- 20 Ocak 2010
- 47.477
- 177.648
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi galatasaray06
-
yardgılamadan once bana yazdıklarını okurmusun cnm bu lafı patlatmadan once dusunsun konunun ustunden 2ay gecti ısıstıp ısısıtp aşağılarcasına agzına sakız edıyor bendekı can acım zaten geçmedı
heh işte tamda buydu demek ıstemem ...çocuk olmadan önce ikimizde çalışıyorduk ve erken kalkan kahvaltıyı hazırlardı.yani öyle sen yap ben yap derdimiz olmazdı.bi ara eşim işten çıktı ben çalışıyodum eşim erken kalkıp bana kahvaltı hazırlardı ben işe gidince yatardı tekrar.sonra hamile kaldım işten ayrıldım eşime ben hazırladım kahvaltısını.
bebek doğduktan sonra ilk başlarda kalkıp kahvaltısını hazırladım.zaten sabahın köründe ayakta olurduk oğluşumlabi hazırladım iki hazırladım eşim dedi daha hazırlama,telaş yapma kendine ben işte içerim çayımı falan.
yani işin özü senin görevinmi benim görevimmi olayına girmeye gerek yok.görev gibi yaparsak yaptıklarımızı evlilikte bi görev halini alırki bu tehlikeli.mühim olan karşılıklı düşünce ve özveri.
yani İKİ TARAFTA YAPICAK ARKADAŞŞŞŞŞŞ
öncelikle beni eleştiren sensin ben değilim sana etekleri tutuşupta çocuguyla itam eden yazdıgını aynen kopyalıyorum bı daha oku amacım senın cocuk sahıbı olamaman degıl cocugun olmadan benı anlayamayacgındır...Lafı başka tarafından anlama...
durup durup eskı konumla benı vuran sensın agzına sakız olsun dıye burda dert yanmadım ben geçmiş geçmişte kalmıştır kımse kımsenın ne yaşadıgını bılemez benı yaralayan bır konuyu agzına sakız etmeye luzum yok sana dahada verılecek cevabım yok
bana yazdıgın
Valla siz sürekli çocuğum için kalkıyorum yok şöyle böyle yapıyorum diyorsunuz da herkes için bu bir değil çocuğunuz olunca zaten mecburen kalkacaksınız. O kendi işini kendisi göremez ama eşiniz siz uykusuzken bir kahvaltı hazırlayabilir bildiğim kadarıyla eski konunuzdan hani eşiniz çocuğunuzu kaçırmıştı yaa çok iyi bakar çocuğuma, her yemeği yapar demiştiniz kahvaltıyı haydi haydi hazırlar. Ben o kadar yorulucam gece boyu uykusuz kalıcam her sabah kahvaltı benden beklenecek fedakarlıklar karşılıklıdır. Kaldı ki sizin işyeriniz yine eski konunuzdan biliyorum evinizin altında geç kalma derdiniz yok ben kendi arabamızla trafikte 45 dk yol gidiyorum. Burada hiökimse eşine kahvaltı hazırlamıyor diye kötü eş, fedalar olmayan eş konumunda değildir. Kahvaltıya gelene kadar ne fedakarlıklar yapıyoruz. Çamaşırı, ütüsü, her akşam farklı yemeği, temizliği, ailesini ağırlaması, uykumuzdan feda edip evin bütçesi için çalışmak, banane kendisi ekmeği getirsin dememek bile, bunun için evladımızın bakıcılarla büyümesini göze almak bile sırf çocuğumuz daha iyi şartlarda yetişsin diye en büyük fedakarlık bir kahvaltı da eksik kalıversin bunun içinde fedakar eş olmayacaksam o eşimin tercihi ki eşim yese zaten peynir zeytin çıkarmakta iş değil ama zaten yemiyor.
hanfendıyle dıyologumuz cok farklı bır boyutta arkadasım bu lafı soylemek cırkınde çok degıl 2 sayfa once bana yazdıgı yukarda alıntıladıgım konuyla ılgılı laf sokması nedır pekı kaldıkı ben ona cocougun olmuyor demedım hele bır cocugun olsun o zaman anlarsın dedım basım goge ermedı anlayamayacagı seyler ıcın yerıne koymadan yorumlar yapıp tepemı attırıyor saygısızca eskı konumu evırıp cevırıp baska yerlere tasıyor o cırkın olmuyoda hele bır cocugun olsun oyle konusalım dıyen ben cırkın oluyorum varsın oyle olsun ben kendımı bılıyorum ya o bana yeter kımsenın eksıgını hatasını gecmısını yuzune vuracak karaktersızlık yok bende
acımın geçmemesı esımden kaynaklı degıl aılesınden kaynaklı marlıcımEcmel bende seni yanlış buluyorum... Herkes eşiyle bir takım sorunlar yaşıyo ve bitiyo tatlıya bağlanıyor sonuçta... Ama senin gibi değil... Acım geçmedi diyosun acısı geçmeyen insan bebeğini kaçıran bir babaya ne kadar sevse de asla güveni kalmaz... Ama sen bunun sonrasıda fotolar yükledin , yorumlar yaptın hatta dahada ilerletip eşine evlilik yıldönümünde hediye olarak alyans alıcağını bile belirttin... Bu acının hala taze olduğu içinmiy di ecmel? Ha dilerimki daha mutlu ol huzurlu ol eşin sana bağlı olsun kimse istemez bunu...
