Eşinize hergün kahvaltı hazırlıyor musunuz?

Çalışmıyorum da eşime kahvaltıda hazirlamiyorum ben yatarken o gidiyor tüü bana nasıl kötü bir eşim ben
Kendisi istemiyor zaten işyerinde yapıyor haftasonu hazirliyorum olurmuki o

Ecmel bende seni yanlış buluyorum... Herkes eşiyle bir takım sorunlar yaşıyo ve bitiyo tatlıya bağlanıyor sonuçta... Ama senin gibi değil... Acım geçmedi diyosun acısı geçmeyen insan bebeğini kaçıran bir babaya ne kadar sevse de asla güveni kalmaz... Ama sen bunun sonrasında fotolar yükledin , yorumlar yaptın hatta dahada ilerletip eşine evlilik yıldönümünde hediye olarak alyans alıcağını bile belirttin... Bu acının hala taze olduğu içinmiy di ecmel? Ha dilerimki daha mutlu ol huzurlu ol eşin sana bağlı olsun kimse istemez bunu... Bu arada konu sahibinden çok özürdilerim konu dışında bir eleştiride bulundum..

Son düzenleme:
heh işte tamda buydu demek ıstemem ...
şu anda eşim evde işsız iş arıyor bır yandan kahvaltımıda hazırlıyo yemegımıde yapıyo evımızıde temızlıyo cok sukur hayat boyle olmalı

arkadaş size bel altı vurmuyor. siz diğer kadınları tembellikle suçlarken
sizin anlattığınız eşinizin, yani sizin tabirinizle büyük bebeğinizin
bu kadar fedakarlığa rağmen düştüğü hataları söylüyor
yani siz fazla özverili olunca eşiniz sizi ödüllendirmedi.
aksine çocuğunuzu kaçırdı, burda günlerce insanlar sizin için üzüldü.
sizse üzülmemiş gibi harika evliliği kahvaltıya bağlıyorsunuz resmen.
siz bir kahvaltı hazırlamakla harika evlilliğin sırrını verdiğinizi sanırken
o da öyle olmadığını söyledi ve gayet de konuyla alakalı tespitlerde bulundu.
sizse gayet çirkin şekilde çocuk hasreti çeken bir insanı acıtmaya çalışıyorsunuz.

ecmel1987, yaşınız kaç başınız kaç bilmiyorum ama sizi şiddetle kınıyorum. Öncelikle çocuk sahibi olup olmama ne sizin ne bizim allah'ın taktirinde, bu konuda yazdığınız yazılar hakikaten cok aşağılık seviyede yorumlar. Ayrıca bi insana "sen nasıl bir hasta kişiliksin yahu" derken, siz kendinizi çok mu sağlıklı bir varlık olarak alıyorsunuz. Yazılarınızı okudukdan sonra eski mesajlarınızı okudum ve sizin cok terbiyesiz biri olduğunuza artık %100 emin oldum. Bir insana 6 senedir evlisin ne den cocugunuz olmuyor demek sizin haddinizi fazlasıyla aşıyor. Sonuçta çocuk olayı tembellik değil ALLAHIN TAKDİRİDİR. Ayrıca her insan sizin gibi ev kuşu olmayabilir yada karı koca çalışıyor olabilir, ailelerin sağlıklarında sorunlar olabilir, sonuçta bir çocuk olayı tamamen kişiler kadar ALLAH'a bağlıdır. Siz eski yazılarınızda okuduğum kadarıyla YAŞADIKLARINIZı sonuna kadar hakketmiş zavallı bi varlıksınız. Ve içinizdeki bu aşağılık öfkeyi çevrenizdeki insanlara kusarak rahatlamay çalışıyorsunuz. Ben yaşımı almış bir bayanım, çocugumda var ALLAH'â şükür ve sizin yazılarınızı ve seviyenizi görünce dedim bu kız karşımda olsa saçını başını yolarım ben bunun. Dejavu yu şahsen pek onaylamasamda, sitede yaptığı yorumlarıyla site tarafından oldukca demokratik biri olarak kabul edilmiş ve sevilmiş biri. Ayrıca siz siteye surada birkac ay önce girmiş biri olarak bu şekilde seviyesizce yorumlarınızla herkesi zıvanadan çıkarmışsınız. Allah size ve cevrenizdekilere sabır versin diyemeyecem cunku yüce yaradan bile size defalarca eminim cezalandırmıştır ama siz bunu anlamamışınızdır.

