• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Muhtemelen izin vermiyor konu sahibi. Bu konular kavga nedeni oluyor. O nedenle gizliyor eşi. Oturupnkonuşup orta yol bulunmalı. Sürekli karşı çıkarsa bir fikre yalanla sonuçlanabilir malesef
Katılıyorum … belki yaşadıklarından dolayı vermiyordur ama ben bunu doğru bulmıyorum ailesi sonuçta yapsın ama iş eşimi kullanmaya gelirse ona müsade etmem işte bende de var mesela işsiz bi kaynım sadece boş konuşur yok ordan beni aradılar yok bu iş için beni çok övdüler laf laf sürekli abisinden birşeyler ister alayım mı diye sorar eşim al kardeşin derdim hep ama baktım ki ardı gelmiyo artık bide bebeğimiz var masrafı çok laf arasında kvye söyledim napıyorsunuz diye aramıştı avmedeyiz kaynım yine abisinden birşeyler istemiş de onu almaya geldk dedim kadın bi sustu 😂 sonra kp eşimi aradı oğlum bebeğin var masrafın çok bunun şımarıklığının sonu yok alma sakın diye 😂 eşimden dünden razıymış 😂

İyi de burada suçlu görümce mi? Abi kardeş danışıklı dövüşmüşler işte. Altınlar zaten erkek ailesinden geliyor genelde bilezikler vs. Bu uyanık ailesi sağ cepten almis sol cebe atmış. Konu sahibinin de bir gram hakkı olmayacak şekilde yapmışlar. Ne diyeyim,uyanık bir aile .
Ama şu konuda da haksız konu sahibi, kardeşi şöyle yaptı böyle yaptı...iyi de senden değil eşinden istiyor kendini bir yere götürmesini. Konu sahibini delirtecek bir şey yok ki. Kocasinin iyiliğini falan da düşünmüyor, tek hırsı hasedi.
Ailesine para vermesi batmış gözüne. adamın ailesi zamanından çocuğa araba almasa bugün altınları, adamın birikimini verdikleri gibi bir de kredi taksidi ödeyeceklerdi.
Benden de istediler hanımefendi hatta halalarını al şuraya getir götür bile dediler merak etmeyin hased derken ortada verilmiş hak var durduk yere ne hasedi anlamadım.

Yine bir suçluyu başka yerde arama konusu.
Eşinizin kardeşine bilenmekle elinize bir şey geçmez. Olay eşinizde biriyor.
Eşiniz naparsa yapsın boşverin, verdiğiniz altınları geri almaya bskın siz. Eşinizi bu konuda sıkıştırın altınları yavaş yavaş ödemeye başlasın size

henüz varlığından bile haberim olmayan ilerideki eşime asla güvenmiyorum
ailesine yaptığı maddi destekte umrumda olmazdı,sıkıntı etmezdim
kardeşiyle de kendi halletsin artık arasında benim için sorun olmazdı

Katılıyorum … belki yaşadıklarından dolayı vermiyordur ama ben bunu doğru bulmıyorum ailesi sonuçta yapsın ama iş eşimi kullanmaya gelirse ona müsade etmem işte bende de var mesela işsiz bi kaynım sadece boş konuşur yok ordan beni aradılar yok bu iş için beni çok övdüler laf laf sürekli abisinden birşeyler ister alayım mı diye sorar eşim al kardeşin derdim hep ama baktım ki ardı gelmiyo artık bide bebeğimiz var masrafı çok laf arasında kvye söyledim napıyorsunuz diye aramıştı avmedeyiz kaynım yine abisinden birşeyler istemiş de onu almaya geldk dedim kadın bi sustu 😂 sonra kp eşimi aradı oğlum bebeğin var masrafın çok bunun şımarıklığının sonu yok alma sakın diye 😂 eşimden dünden razıymış 😂
Ohh iki annesi varmış gibi halletmişsiniz olayı eşiniz bir şey yapmak zorunda kalmamış siz ve annesi sayesinde😱
😅😅 gülerek anlatmanız peki🤦‍♀️

Evet fesat olarak bileziklerimi verdim ben fesatim hakkini aldı araba Alcam diye arabada almiyor hala eski düzen
Vermeseydiniz o zaman hanımefendi? Kardeşin ne suçu var ya, hakkını almış. Baştan hakkı olmasa da insan kardeşini iş çıkışı bırakamaz mı? Arabaya altın verdiniz, siz de kullanıyorsunuz zaten sadece eşiniz değil. İçinize sinmiyorsa az daha kredi çekip arabayı yenileyin, üstünüze yaptırın. Hem eşiniz borç öderken dışarıya para sacamaz hem de altınların bir karşılığı olur.

Derdim araba değil ben zaten başta kardeşine var arabayı biz kendimize başka alalım bile demiştim. Benim bileziklerimle hak verildi ve hala herkes hayatına eskisi gibi devam ediyor hiç hak aldım ettim yok
Konu başlığınız “Eşinize ne kadar güveniyorsunuz?” Sorunun cevabı bizde değil sizde, siz elinizden altınlarınızı alan, sizinle ailesi arasında dengeyi kuramayan eşinize ne kadar güveniyorsunuz?
Sorun kayınvalideniz ya da eşinizin kardeşi değil, sorunun kaynağı eşiniz.

