- 9 Mayıs 2015
- 1.308
- 3.705
- 333
Hayatta hiç kimseye hiçbir zaman tam güvenmem ,eşimi seviyorum memnunumda şu anki halimizden tavrından yaşam tarzından vs ama aile söz konusu olunca erkeklere güvenmiyorum nedense ,düşmanken düşkün olabiliyorlar yani hiç güvenmem ,tepkimi sorarsanız kardeşini okula bırakabilir nolcak yazık yardımcı olmuş eşiniz problem etmiyorsa bıraksın. Ama aileye destek olma konusu küçük şeyler ya da ayda yılda bir olabilir sorun etmem ama süreklilik arz ederse sorun ederim. Durumları kötü ve bi süre etmesi gerekiyorsa bana söylemesini beni dahil etmesini beklerimMerhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Eşim kredi çekip yaptı aile yapmadı hiçbir şey.Belli ki sabaha kadar yazsakta haksız olduğunuzu asla kabul etmeyeceksiniz.
Ailelerden destek almadan ,kendimiz yaptık her şeyi diyorsunuz da, arabanın yarısı kadar edecek bilezikleri kim taktı size merak ettim.
Eşiniz evlenmeden önce halletseydi o zaman,size yansıtmasaydı hiç, ödeyecek gücü yoksa da kardeşine bıraksaydı ya arabayı ,kardeşi ona ödeseydi yarı parasını madem o kadar kolay.
Kusura bakmayın da arabayı yükseltirken eşiniz zaten o hakkı verip kapatmalıydı. Zamanında hakkı vermeyen eşin,senin altınlarımı alıp onunla ödeyen eşin suçlu kardeş anlamadım ki ben bu işi. Arabayı yükseltmeye gelince para çok hak vermeye gelince vay biz yeni evlendik2 aylık evli düğün borcu olan adamdan hemen hak istenmesi masumsa düşüncenizde adil degilsiniz
Siz buradakilere bakmayın demişsiniz de kusura bakmayın ama hakkı istemek ne zamandır ayıp oldu. Ortada bi suçlu varsa hanımefendinin kocası. Model yükseltmeyi bilirken parası varmış da öderken mi bileziklere kalmış. O modeli yükseltmek için satıldığında kapatması gerekirdi borcunu. Biraz adalet yani lütfen. Diyorsunuz ki hep bana hep banao arabanın yarısı sizin yarısı eşinizin ama eşiniz evlenmeden önce aldığı için hakkınız olmayacak acilen arabayı değiştirip üzerinize araba aldırın Ayak üstü sizi doladırmışlar ailece
siz buradakilere pek bakmayın . Bende arabamı insanlara veririm eşimin ailesi ve benim ailede kullanır. Ama koştur koştur paranızı alıp üstüne yardım alıyorlar. ortada iyi niyet yok
Az daha kredi çekseydi kardeşinin hesabını kapatıp öyle borca girseydi madem. Kimse laf etmese üstüne konacaksınız arabanın maşallah o zaman laf yok. Hep bana hep bana ne güzel işEşim kredi çekip yaptı aile yapmadı hiçbir şey.
İyide burada yine hak isteyende hata yok ki. Hakkı kapatanın kapatma şeklinde hata var. Satsın arabayı onun payına düşeni versin kendine düşenle altınları ekleyip ikisi için yeni araba alsın. Ya da altınları aldı mi tamam karıcım madem altınları verdin benim için bu fedakarlığı yaptın al araba senin üstüne olsun desin ki o saatten sonra onun üstüne geçen araba hukuken yarı yarıya zaten. Yani bence siz ve konu şahini yanlış yerde arıyorsunuz haksızı. Haksız baya baya ortada.Bence herkesin kaçırıldığı bir nokta var bende herkesi arabamla bırakırım eşimin işi olunca ailesinden birini de bırakırım ama zaten bu araba ortakmis abinin evleneceği belli . Bunlar kendi aralarında ya sen evlenmeden ver dememiş o zaman da arabayla ortak ise gidilip geliniyor . Sırf gelin geldi diye paramı ver denmiş . Para da gelinin parası elinden aliniyor. Kadının hukuken bir hakkı dahi yok . Konu sahibinin tek hatası suçluyu yanlış yerde aramasi.