Bakın bizde eşimle evlendiğimizde hem gencligin verdiği ateş hemde iş yüzünden çocuk yapmayı epey erteledik ve üstelik aileler bunu şiddetle istemesine karşın, hatta ailelerimizle küs noktasına geldik, ama sonuçta çocuk 2 insanın yaptıgı bir sevgi yumurtasıdır diyebiliriz. Bu sürecte stres ve sorunlar olduğunda bu sürec sekteye ugrayabilir. Bu vefat olabilir, işsizlik olabilir yada hastalık olur.
Bunun hesabını siz degil aileler bile sorgulayamaz, bunu sadece 2 insan sorgular KARI ve KOCA. Sizin yazılarınıza baktığımda insanlıkdan zerre kadar nasip almadığınızı açıkca görüyorum. Terbiye zaten sizin yakınınızdan bile gecmemiş. Burada daha ağır ithamlarda bulunurdum ama size bu kadar yorum yazmak bile size lüks kaçar.

Allah size azıcık İNSANLIK, İNSAF , TERBİYE, GÖRGÜ ... ve daha diger sizde olmayan meziyetleri TEZ zamanda vermesi dileğiyle

" Kur'an-ı kerim'de de şöyle bir ayet mevcuttur. İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler ." , sizin alacağınız bi ders , siz nasıl bi insanız karşınızada ALLAH öyle insanlar çıkarır ve siz o hayatı yaşarsınız. Siz kendiniz o insanı seçersiniz boşuna insanları suçlamayın diyor bu ayetde. Siz ve eşiniz birbirinizin seçimidir, o nun hatalarının sebebi sizin onu seçmenizdir. Sizde onu seçmeyediniz.

Son düzenleme:
acımın geçmemesı esımden kaynaklı degıl aılesınden kaynaklı marlıcım
geçmişi bir defter gıbı yakıp cope atmak ıstedıkce sevgılı arkadas dejavu one gozume gozume sokuyor...
rahatsız edıyorsa kaldırayım fotoları alyansımızı degıstırmenın esım su anda calısmıyoken bunu benım alım jest yapmam sana neden dokundukı arkadaşım kaldıkı vazgectım zaten... ne ıse sanırım benım kk da olmam rahatsızlık verıyo yasamaya hakkım yok kocam cocugumu alıp kacmıs ben affetmısım mutlu olmaya hakkım yok

valla helal olsun yahu.. bir kahvaltı konusundan bile mükemmel eş ile vasat eşleri analiz etmişsiniz arkadaşlar.. yaw he, kahvaltı hazırlayan eşler mikemmel eş.. hazırlamayan da umursamaz eş de bundan kime ne? kız bir soru sormuş, herkes kendini övmüş

neyse cevap vereyim; hazırlamıyorum.. gece geç saatlere kadar bilgisayar başında çalışıyorum, doğal olarak sabah kahvaltı hazırlayacak kadar vaktim olmuyor..çocuklara da sabah ne istiyorlarsa onu hazırlıyorum.. son derece sorumlu ve rahat bir eş ve anneyim.. baştan söyleyeyim de kimse uçmasın mesajıma

Cok klise yaaaa....Kadinin görevi demek nedir anlamis degilim biz esitlik icin bas bas bagirmiyormuyuz eee ozaman böyle biseyi dile getirmek bile luzumsuz... Bana göre erkek Kadin esittir...Artik bi cok bayan calisiyor ayni erkek gibi, eee ozaman erkekler neden ev islerinde yardimci olmasin? Biri yemek yapar biri ortaligi toplar biri cocuklarla ilgilenir vs., bu erkekten erkege degisir ama bence onlarinda biseyin ucundan tutmasi ev icinde cok dogal....Cikartmayin o kadar basiniza erkekleri sonra aglanirsiniz tabiiki... Ben yemek yapmayi sevmem mesela, mecbur kalinca tabiiki beceririm, aama esim sever yemek yapmayi ve genelde kahvaltilari esim hazirlar ben toplarim, degisik yemekleri o yapar ben yine toplarim, bazende beraber yapariz, ne var yani bundan...cocuklarlada ilgilenir, ne bileyim cöpüde atar erkek degilmi yani simdi, yada ben kadin degilmiyim? Gecin böyle seyleri allah askina....

