• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Gerçekten hakkını istediği için suçlu olduğunu mu düşünüyorsunuz?

O hakkını istediği için suçlu, siz onun hakkını yemeyi düşündüğünüz için masumsunuz, doğru mu anlıyorum?
Hakkını aldığı için hala eskisi gibi sofor olarak kullandığı lütfen doğru anlayin

Hakkını aldığı için hala eskisi gibi sofor olarak kullandığı lütfen doğru anlayin
İyi de seni mi kullandı şoför olarak? Suistimal edilen biri olsa bile bu kişi eşin. Ki halinden mutsuz değil, senin kavgalarından mutsuz.
Olayın senle hiç ilgisi yok ki bu nasıl bir ego böyle .

Ama hep yanlış kişiye bileniyorsunuz . Bunu anlamasi gereken kişi eşiniz. Onun kardeşine şoförlük yapası varsa bunu benim anlamam birşeyi düzeltmez.

Lütfen doğruyu görün. Sorun esinizde

Sizin bileziklerle kardeşinin hakkın veren, hatta vermek için evlenmeyi bekleyen eşiniz aynı şekilde kardeşini işe bırakıp almaktan rahatsız olmayanda eşiniz. Siz kardeşe kilitlenip kalmışsınız.

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Benimki şuan bunu kardeşine değil yiğenine yapıyor. Ve okadar söylediğim lafa rağmen durum değişmedi kız wc ye gitse dayıııııııı

Keşke arabayı satıp direkt yarısını verseydiniz. Bu sebeple altınlarımi asla vermezdim.

Eğer yakınlarda oturuyorsa iş yeri yolun üstündeyde bırakılır. Ama uzaksa bırakmam sonuçta parası verildiyse kendine bir araç alabilir.

Eşim benden habersiz iş yapmaz. Çok ufak miktarda borçları aile bireylerine verirken birbirimize soylemeyiz ama büyük miktarları söyleriz. Zaten bunu yapmazsa güven olmaz ki. Eşimde borç vermeyi pek sevmediği için sıkıntı olmuyor, şuan yüklü miktarda birikim yapıyoruz bisey alırken bile birbirimize danışıyoruz.

Elime bu konularda çok güvenirim ailesine yada aileme maddi bir destek yada öyle gezme tozma birşey olsa ilk bana söyler onaylarsam yapar ki zaten karışmam da ailesi yapsın bendr aileme yaparım oda karışmaz ama habersiz yapsa kıyamet kopar sonuçta biz aileyiz
Muhtemelen izin vermiyor konu sahibi. Bu konular kavga nedeni oluyor. O nedenle gizliyor eşi. Oturupnkonuşup orta yol bulunmalı. Sürekli karşı çıkarsa bir fikre yalanla sonuçlanabilir malesef

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..

Başkalarının kendi eşlerine ne kadar güvendiğini öğrenmeniz sizin sorunlarınızı çözmeyecek maalesef. 7,5 aylık evlisiniz ve 1 ay öncesinde boşanma sürecinde olduğunuzu yazmıştınız. Sonrasında davadan vazgeçmiştiniz.

Eşiniz 38 yaşına gelmiş yetişkin bir adam. Ailesini tanıdığınız eşinizle görücü usulü tanışıp evlenmişsiniz.

Adam ailesine düşkün; annesini, kardeşini nereye gideceklerse oraya götüren bir adammış. Adam sonradan değişmemiş. Bu özelliklerini beğenerek görücü usulü evlendiğiniz eşinizin değişmesini isteyen sizsiniz.

Evlendikten sonra siz bu araba ile ilgili paylaşım ve kullanımlardan rahatsız olmuşsunuz. Eşinizin kardeşi de arabada maddi olarak kendisinin de hakkının olduğunu söylemiş ve hakkını almış.

Maddi ortaklıklar bitse de kardeşlik biten bir şey değil. Adam kardeşini eve bırakırken kardeşiyle de zaman geçirmiş oluyor ve belli ki kendisi bu durumdan memnun.

Benimki şuan bunu kardeşine değil yiğenine yapıyor. Ve okadar söylediğim lafa rağmen durum değişmedi kız wc ye gitse dayıııııııı
Eşimin erkek yeğeni var, gece biri yanında rahatsızlanmış 26 yaşındaki kocaman adam eşimi arıyor napiyim diye. -evli ve çocuğu var- ambulansı ara dedi yani yakında değiliz ki aramızda 1.5 saat var burdan napabilriz. Amaçları ilgi çekmek mi, bak dayım benim yanımda demek mi bilemiyorum ama biz birbirimizi asla sevemedik muhtemelen ondan yapıyor 😄

İyi de seni mi kullandı şoför olarak? Suistimal edilen biri olsa bile bu kişi eşin. Ki halinden mutsuz değil, senin kavgalarından mutsuz.
Olayın senle hiç ilgisi yok ki bu nasıl bir ego böyle .
Bence herkesin kaçırıldığı bir nokta var bende herkesi arabamla bırakırım eşimin işi olunca ailesinden birini de bırakırım ama zaten bu araba ortakmis abinin evleneceği belli . Bunlar kendi aralarında ya sen evlenmeden ver dememiş o zaman da arabayla ortak ise gidilip geliniyor . Sırf gelin geldi diye paramı ver denmiş . Para da gelinin parası elinden aliniyor. Kadının hukuken bir hakkı dahi yok . Konu sahibinin tek hatası suçluyu yanlış yerde aramasi.