acımın geçmemesı esımden kaynaklı degıl aılesınden kaynaklı marlıcım
geçmişi bir defter gıbı yakıp cope atmak ıstedıkce sevgılı arkadas dejavu one gozume gozume sokuyor...
rahatsız edıyorsa kaldırayım fotoları alyansımızı degıstırmenın esım su anda calısmıyoken bunu benım alım jest yapmam sana neden dokundukı arkadaşım kaldıkı vazgectım zaten... ne ıse sanırım benım kk da olmam rahatsızlık verıyo yasamaya hakkım yok kocam cocugumu alıp kacmıs ben affetmısım mutlu olmaya hakkım yok
bu yorum çok çirkin. kınıyorum sizi. dayanamadım.
çocuğunuz olduğu için daha mı üstünsünüz arkadaştan, onu küçümser tavırda konuşuyorsunuz?
konu onun 6 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşması mı?
afedersiniz de sizin var da ne??
eşiniz çocuğunuzu kaçırıyor günlerce haber alamıyorsunuz
sonra burda gelmiş eşinizden melekmiş gibi bahsedip insanlara saldırıyorsunuz
demek ki kahvaltı hazırlayarak fedakar kadın, müthiş insan mertebesine eremiyorsunuz
siz istediğinizi yapın eşiniz size bunu layık görmesin ne anlamı var???
öncelikle beni eleştiren sensin ben değilim sana etekleri tutuşupta çocuguyla itam eden yazdıgını aynen kopyalıyorum bı daha oku amacım senın cocuk sahıbı olamaman degıl cocugun olmadan benı anlayamayacgındır...Lafı başka tarafından anlama...
durup durup eskı konumla benı vuran sensın agzına sakız olsun dıye burda dert yanmadım ben geçmiş geçmişte kalmıştır kımse kımsenın ne yaşadıgını bılemez benı yaralayan bır konuyu agzına sakız etmeye luzum yok
kocamdan tokat yedıgımıde nerden cıkardın pardon da oyle bır seyı yapmaya cesaret edemez bana el kaldırdıgı gun tıllahı gelse affetmem onu sana dahada verılecek cevabım yok
bana yazdıgın
Valla siz sürekli çocuğum için kalkıyorum yok şöyle böyle yapıyorum diyorsunuz da herkes için bu bir değil çocuğunuz olunca zaten mecburen kalkacaksınız. O kendi işini kendisi göremez ama eşiniz siz uykusuzken bir kahvaltı hazırlayabilir bildiğim kadarıyla eski konunuzdan hani eşiniz çocuğunuzu kaçırmıştı yaa çok iyi bakar çocuğuma, her yemeği yapar demiştiniz kahvaltıyı haydi haydi hazırlar. Ben o kadar yorulucam gece boyu uykusuz kalıcam her sabah kahvaltı benden beklenecek fedakarlıklar karşılıklıdır. Kaldı ki sizin işyeriniz yine eski konunuzdan biliyorum evinizin altında geç kalma derdiniz yok ben kendi arabamızla trafikte 45 dk yol gidiyorum. Burada hiökimse eşine kahvaltı hazırlamıyor diye kötü eş, fedalar olmayan eş konumunda değildir. Kahvaltıya gelene kadar ne fedakarlıklar yapıyoruz. Çamaşırı, ütüsü, her akşam farklı yemeği, temizliği, ailesini ağırlaması, uykumuzdan feda edip evin bütçesi için çalışmak, banane kendisi ekmeği getirsin dememek bile, bunun için evladımızın bakıcılarla büyümesini göze almak bile sırf çocuğumuz daha iyi şartlarda yetişsin diye en büyük fedakarlık bir kahvaltı da eksik kalıversin bunun içinde fedakar eş olmayacaksam o eşimin tercihi ki eşim yese zaten peynir zeytin çıkarmakta iş değil ama zaten yemiyor.