Ben hazırlarım hep. İkimizde işe gidiyoruz o yedide kalkıyor ben altı buçukta. sekiz aylık da hamileyim bazen gerçekten çok zor geliyor ama olsun huzurum olsun da yarım saat erken kalkmaktan eksilecek değilim. Ama hazırlamayan da hazırlamaz arkadaş kimi ilgilendirir yahu işi resmen hakaret boyutuna vardırmışsınız

Sana bunları yapan ve yaptıran bunlara müsaade eden eşin değil mi ecmel? Benim kızdığım tek şey şu herkes evinde sorun yaşar küçük yada büyük ama buraya döküp yardım istedikten sonra başkalarının ilişkisine kendi ilişkisi düzgünmüş gibi yorum yaparak yada milleti ters köşe yapıp mutluluk pozları yaparak değil ecmel ? Söz uçar yazı kalır arkadaşım...

Ben onu neden yazdım önce siz onu idrak edin olur mu. Siz çocuğunuz kaçırıldığında eşim gayet güzel bakar çocuğuma, yedirir içirir dediniz çocuğunu kaçırması hiç sorun olmadı sizin için bende dedim ki burada insanlara iyi eş olmak için kahvaltı hazırlamak gerekir diyorsunuz ama eşiniz tutuyor çocuğunuzu kaçırıyor demek ki hora geçmiyor eşiniz tarafından yaptıklarınız, kahvaltı hazırlamak onlar için sıradan bir şey. Ben size hiçbir yerde yazmadım burası dışında. Şimdi mi eşiniz melek oldu sanki hiçbirşey yapmamış gibi konuşuyorsunuz. Herkese kahvaltı hazırlamıyor diye çatan sizsiniz. Beni tembel ilan eden sizsiniz. Çocuk sahibi olmayı iyi bilirim ben kardeşime baktım senelerce tırnağına zarar vereni affetmedim kendi babamı bile. Ben konu içine yorum yaptım o kadar meziyetli eşiniz size kahvaltı hazırlayabilir neden uykusuz bırakıyor dedim eşinizle neden barıştınız demedim ama sonunda beni çıldırrttınız. Siz değil miydiniz 10 saat uykusuz kaldım ama kalktım kahvaltı hazırladım diyen şimdide her işi yapıyor diyorsunuz. Asıl başak yerde siz bana yazdınız başkasının konusunda ajan mısınız sorgluyorsuuz diye sizin konunuz bile değildi ama cevap vermedim burada buldunuz yazıyorsunuz. Çok şükür hergün istersem dışarıda yerim, çocuğumu bakıcılarla büyütürüm parama geçer sözüm eşimin şikayeti yoksa beni seviyorsa gerisi hiç kimseyi ilgilendirmez bunları yapmıyorum diye kötü eş olmam siz yaptınız da ne oldu işte ortada. Nokta.

Rabbim isteyen her kadını annelikle taçlandırsın, isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, lütfen ama lütfen bari burdan vurmayalım birbirimizi

ne olursa olsun ecmel
hiç sana yakıştıramadım
bildiğim kadarıyla çok istiyor çocuğu olsun
Rab' bim hayırlısıyla versin inşallah
Allah' ın işine karışılmaz
ama sen bunu yüzüne vurur gibi.. olmadı hiç

olabilir senin konunu söylüyo olabilir
onu sertçe veya yumuşak bir dille uyarabilirdin nasıl istersen
yarasına tuz basman, aşağılaman doğru değil..

Son düzenleme:
marlicim bunları bana yaşatan eşimdr ama emın olki kişilikle ılgılı aramızda bugune kadar sen susun busun kavgası asla olmamıstır...
bu sebeplede esımı ve evlılıgımızın gusel yanlarını paylaşmakta sakınca görmuyorum ılışkımonun aılesı bıze dahıl olmadıgı surece mukemmel hatta 4 4luk dıyebılırım... kımseyıde ters kose yapmadım cocugumla benı vuran kadına cocugunuz olsun oyle konusalım dedım bu konuda hassasmız baka yere cektı bunu demek ıstemedım oyle anladıysada ÖZUR DİLERIM kımseyı kırmak nıyetınde degılım o kadar acılı gunlerımde dahı burda yazı yazarken 1 ALLAHIN KULUNUN KALBINI KIRMADIM aynı hassasıyetı bekledım ama her fırsatta bu konuyu karsıma cıkrdı aynı kısı

ecmel1987, hepimiz allah'a şükür okuma yazma biliyoruz ve yazdıklarınıda gördük. Sen birini kırmak istemedin ha
ben buna gülecem de yan ofisden insanlar ne oldu buna diye odama gelirler diye gülemiyorum. Her yazdığında biraz
daha saçmalıyorsun bence sen SUS. Susmak en büyük erdemdir.

Görev mörev değil....Yapmıyorum arkedeş !

Hazırlamıyorum...totomu devirip yatıyorum...

