- Konu Sahibi galatasaray06
-
cnm maaşallah... en güzeli..hafta içi yalandanda olsa kahvaltı ediyoruz zaten sabah sabah çok bişey yenmiyo ama ben aç kalınca midem bulanıyo eşiminde faranjitini coşturuyo en azından ayılmak adına Allah ne verdiyse yiyoruz haftasonu daha mükellef sofralar kuruyoruz genelde birlikte hazırlıyoruz ya da ben hazırladıysam o topluyo
kahvaltıyı o yapsın, akşam yemeğini sen.
bu kozalakgillere sorumluluk vermezsen kalas oluyorlar iyice.
Biz kadınların görevlerini neresi belirliyor? Böyle bir mecra var mı merak ediyorum gerçekten, ben çalışan bir kadınım ki çalışmıyor olsam da bu değişmezdi, sabah kuzularımı hazırlarken bir yandan da beyfendinin kahvaltısını düşünmem beklenemez, böyle bir anlayışta olan koca da benim yanımda duramaz zaten. Ya ben bir işin ucundan tutarken oda başka bir işe bakacak ya da ne buluyorsa onunla yetinecek... Bu tamamen algı meselesi ile alakalı, temizlik, ev işleri, kahvaltı, iş hayatı derken kadının adı nerede? Siz tüm gün koşturup akşam birde evde yemek için çırpınırken adam köşe sehpası gibi oturuyorsa tv karşısında ne anladım bu evlilikten ben? Buyursun ben yemek yaparken oda bir zahmet ya salatayı yapsın sofraya da iki tabak koyuversin.
evet galiba hazırlamam gerek.. bebişim gün içinde uyuması oluyor bende o arada dinleniyorum. eşim öyle değil tabiki..
sanırım sorun bende...
Kocasına fazla ilgi gösteren bir eşsiniz sanıyorum. Çocuk olunca kendisine olan ilginin azalmasına içerlemiş ve bundan yakınmalar başlamış. Elbette her gün eşinize kahvaltı hazırlamanızda bir sakınca yok. Ancak bunu yapmak zorunda olduğunuz için değil, istediğiniz için yaptığınızı eşinize öncelikle belirtmeniz gerek.
Ona göre, her koşulda sizin ona dört dörtlük davranmanız gerekiyorsa, o bunu neden yapamıyor?. Bu cevaplanması, özellikle eşinizin cevaplaması gereken bir soru. Her şeyi karşı taraftan beklemek ve istemek büyük yanlış. Hayatın müşterek olduğu ve geçirdiğiniz bu dönemlerin o müşterek dönemlere rast gelmesi gerektiğini ona anlatmalısınız.
Baktınız yine yakınıyor, ama bir şey yaptığı yok. Bebeğinizin emziklerinden birini verin ağzına, sussun. :)
Sevgilerimle..
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?