hanfendıyle dıyologumuz cok farklı bır boyutta arkadasım bu lafı soylemek cırkınde çok degıl 2 sayfa once bana yazdıgı yukarda alıntıladıgım konuyla ılgılı laf sokması nedır pekı kaldıkı ben ona cocougun olmuyor demedım hele bır cocugun olsun o zaman anlarsın dedım basım goge ermedı anlayamayacagı seyler ıcın yerıne koymadan yorumlar yapıp tepemı attırıyor saygısızca eskı konumu evırıp cevırıp baska yerlere tasıyor o cırkın olmuyoda hele bır cocugun olsun oyle konusalım dıyen ben cırkın oluyorum varsın oyle olsun ben kendımı bılıyorum ya o bana yeter kımsenın eksıgını hatasını gecmısını yuzune vuracak karaktersızlık yok bende
yardgılamadan once bana yazdıklarını okurmusun cnm bu lafı patlatmadan once dusunsun konunun ustunden 2ay gecti ısıstıp ısısıtp aşağılarcasına agzına sakız edıyor bendekı can acım zaten geçmedı
marlicim bunları bana yaşatan eşimdr ama emın olki kişilikle ılgılı aramızda bugune kadar sen susun busun kavgası asla olmamıstır...Sana bunları yapan ve yaptıran bunlara müsaade eden eşin değil mi ecmel? Benim kızdığım tek şey şu herkes evinde sorun yaşar küçük yada büyük ama buraya döküp yardım istedikten sonra başkalarının ilişkisine kendi ilişkisi düzgünmüş gibi yorum yaparak yada milleti ters köşe yapıp mutluluk pozları yaparak değil ecmel ? Söz uçar yazı kalır arkadaşım...
Çalışmıyorum da eşime kahvaltıda hazirlamiyorum ben yatarken o gidiyortüü bana nasıl kötü bir eşim ben
Kendisi istemiyor zaten işyerinde yapıyor haftasonu hazirliyorum olurmuki o
arkadaş size bel altı vurmuyor. siz diğer kadınları tembellikle suçlarken
sizin anlattığınız eşinizin, yani sizin tabirinizle büyük bebeğinizin
bu kadar fedakarlığa rağmen düştüğü hataları söylüyor
yani siz fazla özverili olunca eşiniz sizi ödüllendirmedi.
aksine çocuğunuzu kaçırdı, burda günlerce insanlar sizin için üzüldü.
sizse üzülmemiş gibi harika evliliği kahvaltıya bağlıyorsunuz resmen.
siz bir kahvaltı hazırlamakla harika evlilliğin sırrını verdiğinizi sanırken
o da öyle olmadığını söyledi ve gayet de konuyla alakalı tespitlerde bulundu.
sizse gayet çirkin şekilde çocuk hasreti çeken bir insanı acıtmaya çalışıyorsunuz.
acımın geçmemesı esımden kaynaklı degıl aılesınden kaynaklı marlıcım
geçmişi bir defter gıbı yakıp cope atmak ıstedıkce sevgılı arkadas dejavu one gozume gozume sokuyor...
rahatsız edıyorsa kaldırayım fotoları alyansımızı degıstırmenın esım su anda calısmıyoken bunu benım alım jest yapmam sana neden dokundukı arkadaşım kaldıkı vazgectım zaten... ne ıse sanırım benım kk da olmam rahatsızlık verıyo yasamaya hakkım yok kocam cocugumu alıp kacmıs ben affetmısım mutlu olmaya hakkım yok
Sana bunları yapan ve yaptıran bunlara müsaade eden eşin değil mi ecmel? Benim kızdığım tek şey şu herkes evinde sorun yaşar küçük yada büyük ama buraya döküp yardım istedikten sonra başkalarının ilişkisine kendi ilişkisi düzgünmüş gibi yorum yaparak yada milleti ters köşe yapıp mutluluk pozları yaparak değil ecmel ? Söz uçar yazı kalır arkadaşım...
haklısın ben cocuk sahıbı olmaya calıstıgını bılmyıordum kaldıkı oyle bır sekılde ıma etmek ıstemedımne olursa olsun ecmel
hiç sana yakıştıramadım
bildiğim kadarıyla çok istiyor çocuğu olsun
Rab' bim hayırlısıyla versin inşallah
Allah' ın işine karışılmaz
ama sen bunu yüzüne vurur gibi.. olmadı hiç
olabilir senin konunu söylüyo olabilir
onu sertçe ama yumuşak bir dille uyarabilirdin
yarasına tuz basman, aşağılaman doğru değil..
Görev mörev değil....Yapmıyorum arkedeş !
Hazırlamıyorum...totomu devirip yatıyorum...
Çalışan iki insanız..Bundan sonra mutfağa da girmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?