- 4 Şubat 2019
- 4.219
- 9.030
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ay yemesin aç mezarı mı varBunu yapsam önümden yemek aliyon diye bidaha yemez benim herif
yemek konusundaki çabana hepimiz şahidiz sassybir şey derse hepimiz geliriz
Aynn öyle canım ama şükür eşim yemeklerime bayılan bayılan yiyoAy yemesin aç mezarı mı var
Ben dedim valla atar yaptim hatta git annenin evine orda ye dedim.. tmm yaa bise demedik diyoHaaahhh iste benim kocam gibi biri dahatamamen eşim gibi konusmuş bazen sinirden ağliuorum yinede demiyorum birsey ne isterse oyle yapiyorum oofff hic bir zaman kalk yap diyemedim
Çalışıyorum. Eve 6civari geliyorum, çocuğumla ilgilenmeden mutfağa koşuyorum. Gün öncesinden yemek yapmaya çalışırım. Yoksa geldiğimde yaparım. Bugün de öyle oldu. Kulak rahatsızlığım var, rapor alamadım. Eve geldim direkt mutfağa girip bir börek bir ayran yapayım dedim. En azından karin doyurmak değil mi.ikinizde çalışansanız iş bölümü yaparken yemeği eşinize yıkın.
ev hanımı iseniz, 3.5 yıllık kocanızın böreği nasıl sevdiğini bilirsiniz, ona göre yaparsınız yada yapmazsınız. yapmak zorunda değilsiniz.
bunu da yüz kere falan yazdım buraya sanırım ama,
benim yaptıgım köfteyi herkes sever, eşim annesinin köftesini seviyor.
ben de gittim kayınvalidemden öğrendim onun sevdiği gibi yapıyorum.
zaten ben köfte ağzıma sürmem. e ona pişirdiğim yemeği de onun sevdiği gibi yapmam normal olan.
siz de eşinize yemek yapıyorsanız onun sevdiği gibi yapın.
içinizden yapmak gelmeyebilir, o zaman yapmayın, yumurta kırsa, peynir ekmek yese doyuyor zaten insan. maksat aç kalmamak.
Oturur kendi yapar ben hic sikayet etmeden yerim mesela.Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Bu durumdan son derece muzdaribim.
Artık yemek yapmayı düşünmüyorum.
Ohh yaane söylüyor mesela*? Şimdi 'bu yemek tuzlu olmuş, yağlı olmuş, güzel olmamış' gibi yorumlarda bişey yok bence bunlar söylendi diye sacma sapan önünden yemek almalar, yemek yapmamalar çok abartı. Dünyaca ünlü şefsiniz sanki bir yemek için bu kadar trip anlamsız. Eşimin dün yaptıgı çorba topaklı ve birazda tuzluydu bunu belirttim mesela, aynı şekilde eşimde bana şöyle yapsan daha iyi olur şu malzemeyi fazla katsan vs der ve ben de öyle yapmaya çalışırım. inat edilecek ne var yani. 2 malzemeyi azaltmak veya arttırmak varken yok illada böyle yiyeceksin diye direnmenin manası nedir bu kadınlarda anlamıyorum.
Ortada emek varken burun kırın etmesi üstelik ben hasta iken bir eline saglik demek varken "annemin yaptığı börekler gibi yapsan" tarzındaki cümleye siz tahammül edebilir mısınız?
Kiriliyorum. Bir değil iki değil.
Gündüz kuşağını fazla mı kaçırdın?Ortada emek varken burun kırın etmesi üstelik ben hasta iken bir eline saglik demek varken "annemin yaptığı börekler gibi yapsan" tarzındaki cümleye siz tahammül edebilir mısınız?
Kiriliyorum. Bir değil iki değil.
Bende aynı dertten muzdaribim . Benim kocamında huyudur sağolsun herşeye laf söyler, iyiyse över beğenmediyse söyler, ben 20 yıldır huyunu değiştiremedim maalesef, lütfen sen başar!3bucuk yıllık.
Evet düzeldi bile diyebilirim.
Çalışıyorum. Eve 6civari geliyorum, çocuğumla ilgilenmeden mutfağa koşuyorum. Gün öncesinden yemek yapmaya çalışırım. Yoksa geldiğimde yaparım. Bugün de öyle oldu. Kulak rahatsızlığım var, rapor alamadım. Eve geldim direkt mutfağa girip bir börek bir ayran yapayım dedim. En azından karin doyurmak değil mi.
Üstelik her gece de kahvaltiligini hazırlar dolaba koyarım, sabah yer çıkar.
Insan tüm bunları görür de o lafları etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?