirmişler şşimdi dost hayatı yaşıyorlar

allah böylelerini ıslah etsin ne deyim:50::50:

Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??

abi değil amc yada kendi babası gibi görse bayan eşinizi

kusura bakmayın ateşle barut misali yani

sizi kuşkulandırmak istmem ama

benim halamın başına bu tarz bir felaket geldikiracı almıştı dubleks evine 6 tane kız ögrenciydiler ozaman

okulu bitince hakim olldu halamın eşide ögretmendi abi abi diyordu ve 4 yıllık kiracısıydı halamların

4 yııldır eşi ile kız arayı pişirmişler şşimdi dost hayatı yaşıyorlar

allah böylelerini ıslah etsin ne deyim:50::50:

Ya da sen ver bize şu kadının ikametini, biiir dahaaaa arayacak halii kalmaz merak etme canımmm KK olarak toptan çözeriz hatunun derdini !

böyle kadınlar çok evli erkekler dikkatlerini daha çok çeker bence dikkatli ol sürekli eşini arayıp durmasın ona karşı tavır al derim bn eşinede rahatsız olduğunu söyle kırılan kırılsın önmli olan senin yuvan saadetin

arkadasin görümcesi esi her gün abigile gidelim dermis kadinda eskiden abimi sevmiyordu masallah esim bu ara abimle nasil iyi dermis
arkadasda diyor her gün bizdeler biktim allah allah diyor surat asiyorum evde yokuz diyorum kapida meger benim komsumla arayi bisirmis gel git
komsu enistenin ikinci hanimi oluverdi kadini gördükce arkadasim nasil petdua eder görümcemi maf etti diye abi abi dedi koynuna yilan dolasica derrrrr
aman dikkattttt

cnm konunu eşime anlattım bir erkek görüşü almak istedim yani..vede ilk dediği:bu iş kötü biter.
bunun hemen önüne geç,vetonu koy!!maazallah yuvan yıkılmasın

Ne yapmalıyım sizce??

kusura bakmada canım seni saf yerine koyuyolar ..yolaraım öyle kocayıda arkadaşıda.
bencede baştan tavrını koy .bu kadının hiçmi bayan arkadaşı yokta eşine mahremini paylaşıyo çok saçma bnce.

Bence kadinlar cogu zaman paranoyakca davranıp bos kuruntu yaparak eşleriyle aralarını kendileri bozuyor

Son düzenleme:
Ne yapmalıyım sizce
??

Hmmm, hmmmm :20:
Esiniz yara bandi degil, evlilik danismani degil, psikolog hic degil o halde acilen bu duruma DUR demelisiniz.Eger biriyle dertelesmeye ihtiyaci varsa sizinle dertlessin bacimiz:102:, esiniz abisi sayilirsa sizde kizkardesi sayilirsiniz, hem bir kadin bir baska kadinin dilinden daha iyi anlar öyle degil mi:1:
Sahsen cok kiskanc biri sayilmam, ama esimin bayan is arkadasi arayip esimle kahkahalar esliginde dertlerini paylassaydi, telefon konusmasinin sonunda esimin telefonda konustugu bayandan daha büyük sorunlari olurdu. :104:

Son düzenleme:
benim eşimin de samimi olduğu bayanlar var aslında.ama ailecek görüşüyoruz.normal insanlar.arayıp eşimle dertleşme gereği duymazlar mesela.saçma bi durum.ama bu eşinin ve o bayanın karakterine bağlı.mesela demin eşime sordum seni aryıp dertleşseler eşiyle ilgili diye.olabilir arayabilirler ne var bunda dedi.aslında ben de arasalar bozulmazdım.çünkü o bayanı tanıyorum ve kötü bi niyeti olduğunu düşünmezdim.eşimin de onlara karşı kötü niyet beslemeyeceğini çok iyi biliyorum.yani senin durumunu bilemem.duruma göre değişen birşey

iş ortamında arkadaşlık tabiki olur.
evli bir kadın iş arkadaşını, iş saati dışında arayıp sohbet etmez.
bütün gün yetmiyor mu.
hele ki eşiyle sorunlarını başka bir erkeğe hiiiiç anlatmaz.
çok acayip geldi bana.

Bence kadinlar cogu zaman paranoyakca davranıp bos kuruntu yaparak eşleriyle aralarını kendileri bozuyor

Böyle şeyler karşılaşılmayacak şeyler mi? Benim olduğum yerde bir polis arkadaşlarının eşiyle arayı yapıp eşleri bırakıp gitmişler.
Kız kızla dertleşir, erkek erkekle dertleşir. Ama bir bayanın bir erkeği arayıp da dertleşmesi ne alaka?
Bizim de var işyerinden okuldan erkek arkadaşlar ama hiçbirisini de akşam akşam arayıp derdimi paylaşmam aslaaa:50::50:

umarım bu konudaki tavrınızı koymuşsunuzdurdur.
evli insanların karşı cinsten iş arkadaşları olabilir ama gereksiz samimiyet kurulmamalı.

ben eşinizinde bu durumdan hoşnut olduğunu sanmıyorum,
çünkü erkekler birbirleriyle bile böyle konularda dertleşmezler.
onlar kadınlar gibi duygusal olmadığı için her konuya yüzeysel bakarlar.
ama eşinizde bu durumdan hoşnutsa tehlikeli olabilir dikkatli olun.

hemen ilişkilerini kes canım hemen hiç inanma abi kardeş sözlerine:50:bir kadınla erkek arasında mutlaka belli bir sınır olmalı eşinin o sınırı aşmasına izin verme:19:

canım buna benzer bir konu bende açmıştım bence tavırnı koy ben tavrımı koydum selam dahi vermiceksin dedim kimse kimseyle abi kardeş falan olamaz sanki babasının kızı şuna bak hemen eşine söyle mesafe koysun şu soruyuda sor bakalım eşine bende bir adamla abi kardeş olayım bakalım senin tavrın ne olacak ???? bu soru kendisine yeterde artar bile :37:

Back
X