- Konu Sahibi sevgideniz
-
ben bunun yanlış oldgunu düşünüyoruym...
Evin hesabını kitabını ben yapacagım
faturaları ben ödeyeceğim
kapıcıymış yöneticiymiş yakıt parasıymış... ne biliyim bu gibi giderlerle adamlarla ben muhattap olacaksam eşim ne iş yapacak.. süs köpeğimi bu adam...
hani benim arkamda duran adam..
güveneceğim işi bitirici adam nerde..
eve gelen faturadan haberi olmayan adammı benim kocam..
erkek kim..
bu durumda aklıma şenerşen türkan şorayın filmindeki hitap şekli geldi aklıma "SOĞAN ERKEĞİ " diye...
ben istmem öyle erkek..
adam hesabını kitabını bilecek ,evinin eksiklerini bilecek alacak getirecek,eşine parasını eksik etmiyecek ama hesaplı olacak, dengeli olacak..
evine bakacak ,alışverişini alacak ,karısını da rahat ettirecek.. kadın zaten evi işi çocuk derken yeterince derdi var bide evin erkekliğini yapacaksa kocaya gerekmi var.kocayı sadece eve para getiren bir görev adamı ettiniz...
üstünüze alınmayın eşinize size lafım yok..
sadece ben bu konuda böyle düşünüyorum.. düşüncem bu...
AllaH aşkına kendi yazdığınızı kendiniz çözebildiniz mi?
Kendiniz anlatmışsınız kendiniz dinlemişsiniz
okuduğumda olayı anlayamamamı az uyumama bağladım,daha da yeni kahve içmiştim kaffein eksik geldi herhal dedim,ikinci denemeyi yaptım cıks....sonna diğer yorumlara baktım,sorunun benim kaffein dozundan kaynaklanmadığını anladım...azimle geri döndüm bu vakayı çözcem dedim cıks....gene olmadı vazgeçtim.bu açıdan seni tebrik ediyorum...
İnanırım..Kendi kendinize anlattığınız için size normal gelecek o mesajınız haliyle.
İnanırım..Kendi kendinize anlattığınız için size normal gelecek o mesajınız haliyle.
Bravo Derinss
Yazan kişi anlatamazken sen anlattın helal sana
Çok şükür anladık :))
Ya sıkma canını yazdıklarında anlaşılmayacak bir şey yoktu gayette güzel anlatmıssın...yazan kışı zaten ahhh bu anlayamayanlar anlasa dıye ölüyordu.ben anlama özürlü değılım ama galıba senın anlamaya yönelık özürün var.noktolama ışaretı koymayınca mı anlamadın hayyy ALLAH çok üzüldüm bak şımdı.....
BANA KAFAYI TAKMIŞ CANI SIKKIN SATAŞACAK 3 4 ARKADAŞ LÜTFEN SATAŞACAK BAŞKA DAHA KOLAY LOKMA OLACAK KIŞI ARAYIN HAYATTAKI EZILMIŞLIĞINIZI KOMPLEKSLERINIZI BI MESAJI BAHANE EDEREK MESAJDA KÖTÜ IÇERIKLI OLMAMASINA RAĞMEN SIRF FUTBOL MAÇINA MAÇ YERINE KÜFÜR ATMAYA GIDEN erkekler gıbı olayın yanı forumun amacının dışında ....KONU açan arkadaştan özür dılerım ..... mesaj yazıp,. bı kaç noktalama ışaretı koymayı sevmedım koymadım dıye kendıne vazıfe eğlence yapan kışılere prım sebeblenme çıkardığım ıçın özür yaaa boşuna mı diyorlar ..
kadın kadının en büyük düşmanıdır....
Ya sıkma canını yazdıklarında anlaşılmayacak bir şey yoktu gayette güzel anlatmıssın...
bir gün günlük olarak cüzdanınızda para olduğunu düşünün,ve bu miktarın size yeteceğini de.düşünün ki,eşiniz o gün full çalışacak,onun için önemli bir gün ve cep dahi kapalı olacak.ve eşinizin arabayı alıp işe gittiğini düşünün....herzamanki sabahlardan farklı bi sabah olmadığını da düşünmeyi unutmayın.
2 yaşındaki çocuğunuzun oyuna daldığını görüyorsunuz,az ötenizde oynuyor hemde.bir an sırtınızı ona döndüğünü ve onun öğlen için çorbasını yaptığını düşünün.sonra ansızın çocuğunuzun masada duran bardağı alıp hızla masaya vurup elini parçaladığını düşünün...cebinizdeki paranın sadece taksiye ve en yakın hastanenin tedavisine yeteceğini de....dönüş için tümden ortada kalacağınızı da!böyle bir olaydan sonra kredi ve maaş kartınızı eşiniz sizin cebinize vermezse onda bir problem var demektir.
insanları yargılamadan ve ben daha mükemmelini düşünüyorum diye düşünmeden önce olayı her yönlü düşünerek cevap yazın.cevabım zaten size değildi geyiğine de girmeye çalışmayın zira ballandıra ballandıra anlatan grubun içine beni de kattığınızı görmemek mümkün değil!
yazan kışı zaten ahhh bu anlayamayanlar anlasa dıye ölüyordu.ben anlama özürlü değılım ama galıba senın anlamaya yönelık özürün var.noktolama ışaretı koymayınca mı anlamadın hayyy ALLAH çok üzüldüm bak şımdı.....
BANA KAFAYI TAKMIŞ CANI SIKKIN SATAŞACAK 3 4 ARKADAŞ LÜTFEN SATAŞACAK BAŞKA DAHA KOLAY LOKMA OLACAK KIŞI ARAYIN HAYATTAKI EZILMIŞLIĞINIZI KOMPLEKSLERINIZI BI MESAJI BAHANE EDEREK MESAJDA KÖTÜ IÇERIKLI OLMAMASINA RAĞMEN SIRF FUTBOL MAÇINA MAÇ YERINE KÜFÜR ATMAYA GIDEN erkekler gıbı olayın yanı forumun amacının dışında ....KONU açan arkadaştan özür dılerım ..... mesaj yazıp,. bı kaç noktalama ışaretı koymayı sevmedım koymadım dıye kendıne vazıfe eğlence yapan kışılere prım sebeblenme çıkardığım ıçın özür yaaa boşuna mı diyorlar ..
kadın kadının en büyük düşmanıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?