Eşinize hergün kahvaltı hazırlıyor musunuz?

Bence problem kahvaltıda değil siz muhtemelen bebeğin üstüne fazla düşüp eşinizi ihmal etmişsinizdir biraz ordan vurmuştur adam da.

kahvaltısız olmaz kahvaltı birleştirlr ve ev bereketlenir mutlaka hazırlayın

17 yıllık evliyim eşim işe cok erken saatte gidiyor ama hep kahvaltisini hazirlar onunla birlikte yaparım,ve bu banada ona ayri bir mutluluk veriyor, ve bende evimde çalışıyorum. Oda bana pazar gunleri kahvalti hazirlar bazende cok güzel yemek yapar.aslinda bunu gorev olarak gormessek o kadar zor gelmez.

eşime pazar günleri hariç hiç kahvaltı hazırlamam
o işe gittiği saatte ben uyuyor oluyorum çünkü

bende çalısıyorum eşim hava aydınlanmadan kalkıyor hesaplayın saç kaç ..ve ben aksamdan ona sandiviç hazırlıyodum.adam sabah ısıtmaya bıle vaktım olmuyo dıyıp dışarda sımıte talim..kendı bılıren ondan 2 saat sonra kalkıyorum.calısmasam bebegım olmasa kesınlıkle esı aç göndermek vıcdanıma sıgmaz.ama ev hanımı olup keyfi kalkmayanlar cok acımasız kanımca..

eşime pazar günleri hariç hiç kahvaltı hazırlamam
o işe gittiği saatte ben uyuyor oluyorum çünkü

eşime hergün istisnasız kahvaltı hazırlıyorum ve bunu bikaç kere yapmadığımda eşimde bana ilgi göstermiyosun filan die tribe girmişti bence de kahvaltı önemsiz gibi görünsede aile içi ilişkiler açısından çok önemli bi unsur... fakat çocuğunuz yeni olmuş eşinizin de birazcık anlayışlı olması gerekir.. sonuçta geceleri uykunuz eskisi gibi kesintisiz değil.. sorumluklarınız arttı bi yerde ve bunu onunla güzel bi dille konuşmalısınız..

kendimden utandım şimdi yaa :26::26:
ama aslında benim eşimde kahvaltı hazırlamamı istemiyor.bi kaç kez teklif ettim istemedi.
sabahları işe gitmeden önce bir fincan kahve ve bisküvi yiyor.onun kahvaltısıda öyle
zaten kalkıp hazırlarmıydım emin değilim sabah 5,30 da kalkıyor:26::26:

sabah saatlerımız cok erken o yuzden kahvaltı degıl ıse gec kalmıyorsak guzel
ayrıca bı sor bakalım her aksam yemek yapıyormuyuz :)

canım neden utanıyosun ki onlara bunu bi görev olarak yaparsak olmaz ki.. bak teklif ettim diyosun ya bak bi gün sürpriz yap kalk hazırla bakalım ne olacak kendin gör sonuçlarını eminim eşin çok mutlu olacak

biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..

Görev dediğin nedir güzelim.Evlilik,kadının kocasına hizmet etmesi,erkeğin de para getirmesi midir.Sen vedeysen,kocan çalışıyorsa kahvaltısını hazırlayabilirsin.Yemekti temizlikti evle ilgili sorumluluklarını yerine getirebilirsin.Ama yeni bebeğin olmuş,zor bir süreçten geçmişsin,gece kaç kez uyanıyorsundur.Senin kahvaltı hazırlamak görevinse,eşinin de anlayış göstermesi görevi o zaman.

alt tarafı bir kahvaltı yahu sabaha kadar en az 10 kere yatagımdan mınık kuzum ıcın kalkıyorum ve çalışıyorum 1defada buyuk bebegım ıcın kalkmısım cok mu? Bu sekılde olaya bakmak en guselı ...
Kahvaltısız gondermem gunun en onemlı ogunu kahvaltıdır.Bagısıklıgın bıle guclenmesı ıcın cok onemlıdır...Dikkate alın

Sahura gece kalkarken ne yapıyorsunuz meak ettım dogrusu uyku herkese tatlıdır ama karı koca olmak baska bır boyuttur fedakarlık ıster...Arkasından anne oldun mu kocaya yapılan fedakarlık bunun 1/10 kalır. O sebeple gune eşimle başlamak saat kaçta olursa olsun benı ıyı edıyor tavsiye ederım...

Sabahın köründe gözümüzü zor açıp durağa koşturuyoruz
Bi simit vb. birşey alıp işyerinde çay eşliğinde tüketiyoruz

canım neden utanıyosun ki onlara bunu bi görev olarak yaparsak olmaz ki.. bak teklif ettim diyosun ya bak bi gün sürpriz yap kalk hazırla bakalım ne olacak kendin gör sonuçlarını eminim eşin çok mutlu olacak
çalışmadığım bir gün denerim uyanabilirsem

tabi ki eşimdir hazırlamak isterim ama saatlerimin çok ters o 6,30 da işe gider ben 8 de
erkenden uyansam bir daha uyuyamam iş yerinde de perişan olurum:26::26:

canım benım eşım de 5.30 da kalkıyor bende zaten çalıştıgım ıcın hazırlamıyorum dedım:) o saatte kalkıyorum eve varmam akşam 8.30. hesapla yanı ölür insan yahu :2:ama sandwc falan gunah cıkarıyorum :) çalışıyosan şayet bence relax ol :)

