- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yapmayın o zaman yahu. Zaten diyet yapıyorsa börek yemeyiversin.Yiyip yiyip eleştiriyor.
Her sabah yulaf ezmeli bir kahvaltılık hazırlıyorum ona diyet yaptığı için... üstelik benden istiyor..
Ancak değer bilmeyen bir eşim var. Bundan sonra onu da yapmayacağım.
Çok biliyorsa kendisi yapsın.
Ay gerçekten çok fena bozulur insan. Sinirden delirirdim herhalde. Annesi neyi farklı yapıyormuş da yemeklerını yemiş bunca zaman ?Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Bu durumdan son derece muzdaribim.
Artık yemek yapmayı düşünmüyorum.
Kendini gurme mı zannediyorsun diye çok soylendigim oldu...sevgilim de böyle çok eleştiriyordu bir gün tersime geldi "vedat milor musun lan sen karnını doyur kalksana" dedim.ama ciddi sinirlendim.
şimdi hala süper yemek yapamıyorum ve kendisi de kötü olduğu zaman "bir dahakine bence bunu bu kadar sert yapmayalım, beni bekle istersen birlikte halledelim" demeye başladı vedat milor ayarını yiyince.
Ayy erkeğin eleştireni de hiç çekilmez.sevgilim de böyle çok eleştiriyordu bir gün tersime geldi "vedat milor musun lan sen karnını doyur kalksana" dedim.ama ciddi sinirlendim.
şimdi hala süper yemek yapamıyorum ve kendisi de kötü olduğu zaman "bir dahakine bence bunu bu kadar sert yapmayalım, beni bekle istersen birlikte halledelim" demeye başladı vedat milor ayarını yiyince.
Kendine göre yapış tarzı var kvnin. Bana da onunki lezzetli gelmiyor ama laf etmiyorum.Ay gerçekten çok fena bozulur insan. Sinirden delirirdim herhalde. Annesi neyi farklı yapıyormuş da yemeklerını yemiş bunca zaman ?
Yazık günah tabiki.Hee bide bazen cok cesit yapmami istediginde malum 2 kisiyiz hemen yiyemiyoruz cabuk bitmeyince yemek 2 gunu gectiyse eger bu sefer de musrif oluyorum elimin ayari yokmus
Suç bende.Yapmayın o zaman yahu. Zaten diyet yapıyorsa börek yemeyiversin.
El mahkum canim ac kalinca oyle bi yer ki iltifat ederekYazık günah tabiki.
Ben de yemek atmamaya çalışırım.
Bir müddet yapmayacağım, bakalım ne yapacak.
Çok haklısın vallahi.Kendine göre yapış tarzı var kvnin. Bana da onunki lezzetli gelmiyor ama laf etmiyorum.
Bundan sonra kendisi yapsın kendisi yesin.
Mutfak orada.
Ayy erkeğin eleştireni de hiç çekilmez.Kafasına vurasım geldi okuyunca.
Allah sabır versin.ay tam bir gıcık ya bu konuda. annesine de aynısını yapıyor hatta bana diyemez ama annesine "bu ne yapmasan daha iyi" dediği oluyor. bana dese ağzını kırarım. çok doluyum bu yemek konusundadışarıda bile bazen surat astığı olur "çok kötü" diye.
ay tam bir gıcık ya bu konuda. annesine de aynısını yapıyor hatta bana diyemez ama annesine "bu ne yapmasan daha iyi" dediği oluyor. bana dese ağzını kırarım. çok doluyum bu yemek konusundadışarıda bile bazen surat astığı olur "çok kötü" diye.
Ortada emek varken burun kırın etmesi üstelik ben hasta iken bir eline saglik demek varken "annemin yaptığı börekler gibi yapsan" tarzındaki cümleye siz tahammül edebilir mısınız?ne söylüyor mesela*? Şimdi 'bu yemek tuzlu olmuş, yağlı olmuş, güzel olmamış' gibi yorumlarda bişey yok bence bunlar söylendi diye sacma sapan önünden yemek almalar, yemek yapmamalar çok abartı. Dünyaca ünlü şefsiniz sanki bir yemek için bu kadar trip anlamsız. Eşimin dün yaptıgı çorba topaklı ve birazda tuzluydu bunu belirttim mesela, aynı şekilde eşimde bana şöyle yapsan daha iyi olur şu malzemeyi fazla katsan vs der ve ben de öyle yapmaya çalışırım. inat edilecek ne var yani. 2 malzemeyi azaltmak veya arttırmak varken yok illada böyle yiyeceksin diye direnmenin manası nedir bu kadınlarda anlamıyorum.
Haaahhh iste benim kocam gibi biri dahaBenimki annesinin yemekleriyle kiyaslamiyo da daha cok hergun cesit cesit yemek istiyo.. hayir yapiyorum yapmasinada bu sefer kilo aliyorum tek cesit yap diyo.. tek cesit yapiyosun.. bu sefer doymuyo niye yemek yapmiyosun diyo..
Bunu yapsam önümden yemek aliyon diye bidaha yemez benim herifBen bu yemeğin tuzu fazla bile dese direk yeme bence boşuna diyip yemeği alıyorum önünden yok canım onu demek istemedim diyip tabağı geri alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?