Esiniz yaptiniz yemeklere laf ederse?

Boreklerimi ağır buluyormuş.
Annesinin yaptığı kuru börekler gibi yapmamı bekliyormuş.
Ben de kendin yaparsın o zaman bundan sonra beraber yeriz dedim.
Ve buna benzer diyaloglar haftada kaç kez kuruluyor sayısını ben unuttum.

"Hafif yap da yiyek yiğidim" deyip sırtına vur bakalım ne diyecek

Ne diyor siz böyle deyince? Kendisi mutfağa giriyor mu? Yoksa yiyip yiyip eleştiriyor mu?

"Hafif yap de yiyek yiğidim" deyip sırtına vur bakalım ne diyecek
Aynısını dedim sayılır.
Ve bu hafta kulak ağrısından kalkamadigim halde önüne börek de olsabirkac cesit biseyler çıkarmaya çalıştım.
Maalesef erkekler değer bilmiyor..

anasi yapsin da getirsin o zaman. ya da anasina gitsin de ogrensin nasil yapildigini o yapsin siz yiyin.

hayır anne konforu arayan adam niye evleniyo onu da anlamiyorum. lafim esinize degil erkeklerin geneline yanlış anlamayin lütfen

Ne diyor siz böyle deyince? Kendisi mutfağa giriyor mu? Yoksa yiyip yiyip eleştiriyor mu?
Yiyip yiyip eleştiriyor.
Her sabah yulaf ezmeli bir kahvaltılık hazırlıyorum ona diyet yaptığı için... üstelik benden istiyor..
Ancak değer bilmeyen bir eşim var. Bundan sonra onu da yapmayacağım.
Çok biliyorsa kendisi yapsın.

herkesin yapma sekli elinin lezzeti farklı annesinin ki gibi istiyorsa gitsin böreğini orada yesin. siz o kadar ugrasıyorsunuz sonucta az cok nasil yemeklerden hoşlandığını (baharatlı,salcalı vs) biliyorsunuzdur ona göre ayarlamayı deneyin birde.

sevgilim de böyle çok eleştiriyordu bir gün tersime geldi "vedat milor musun lan sen karnını doyur kalksana" dedim. ama ciddi sinirlendim.

şimdi hala süper yemek yapamıyorum ve kendisi de kötü olduğu zaman "bir dahakine bence bunu bu kadar sert yapmayalım, beni bekle istersen birlikte halledelim" demeye başladı vedat milor ayarını yiyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…