- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi galatasaray06
-
sen nasıl bir hasta kişiliksin yahu allah akıl fıkır versın sana yazılacak çok cevabım varda karşımda anlayacak adam yok!
sevgili anlayıslı kocacıgınla nıce 6 yıllara bu tembellıkle kusura bakma ama cocuk fılan bakamassın sen baksanda hayatı kocana zehır edersın!!! ara sıra hepımızın kocası oyle jestler yapar kahvaltı hazırlamak yemek yapmak gıbı ama bır kadınındır bu vazıve erkegıne hızmet cok kıymet bıldıde aldı cocugumu kacırdı bu konuyla ılgılı tek yorum dahı yapma 6 yıldır cocugun olmamıs once bı olsun sonra konusalım...
adamın size işe gitmeden önce kahvaltınızı masaya hazırlayıp bırakması, sen bebeğimizle ilgilenirken zaten yoruluyosun hayatım demesi gerekmez mi? :26:
yoksa yine ben hayal dünyasında mıyım?
evet eşime kahvaltı hazırlıyordum ama bu sabah uykuma yenik düştüm kalkamadım eşimde kaldırmaya kıyamamış çay demleyip poğaçaları ısıtmış kendisi yapmış kahvaltısını giderken uyandırdı işe geç kalma kalk kahvaltını yap dedi :)bende bi güzel yedim..
Insallah allahim sizede en kisa zamanda bi evlat verir....Umudunuzu yitirmeyin, cabalariniz karsiligini eminimki alacaksiniz, nur topu gibi bi evladiniz olacak.... Hamilerin yani sira bende size dua ediyorum, ve ayrica tüm cocuk sahibi olmak isteyen kadinlar icin, insallah dua ediyorumki o duyguyu allahim sizlerede tattirsin...
Gözlerimden yaslar süzülürken yaziyorum. Bu sürecin ne denli yorucu ne denli yipratici oldugunu tahmin edebiliyorum. Bence bazen insanlar sinirin dozunu öyle kaciriyorlar ki insancil duygularini tamamen kaybediyorlar. Karsidaki kisinin -forum üzerinden göremesek de- bir insan, yasayan ve duygulari olan bir canli oldugunu unutuyorlar. Kiziyoruz, sinirleniyoruz, öfke patlamalari yasiyoruz ama kisilik üzerinden saldirilar yapmadan tartisabilsek keske. Umudunu kaybetme dejavu_one, dilerim en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz. Benim cok yakin bir akrabam olmayacak artik derken tam pes edecekken bizim desteklerimizle bir kere daha tüp bebek deneyip, ikiz annesi oldu.
Neyse, konu da bu degildi ama cok üzüldügüm icin yazma ihtiyaci hissettim.
Burda bi arkadaş daha vardı
Çok tedavi denemişti ki
Tam da böyle bi sürtüşmede
Hemen 'demek ki hak ediyosun' denildi
Çok üzülmüştük
Neyse ki turp gibi oğlu var şu an
Darısı senin de başına en yakın zamanda inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnan ben akrabalarıma dahi gitmiyorum bu konuşmalardan ama insanlar zayıf yanınızı bulmaya görsün bu bana ilk defa yazılmadı ne olsa hep bu dendi bana önce sen çocuk sahibi ol da..diye başlayan cümleler. Her yerde burada değil. Beddua etmem asla kırılan kalbi Allah bilir..
Burda bi arkadaş daha vardı
Çok tedavi denemişti ki
Tam da böyle bi sürtüşmede
Hemen 'demek ki hak ediyosun' denildi
Çok üzülmüştük
Neyse ki turp gibi oğlu var şu an
Darısı senin de başına en yakın zamanda inşallah
geçmişte yazmış oldugun ve tum uyeler tarafından yanlıs anlaşılan cumlemden oturu ozur dılerım
sevgılı arkadasın bebek sahıbı olma ısteğınden tedavı gordugunden bıle haberım yoktu ona soylemek ıstedıgım cocugumla esımle ılgılı agır ıtamlarda bulunurken benı yerıne koy bır anne olarak anla dedım kac defa eskı konumda ama gordumku anlayamadı soylemek ıstedıgım evladın olmadan benı anlayamayacagıydı aksı sekılde ben bır anneyım asla ve asla boyle bırsey kalbımden gecmedı kendımı ıfade etmek ıstedım "Dejavu one" la sorunumuz olsada o msjımdan oturu alındıgı ıcın ozur dılerım o kadar cok dua ederım kı rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın en yakın zamanda tum bebegı olmayan annelere anne olmayı nasıp etsın.AMİN
sorunumuz bellıkı duzelmeyecek ne sız benı ne ben sızı anlayacagım konuyu sakız gıbı uzatmaya gerek yok goremedıgınız seyler var oturun bı bana yazdıgınız tum yorumları okuyun sonra deyın kı ben agır ıtamlarda bulunmadın yanlız bu konuda degıl benım konumdakılerede bır goz gezdırın kı o zaman nasıl bır durumdayken bıle kalbınızı ıncıtmemeye calıstım...Ben sızden ozur dıledım o cumleyı oraya cektıgınıze neden oldugum ıcın ama sız hatalı yada hatasız benden ozur dılemedınız tesekkur ederım RABBIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN SIZE mutluluklar...Lütfen artık bu konuyu burada dile bile getirmeyin. İnsanların be yaşayıp yaşamadığını bilmeden yorumlar yapmayın. Ben ağır ithamlarda bulunmadım hala daha buraya kendinizi savunmaya gelmişsiniz.