Ayrıca bir ailenin maddi olanakları iyiyse aman kardeşine şu kadar para vermişsin ailene alisveris yapmışsın sorunlu biri değilsen gözüne gözükmez. Ama kadın diyor ki ben idareli yaşıyorum . Böyle bir durumda ben hayatımda bir şeylerden kisayim o ailesine harcasin bir de söylemesin rahatsız olunur.
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederimSiz buradakilere bakmayın demişsiniz de kusura bakmayın ama hakkı istemek ne zamandır ayıp oldu. Ortada bi suçlu varsa hanımefendinin kocası. Model yükseltmeyi bilirken parası varmış da öderken mi bileziklere kalmış. O modeli yükseltmek için satıldığında kapatması gerekirdi borcunu. Biraz adalet yani lütfen. Diyorsunuz ki hep bana hep bana
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim
Burda suçlu görümce değil tabi ki tüm aile organize suç örgütü gibi hareket etmişler .38 yaşında bir insanın arabası olur . Hatta neden bu zamana kadar evi olmamış onu sorgulamak lazım . Bu arabayı babam aldı demek ben bu yaşıma kadar aldığımı eve götürdüm demek . Ee sonuç olarak ne oldu hala tüm ailenin hatta halanin şoförlüğü yapılıyor .İyi de burada suçlu görümce mi? Abi kardeş danışıklı dövüşmüşler işte. Altınlar zaten erkek ailesinden geliyor genelde bilezikler vs. Bu uyanık ailesi sağ cepten almis sol cebe atmış. Konu sahibinin de bir gram hakkı olmayacak şekilde yapmışlar. Ne diyeyim,uyanık bir aile .
Ama şu konuda da haksız konu sahibi, kardeşi şöyle yaptı böyle yaptı...iyi de senden değil eşinden istiyor kendini bir yere götürmesini. Konu sahibini delirtecek bir şey yok ki. Kocasinin iyiliğini falan da düşünmüyor, tek hırsı hasedi.
Ailesine para vermesi batmış gözüne. adamın ailesi zamanından çocuğa araba almasa bugün altınları, adamın birikimini verdikleri gibi bir de kredi taksidi ödeyeceklerdi.
Konu sahibi yazık etmişsin kendine . 38 yaşına kadar ailesine harcamış bu düzeni değiştiremezsinEşim kredi çekip yaptı aile yapmadı hiçbir şey.
Adam iskele kocası mi. Desin ki madem öyle siz bizim bileziklere göz koydunuz ben de arabayı karımın üstüne yapıyorum hodri meydanGörümce suçlu değil ama araba hakkı bileziklere güvenilip istemiş. Öncesinde bu konuşulmuş olabilir. Aile içinde danışıklı dövüş olmuş. Giden de konu sahibinin bilezikleri olmuş. Burada esini aile görmeyen koca asıl sorunlu tabi.
Çok katılıyorum ne ararsanız onu bulursunuz. Yeri geldiğinde eşimin yeğenin bile özel kurs masrafını kendi maaşımdan karşıladim. Kursu arastirip ,bulup. Neden yaparım biliyor musunuz ? Çünkü bizim bütçemiz ortaktır . Karşımda beni ailesiyle dolandıran bir adam yok . Sürekli ailesinin yanında değiliz kendi hayatımız var. Benim önceliğim ve eşimin onceligi kurduğumuz ailedir . Önce onun çıkarlarını düşünürüz ,birlikte hedef koyarız .ararsan bulursun ne deyim
Üstüne mi konucam konsam bilezik vermezdim hanımefendi !!Az daha kredi çekseydi kardeşinin hesabını kapatıp öyle borca girseydi madem. Kimse laf etmese üstüne konacaksınız arabanın maşallah o zaman laf yok. Hep bana hep bana ne güzel iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?