Ayrıca bir ailenin maddi olanakları iyiyse aman kardeşine şu kadar para vermişsin ailene alisveris yapmışsın sorunlu biri değilsen gözüne gözükmez. Ama kadın diyor ki ben idareli yaşıyorum . Böyle bir durumda ben hayatımda bir şeylerden kisayim o ailesine harcasin bir de söylemesin rahatsız olunur.

Ben seni anladım ve sana hak verdim. Ama eşin kardeşini seviyorsa ve bu yüzden arabayı kullandırıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Ben markete giderken komşum benden bir kg un istedi, aldım, eve gelince parasını kabul etmedim lafı mı olur dedim. Onların durumu da böyle olmuş, kaldı ki benimki komşu yani kardeşim değil

Hak yesem hak vermezdik yanlış anlamk için ne meyillisiniz
Ben sana olacakları söyleyeyim mi ?
Sen bu konu için eşinle papaz olacaksın ,çünkü eşin kardeşim o benim yabancı mi diyecek. Eşinin gözünde onun kardeşini çekemeyen biri olacaksın ve artık haklı olduğun konularda bile eşin " sen zaten onu cekemiyordun" diyecek. Sen evliliğini huzursuz ettiğinle oturacaksin o da abisinin sağ koltuğunda gidip gelecek.

Su arabalara fazla anlam yüklüyorsunuz. Allah korusun bir kazaya bakar.bahsettiginiz araba meselesi de sadece esinizi ve ailesini ilgilendirir icinde sizin paraniz yoksa tabi

Esim benden habersiz gizlice kardesini eve bıraksa kendimden utanirim buna sebebiyet verdigim icin..evli a

Su arabalara fazla anlam yüklüyorsunuz. Allah korusun bir kazaya bakar.bahsettiginiz araba meselesi de sadece esinizi ve ailesini ilgilendirir icinde sizin paraniz yoksa tabi
Derdim araba değil ben zaten başta kardeşine var arabayı biz kendimize başka alalım bile demiştim. Benim bileziklerimle hak verildi ve hala herkes hayatına eskisi gibi devam ediyor hiç hak aldım ettim yok

Bir arabasi var ve 38 bu yaşına kadar sürekli annesini kardeşini halasını kuzenini ordan oraya ordan oraya bir şoför gibi götürüp getirmiş elbette goruturecek ama bu biraz fazla.
Konu sahibi bu adam hep böyleymiş kirkina gelecek . Aile onu hep kullanmış. Sen malesef sadece parazit yapıyorsun gibi görüyorlar . Keşke bileziklerini vermeseydin. Bence bunu kanıtlayacak delilleri elinde bulundur . Bu işin oluru olacagini sanmıyorum . Yaşına uygun biri olsaydı keşke

Konu sahibi bu adam hep böyleymiş kirkina gelecek . Aile onu hep kullanmış. Sen malesef sadece parazit yapıyorsun gibi görüyorlar . Keşke bileziklerini vermeseydin. Bence bunu kanıtlayacak delilleri elinde bulundur . Bu işin oluru olacagini sanmıyorum . Yaşına uygun biri olsaydı keşke
Cok haklısınız 6 ay kisa bı sure olduğu için biraz daha denemek istedim ama yine aynı gozukuyor

Bence herkesin kaçırıldığı bir nokta var bende herkesi arabamla bırakırım eşimin işi olunca ailesinden birini de bırakırım ama zaten bu araba ortakmis abinin evleneceği belli . Bunlar kendi aralarında ya sen evlenmeden ver dememiş o zaman da arabayla ortak ise gidilip geliniyor . Sırf gelin geldi diye paramı ver denmiş . Para da gelinin parası elinden aliniyor. Kadının hukuken bir hakkı dahi yok . Konu sahibinin tek hatası suçluyu yanlış yerde aramasi.

Ayrıca bir ailenin maddi olanakları iyiyse aman kardeşine şu kadar para vermişsin ailene alisveris yapmışsın sorunlu biri değilsen gözüne gözükmez. Ama kadın diyor ki ben idareli yaşıyorum . Böyle bir durumda ben hayatımda bir şeylerden kisayim o ailesine harcasin bir de söylemesin rahatsız olunur.
İyi de burada suçlu görümce mi? Abi kardeş danışıklı dövüşmüşler işte. Altınlar zaten erkek ailesinden geliyor genelde bilezikler vs. Bu uyanık ailesi sağ cepten almis sol cebe atmış. Konu sahibinin de bir gram hakkı olmayacak şekilde yapmışlar. Ne diyeyim,uyanık bir aile .
Ama şu konuda da haksız konu sahibi, kardeşi şöyle yaptı böyle yaptı...iyi de senden değil eşinden istiyor kendini bir yere götürmesini. Konu sahibini delirtecek bir şey yok ki. Kocasinin iyiliğini falan da düşünmüyor, tek hırsı hasedi.
Ailesine para vermesi batmış gözüne. adamın ailesi zamanından çocuğa araba almasa bugün altınları, adamın birikimini verdikleri gibi bir de kredi taksidi ödeyeceklerdi.

Derdim araba değil ben zaten başta kardeşine var arabayı biz kendimize başka alalım bile demiştim. Benim bileziklerimle hak verildi ve hala herkes hayatına eskisi gibi devam ediyor hiç hak aldım ettim yok

Kardesi esiniz evlenince hemen payini kurtarmak derdine düsmüs. Yani aslinda esinize ve size güvenmiyordu pay konusunda. Esiniz bunu anlamistir sanirim. Hala kardesini götürüp getiriyorsa ya iyiliginden yada enayiliginden. Ama siz simdi araya girseniz yinede kötü olursunuz. Esiniz tepki göstereceginizi bildigi icin sakliyor heralde

Back
X