zaten sağolsun eşimde anlayışlı bu konuda akşamları yeterince isteklerini yaptırıyor sabaha gerek kalmıyor yani
konu sahibi arkadaşında eşinin anlayışlı olması lazım zaten küçük bebeği varmış hergünde kahvaltı hazırlamasın canım ne olacak:26:

tabi ki eşimdir hazırlamak isterim ama saatlerimin çok ters o 6,30 da işe gider ben 8 de
erkenden uyansam bir daha uyuyamam iş yerinde de perişan olurum:26::26:
bişeycik olmaz gune dınamık başlarsın akşam 1 saat erken yatarsınız olur kendınızı alıstırın kuzunuz olunca 5 de kalkacak dur yavrum bugun ısım var sen orda agla ben sonra perısan olurum dıyemeyecegınıze gore ıse gusel tarafından bakın
bunlar dunyanın en gusel yorgunlukları bence... aksam 39 derece ateslıydım delı gıbı hastayım bademcıklerım sıs yutkunamıyorum esım aksam oglumuza ben bakayım dedı yatak actım salonda ıkısıne (2 yasında kuzum kocaman olmasına ragmen gecede 10 kalkmayı alıskanlık eder kendıne ayagında sallatır 2 kez mama yer)dun gece babası bakmasına ragmen sesını duydum 4 kerede ben kalktım yıne uykusuzum uykusuzluk alıskanlık yaptı sanırım bebegım olmadan once gunde 14 saat uyku uyurdum dusunebılyomsun ? ne olursa olsun birlikte zaman gecırmek adına en buyuk keyfım esımle gunun 3 ogununde (eskıden beraber çalışırdık şimdi ayrıyız 2ye dustu)beraber yemege bayılırız en gusel paylaşımlarımızın oldugu yerdır o sofra sofra kulturunu once bız olusturacagız kı arkadan gelen yenı nesıllerımızede bunu alıskanlık edelım...

Ben açıkçası hazırlamıyorum. Eşimde erken saatte yemek istemiyor onun da payı var erkenden yersem 9-9:30 gibi yine yemek istiyorum çünkü az yerim ben şimdi sonra yine simit poğaça alırım daha çok yemiş olurum diyor istemiyor. O da kalkamıyor zaten sabahları. Sabah kahvaltı hazırlamıyorum diye kötü eş olduğumu da düşünmüyorum eşim de düşünmüyor. İşten eve gelince zaten yemeği yap ye topla, ütülerim oluyor, evi toparla öbür günün yemeğini yapıyorum yemek yoksa öbür güne. Az bir tv izliyorum bir keyfim o var zaten 11 de en erken uyuyabiliyorum daha erken yatsam da dönüp duruyorum uykuya geçemiyorum hal böyle olunca da kalkamıyorum. Çocuğum olunca elbette erkenden kalkarım kahvaltısını hazırlarım eşim yemese bile sonuçta beslenemeye ihtiyacı var o zaman tv filan zaten kalkacak hayatımızdan. Yani eşimin yemeyeceğini bile bile hazırlamak istemiyorum sadece kendime denedim ama yiyemiyor çay içip kalkıyor.

Aynen öyle yani paralaya paralaya ne oluyor en küçük birşeyde göze mi görünüyor ha ben istesem eşim bana hazırlar ama kendi yemiyor ki bende yalnız kahvaltı edemem yarım saat daha uyuyorum uykuuya ihtiyacım var napayım.

Aynen biz de fazladan ekmek alıyoruz sandviş yapıyoruz çoğu zaman içine de herşeyi koyuyoruz işyerinde bir çay tamam. Eşimde uykusunu alamıyor zaten hiç istemiyor kahvaltı kaç kere teklif ettim çalışmadığım zamanlarda da hazırladım yemiyor adam az bişi atıştırıyor çay içiyor hatta kalkamıyor bile. Sonra giyinip hemen işe gidiyordu eh niye hazırlıyım o zaman bir demlik çay buz gibi oluyor.

Valla siz sürekli çocuğum için kalkıyorum yok şöyle böyle yapıyorum diyorsunuz da herkes için bu bir değil çocuğunuz olunca zaten mecburen kalkacaksınız. O kendi işini kendisi göremez ama eşiniz siz uykusuzken bir kahvaltı hazırlayabilir bildiğim kadarıyla eski konunuzdan hani eşiniz çocuğunuzu kaçırmıştı yaa çok iyi bakar çocuğuma, her yemeği yapar demiştiniz kahvaltıyı haydi haydi hazırlar. Ben o kadar yorulucam gece boyu uykusuz kalıcam her sabah kahvaltı benden beklenecek fedakarlıklar karşılıklıdır. Kaldı ki sizin işyeriniz yine eski konunuzdan biliyorum evinizin altında geç kalma derdiniz yok ben kendi arabamızla trafikte 45 dk yol gidiyorum. Burada hiökimse eşine kahvaltı hazırlamıyor diye kötü eş, fedalar olmayan eş konumunda değildir. Kahvaltıya gelene kadar ne fedakarlıklar yapıyoruz. Çamaşırı, ütüsü, her akşam farklı yemeği, temizliği, ailesini ağırlaması, uykumuzdan feda edip evin bütçesi için çalışmak, banane kendisi ekmeği getirsin dememek bile, bunun için evladımızın bakıcılarla büyümesini göze almak bile sırf çocuğumuz daha iyi şartlarda yetişsin diye en büyük fedakarlık bir kahvaltı da eksik kalıversin bunun içinde fedakar eş olmayacaksam o eşimin tercihi ki eşim yese zaten peynir zeytin çıkarmakta iş değil ama zaten yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…