Esiniz yaptiniz yemeklere laf ederse?

Yapmayın o zaman yahu. Zaten diyet yapıyorsa börek yemeyiversin.

Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Bu durumdan son derece muzdaribim.
Artık yemek yapmayı düşünmüyorum.
Ay gerçekten çok fena bozulur insan. Sinirden delirirdim herhalde. Annesi neyi farklı yapıyormuş da yemeklerını yemiş bunca zaman ?

Kendini gurme mı zannediyorsun diye çok soylendigim oldu...
Size hak veriyorum...
Çok zor kıymet bilmeyen adamla.

Hee bide bazen cok cesit yapmami istediginde malum 2 kisiyiz hemen yiyemiyoruz cabuk bitmeyince yemek 2 gunu gectiyse eger bu sefer de musrif oluyorum elimin ayari yokmus

Ayy erkeğin eleştireni de hiç çekilmez. Kafasına vurasım geldi okuyunca.

Ay gerçekten çok fena bozulur insan. Sinirden delirirdim herhalde. Annesi neyi farklı yapıyormuş da yemeklerını yemiş bunca zaman ?
Kendine göre yapış tarzı var kvnin. Bana da onunki lezzetli gelmiyor ama laf etmiyorum.
Bundan sonra kendisi yapsın kendisi yesin.
Mutfak orada.

ne söylüyor mesela*? Şimdi 'bu yemek tuzlu olmuş, yağlı olmuş, güzel olmamış' gibi yorumlarda bişey yok bence bunlar söylendi diye sacma sapan önünden yemek almalar, yemek yapmamalar çok abartı. Dünyaca ünlü şefsiniz sanki bir yemek için bu kadar trip anlamsız. Eşimin dün yaptıgı çorba topaklı ve birazda tuzluydu bunu belirttim mesela, aynı şekilde eşimde bana şöyle yapsan daha iyi olur şu malzemeyi fazla katsan vs der ve ben de öyle yapmaya çalışırım. inat edilecek ne var yani. 2 malzemeyi azaltmak veya arttırmak varken yok illada böyle yiyeceksin diye direnmenin manası nedir bu kadınlarda anlamıyorum.

ikinizde çalışansanız iş bölümü yaparken yemeği eşinize yıkın.
ev hanımı iseniz, 3.5 yıllık kocanızın böreği nasıl sevdiğini bilirsiniz, ona göre yaparsınız yada yapmazsınız. yapmak zorunda değilsiniz.

bunu da yüz kere falan yazdım buraya sanırım ama,
benim yaptıgım köfteyi herkes sever, eşim annesinin köftesini seviyor.
ben de gittim kayınvalidemden öğrendim onun sevdiği gibi yapıyorum.
zaten ben köfte ağzıma sürmem. e ona pişirdiğim yemeği de onun sevdiği gibi yapmam normal olan.
siz de eşinize yemek yapıyorsanız onun sevdiği gibi yapın.
içinizden yapmak gelmeyebilir, o zaman yapmayın, yumurta kırsa, peynir ekmek yese doyuyor zaten insan. maksat aç kalmamak.

Ayy erkeğin eleştireni de hiç çekilmez. Kafasına vurasım geldi okuyunca.

ay tam bir gıcık ya bu konuda. annesine de aynısını yapıyor hatta bana diyemez ama annesine "bu ne yapmasan daha iyi" dediği oluyor. bana dese ağzını kırarım. çok doluyum bu yemek konusunda dışarıda bile bazen surat astığı olur "çok kötü" diye.

Allah sabır versin.

yemek konusundaki çabana hepimiz şahidiz sassybir şey derse hepimiz geliriz

Benimki de ilk başta yaptığım taze fasülyeyi çok kalorili bulmuştu. Taze fasülye yani ne kadar kalorili olabilir ki? Yağını da az koyduydum halbuki. Neyse ben bekarken hep sebzeleri haşlardım falan filan dedi. Kendisinin spor ve diyet takıntısı vardı. Ben de kızdım yemeyeceksen yeme ama yemek yapana bahane bulunmaz eline sağlık denir diye. Kendisi şeker hastası ben de cidden hem okuyup hem çalışmama rağmen ona uygun yemek yaparım her gün ve hatta sefer tasına koyup işe de gönderirim, zararlı şeyler yemesin diye. Bir kez uyardım. Şimdi öğlen bile yedim ellerine sağlık diye mesaj atar.

Ortada emek varken burun kırın etmesi üstelik ben hasta iken bir eline saglik demek varken "annemin yaptığı börekler gibi yapsan" tarzındaki cümleye siz tahammül edebilir mısınız?
Kiriliyorum. Bir değil iki değil.

Benimki annesinin yemekleriyle kiyaslamiyo da daha cok hergun cesit cesit yemek istiyo.. hayir yapiyorum yapmasinada bu sefer kilo aliyorum tek cesit yap diyo.. tek cesit yapiyosun.. bu sefer doymuyo niye yemek yapmiyosun diyo..
Haaahhh iste benim kocam gibi biri daha tamamen eşim gibi konusmuş bazen sinirden ağliuorum yinede demiyorum birsey ne isterse oyle yapiyorum oofff hic bir zaman kalk yap diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…