Adam kendisinin ödemesi gereken hakkı sizin altınlarınızla ödüyor, ailesine elbette değer vermeli ama size zerre değer vermiyor, o yüzden de kırılıyorsunuz, ailesiyle bağı kopsa sizle daha iyi olacak sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz, eşiniz ağzında bakla ıslanmayan, evde ne olsa yetiştiren, ailesinden yana da gayet memnun olan biri, siz bu eşle daha çok yıpranırsınız.

Vermeseydiniz o zaman hanımefendi? Kardeşin ne suçu var ya, hakkını almış. Baştan hakkı olmasa da insan kardeşini iş çıkışı bırakamaz mı? Arabaya altın verdiniz, siz de kullanıyorsunuz zaten sadece eşiniz değil. İçinize sinmiyorsa az daha kredi çekip arabayı yenileyin, üstünüze yaptırın. Hem eşiniz borç öderken dışarıya para sacamaz hem de altınların bir karşılığı olur.
Hakkını aldıysa artk bu şekilde her iş çıkışı olması ne kadar normal elbette gelir gider biner ama hak istedi aramız açıldı bu durumdan hala eskisi gibi olmaz durum bu eşimde suçlu ben o suçsuz demiorum o karıştırdı ortalığı.ama ne olursa olsun düğününü kendi yapmış aile desteği sıfır olan birinden 2 aylık evliyken hak istenmezdi. Hadi istedi eskisi gibi devam etmezdi

Hakkını aldıysa artk bu şekilde her iş çıkışı olması ne kadar normal elbette gelir gider biner ama hak istedi aramız açıldı bu durumdan hala eskisi gibi olmaz durum bu eşimde suçlu ben o suçsuz demiorum o karıştırdı ortalığı.ama ne olursa olsun düğününü kendi yapmış aile desteği sıfır olan birinden 2 aylık evliyken hak istenmezdi. Hadi istedi eskisi gibi devam etmezdi
Oh iyi etmiş kadın. Neden size yedirsin babasindan olan hakkını. Ne ilgincsiniz ya.

Bu durumun fesatlıkla ne alakası var?

Konuda eşin işgüzarlığı var. Bilezik bozduracak kadar acil bir durum yokmuş sonuçta. Kendi emeğiyle ödememek için yaptığı çok net. E bu da hiç doğru değil.

Size o bilezikleri geri ödeyebilecek mi? Hiç sanmıyorum.

Kardeşin arabadan hak alması, eşimin kardeşini eve bırakmasın ya da aile bütçemizi etkilemiyorsa ve ihtiyaçları varken yardım etmesi sorun olmaz benim için. Ama bunlar kızacağım için gizlice yapılıyorsa ya da benim bütçemi etkiliyorsa kıyamet kopar

Ohh iki annesi varmış gibi halletmişsiniz olayı eşiniz bir şey yapmak zorunda kalmamış siz ve annesi sayesinde😱
😅😅 gülerek anlatmanız peki🤦‍♀️
İmalı imalı söyleyince kadınada dank etti😂😂 napiyim canım yaa gülmezsem takarsam işin içinden çıkamam en iyisi sallamamak gülüp geçmek

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..

Gizlemesi asla doğru değil ama bu çocuklardada böyledir. Baskıcı büyütülen çocuklar sürekli yalan söylerler. Sizde eşinizi çok daralıyorsanız o yüzden paylaşmaktan korkuyordur birşeyleri.
10 senedir evliyiz. Bende eşimde maddi manevi destek oluruz ara ara ailelerimize ama asla yalan söylemez. Eşiniz sürekli size yalan söylüyorsa ya çok kötü bi yalancı yada sizden aşırı çekiniyor.

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Büyük miktarlar değilse karışmam nasıl istiyorsa öyle yapsın. Örnek geçen gün 600 tl Ödemiş eşim kayınvalidemin bir şeyine hiç sormadım bile ne diye. Yüklü miktar verecekse danışır hiç olmadı da gerçi.
Kardeşini arabamızla istediği yere bırakabilir yolunun üstüyse vs elbette bıraksın/alsın. Sizin borcunuz varken arabadan pay istemesi zorunuza gitmiş beklese iyi olurmuş ama beklememiş haklısınız da kardeş yani bu adam ne yapsın. Siz karşı çıkabilirdiniz altınlarla ödeyemezsin çalış öde diye niye söylemediniz?

Sonuçta o da kardeşi,bırakması doğal başka bir alternatifi yoksa kardeşinin.
Hak istemiş olabilir,araba ikisinin,ve sürekli eşinizde anladığım kadarı ile.
Gizli yapması sizinle alakalı,rahatsız olacağını anlamış ve paylaşmak istememiş.Ailesinin rızkından kesmiyorsa ailesine yardımda bulunabilir.
Ailesinin durumu iyiyse ve sizin masraflarınızdan kesiyorsa sıkıntı.
Keşke sizinle paylaşsa..Açık açık konuşun.

Back
X