Ben ağır itham neler söyledim söyler misiniz. Çocuğumla itham etti çocuğun olsun öyle konuşalım dedim sadece dediniz. Ben çocuğunuzla sizi itham etmedim hele o sözleri hiç haketmedim ben çocuğunu tabii ki kendi işini kendi göremez, ama o olayda eşim çok beceriklidir maharetlidir diyen size neden kahvaltı hazırlamıyor gece boyu çocuğunuz için uykusuz kalmışsınız dedim, hem hora da geçmiyor eşiniz neler yaptı size deme ki fedakar eş olunmuyor dedim bu mu itham etmek bu mı çocuğunuz itham etmek.
Sen bu tembellikle çocuk yapamazsın yapsan da eşine zehir dersin cümlesinin hiçbir savunulacak tarafı yok bana göre çünkü siz tembel olduğum için bu zamana kadar çocuk yapmadığımı ve bu tembellikle çocukta bakamayacağımı söylediniz. Kahvaltı hazırlamamakla ne alakası varsa bunun.
Ben size eşinizle neden barıştınız mı dedim, ben size eşinize neden siz bakıyorsunuz o işsizken mi dedim, ben çocuk bakmayı bilmiyorsun mu dedim. Ben ısıtıp ısıtıp konuları sunuyormuş um ilk defa burada yazdım o konunuzdan sonra size siz oradan bana takıık olduğunuz için saldırdınız oysa ben diğer üyelerin kahvaltı hazırlayıp hazırlamamasına müdahele etmeyin isteyen hazırlar isteyen hazırlamaz demiştim sadece.. Neyse sonuç olarak özür ile kapanmayan şeyler vardır bu da onlardan biri.. Size eşinizle çocuğunuzla mutlu bir hayat dilerim..
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
sorunumuz bellıkı duzelmeyecek ne sız benı ne ben sızı anlayacagım konuyu sakız gıbı uzatmaya gerek yok goremedıgınız seyler var oturun bı bana yazdıgınız tum yorumları okuyun sonra deyın kı ben agır ıtamlarda bulunmadın yanlız bu konuda degıl benım konumdakılerede bır goz gezdırın kı o zaman nasıl bır durumdayken bıle kalbınızı ıncıtmemeye calıstım...Ben sızden ozur dıledım o cumleyı oraya cektıgınıze neden oldugum ıcın ama sız hatalı yada hatasız benden ozur dılemedınız tesekkur ederım RABBIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN SIZE mutluluklar...
slmvalla ikimiz de çalışıyoruz.sabah beraber işe gidiyoruz.(iş yerlerimiz yan yana).ilk bir sene ben de çalıştığım halde sabahın 6'sında kalkıp kahvaltı hazırlıyordum.Sonra uyanmak zor geldişimdi de hamileyim hiç kalkamıyorum.Eşim biraz erken kalkıp sandviç hazırlıyo ikimize de eğer çok istiyosa kahvaltı yapmayı kalkıp hazırlasın seni de çağırsın.biraz anlayış beklemek senin de hakkın çocuk var sonuçta keyfinden yapmıyosun
duygu ve düşüncelerimi gayet açık ve net yazdım eskiyi çomaklamaya luzum yok
ben bu konudayımda baska bırıne yazdıgım konuya sızıl ılk alıntıladıgınız e cocugumdan esımden gecmıse yonelık bahsettıgınız ıcın o cumleyı kurdum.Kendimi gayer acık ifade ettiğimi düşünüyorum geçmişi geçmişte bıraktım her nedense benden başka kimse ismimi gordugu anda eskıye daır bır yorum patlatıyo.Ne ise ogrenmıs olduk kı ne olursa olsun canınızın acıdıgı bır noktada kıımsenın agzına laf vermemelıyız kı gun gelıp yuzumuze carpılmasın... İNSAN GİBİ ÖZÜRÜMÜ DİLEDİM Kİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY ACIKTI YANLIŞ ANLADIGINIZ İÇİN BUNDAN SONRASIDA BENİ BAĞLAMAZ GÖRMEZDEN GELİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?