Çalışan iki insanız..Bundan sonra mutfağa da girmeyeceğim

Çalışmıyorum da eşime kahvaltıda hazirlamiyorum ben yatarken o gidiyor tüü bana nasıl kötü bir eşim ben
Kendisi istemiyor zaten işyerinde yapıyor haftasonu hazirliyorum olurmuki o

Yok olmuyor canımm haftaiçi uykundan fedakarlık yapıp hazırlaman lazım hem ne var ki alt tarafı kahvaltı dimi eşin kul köle olur sana hazırlarsann

Aynen öyle Amonracığımm çok iyi ifade ettin ben zaten düşündüklerimi yazamıyorum çünkü gerçekten elim ayağım titriyor. Burada herkes üzüldü günlerce haber bekledi ki kon kapandı sonra ee şimdi canım eşim bitanem çok iyi anlaşıyoruz adam hala işsiz vede bana iş yapıypr ya daha ne olsun modunda. İşte aynen kahvaltı hazırlamakla eşler kıymet bilseydi bunlar yaşanmazdı. Hem ben neden eşinle barıştın demiş miyim yaa demiş miyim banane naparsa yapsın. Ben eşim o zamanlar çok maharetldiir çocuğu bakar aklım kalmıyor demiştin ama 10 saat uykusuzken o kadar becerikli insan neden sana kahvaltı hazırlatıyor dedim bu kadar. Ben o konudan sonra da hiçbir yerde arkadaşa zaten yazmadım!..

Neyi gözüne soktum yaa eşinle neden barıştın ne biçim insansın mı dedim eşim becerlikliydi ya hani önceki konunda demiştin yaaa neden sen uykusuzken kahvaltı bekliyor dedim madem erkekler yaranılıyor o zaman neden sana bunları yaptı dedim yanlış mı dedim. Ben sana nerede yazdım yaaa o konudan sonra ben san nerede laf soktum söylesene yok ben çocuk yapamazmışım tembelmişim zaten nereden biliyorsun siz burada kahvaltı hazırlamayanlara asıl neler dediniz.

Eh yani bu zaten orada yazanlara saygısızlık ben yine de bir şey demiyorum affetsin herkes evinde iyi olsun ama o zaman eşim bebeğe bakar yemekler yapar diyen insan 10 saat uykusuzlukla kahvaltı hazırladım diyor bende onu hatırlattım ve kimsenin eşine kahvaltı hazırlayıp hazırlamamasını yargılayamacağını kendi düşüncelerini söylemesini herkesin kendi tercihi olduğunu söyledim verip veriştiren de kendisi.

haklısın ben cocuk sahıbı olmaya calıstıgını bılmyıordum kaldıkı oyle bır sekılde ıma etmek ıstemedım
evladın olsun benı o zaman anlarsın demek ıstedım ben evladımla sınandım ablacım bılıyorsun ve bu konudada ben hassasım
kahvaltı hazırladıgım ıcın vs taktır mı gordun bunu yaptı dedı bana o şahıs o olayın karsılıgı benım fedakarlıgımdan kaynaklanmadı aılesıne soz gecıremeyen es banada laf anlatamayınca evladına sıgınıp kafa dınlemek ıstedı yaptıgı yanlıstı hemde cok ffarkında ama oldu yaptı ve bu onuyla ılgılı o gunden berı her gun ozur dılıyo unutmak ıstemem kotu bısey mı bu arkadasda benı boyle yargılayamaz!

Görev mörev değil....Yapmıyorum arkedeş !

Hazırlamıyorum...totomu devirip yatıyorum...

Çalışan iki insanız..Bundan sonra mutfağa da girmeyeceğim

Yanii bende bunu anlamıyorum herkes düşüncelerini söyler kimi görevim bu der, kimi hazırlamıyorum der bende hazırlamıyorum dedim. Ama bazıları ne var canım hazırlamakta erken yat, 1 saat erken kalk daha zinde hissettirsin kendini gibi akıl veriyor herkesin düşüncesi kendinde kalsın. Fikrini söylesin geçsin. Ben hergün istersem dışarıda yerim ohh sefam olsunnn, parama geçer sözüm eşimde memnunda kime ne

çalışan bayan zaten haftaiçi ne hazırlıcak yahu ben arada yumurta haşlıyorum o arada giyiniyorum falan, kızartma falan yapamazsın üstüne siner işe gideceksin börek mi açacak kaçta kalkıcakta yapıcak, çalışmayan kadın için bişey diyemem 10 gün raporluydum eşim kendi kahvaltılığı çıkarmış atıştırmış bişeyler ben hiç sesini bile duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…