Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

eşime çok güvenirim işle ilgili şeylerden çok anlamadığım halde yinede söyler,ailevi şeyler herşeyini bilirim saklamaz benim dediğimi değil de mantıklı olan neyse onu yapar hakkını yedirmez kendini kullandırmaz

Konuşmadın mı farkettikten sonra neden benden sakladın demedin mi?

Konuşmadın mı farkettikten sonra neden benden sakladın demedin mi?
Artk o kadar yoruldum ki inannin konusmadjm cnku haklı da çıkmayacağım. Benim ayrılık sürecimde eşim bana pijama almıştı inanır mısınız ben yokum bosaniyorm diye pijamami kardeşine vermis o almış hatta bedeni olmams ona başka benden alınmış yani artk öyle şeyler görüyorum ki susuyorum ne var bunda dicek

Sustuğun için zaten böyle oluyor

evlenir evlenmez hemen araba modeli yükseltmişsiniz. Görümce nezaket gösterip beklese bu sefer de ev taksidine girersiniz şimdi hak isteme sırası mi diye gene gıcık olurdunuz. Görümce o Hakkı size hibe etmedikçe yaranamayacaktı nasılsa

Bu araba yükseltme meselesi eşim bekarken kendi yükseltmiş ben yoktum kendi parasiyla yukseltmis evlenince yükseltilmesdi. herkes hakkını alirdi düğün borcu olandan adamdan sıfır destek olmusken hemen hak istenmesiyle yaranilmaz tabi ki

Siz de garipsiniz. Böyle olduğunuz için de hep bunlara maruz kalacaksınız ne yazık ki. Değişmek için çaba sarf etmiyorsunuz. Boşuna şikayetlenmeyin, alışmaya bakın.

Eşiniz bekarken yaptığı borcu size ödetmiş bit nevi. Eşinizle aranızı bozmaktan korktuğunuz için görümceye sarıyorsunuz. Böyle yapmaya devam ederseniz eşiniz sizin haklınızı yemeye devam eder siz de boş yere görümceyle kayın aileyle didişip kendinizi hasta edersiniz.

Yapmazdı muhtemelen çünkü böyle ana kuzusuyla işim olmazdı sizin koyabileceğiniz bir tepki yok tüm konularınız boşanma üzerine bir adamı sizi kaybetmek bile korkutmuyorsa geçmiş olsun iş işten geçmiş zaten ya bu herifi böyle kabul edeceksiniz ya da iki özüre bir daha olmaz a inanmayıp boşayacaksınız

hakkını istemesi normal babası almış ilk başta hakkı oluyor arabaya binerse de bınsın yanı eşinizin kardeşi siz binmesin diyince eşinizle ters düşersiniz onlar biraraya gelir siz dışarda kalırsınız bu tarz şeylere karışmayın bence

ailesine destek olabilir, ev araba arsa vs. gibi büyük meblağlar olmadığı sürece bana bununla ilgili bilgi de vermeyebilir. aynı şekilde ben de aileme destek olabilirim. güven verecek veya güvensizlik yaratacak bir durum olarak görmüyorum. kız kardeşini de bırakabilir ama ilişkinin genel durumuna bağlı birşey bu. daha önceden güvensizlik yaratacak, huzursuz edecek başka durumlar yaşanmışsa sorgulanabilir tabii.

Benim bakış açıma göre buradaki tek suçlu sizsiniz. Evlilik birliğinden önce olan bir borç için siz neden çıkarıp altın veriyorsunuz? Benim altın konularında fikirlerim başka burada bahsetmeyeceğim fakat sizin için o altınlar "sizin" hakkınızsa vermeyeceksiniz. Nokta.

Siz kimin ne istediğine ne takılıyorsunuz? Benim eşimin ailesinden de saçma sapan isteklerle gelen oldu, her isteyene eşim koşacak beni düşünmeyecekse gidip ailesiyle evcilik oynasın. İsteyen istesin, geldi eşiniz de istedi siz dik duracaksınız.

Nikahta "aile cüzdanı" veriyorlar, artık benimle aile olduğunu idrak edemeyen adamı ailem olarak hissetmem imkansız.

Güven açısından da şöyle örnek vereyim, benim ailem evlenme kararı aldığımızdan beri hep maddi-manevi destek, eşime en ufak bir saygısızlıkları yok, eşim de onları çok seviyor.
Fakat aksine eşimin ailesindeki bazı bireyler destek olmayı geçtim, köstek oldular eş zamanlı evlilik sürecimizde. Eşim özellikle güven ilişkisi açısından çok zarar gördü, bu nedenle biz maddi manevi her şeyi, (üzerine bir de onların bize yol açtığı zararları) ben, eşim ve ailem olarak hallettik.

Bu yollardan geçtikten sonra eşim "kan bağı" diye zırvalarsa ya da olur da bir gün arkamdan iş çevirirse benimle olan aile cüzdanı geçersiz hale gelir. Daha çekirdek ailemizi, beni, düzenimizi koruyamayan bir adamı ben "zayıf" görürüm. Aman ne tatlı, ne iyi abi evlat vs diye göremem. Midem almaz.

Orta-üst gelirli bir aile olarak söylüyorum eşim çok maddiyat dağıtacaksa gidip zengin olabilir, sonra isterse mahalleyi kalkındırsın. Fakat bizim gibi normal ailelerde benim emeğimin olduğu hiçbir şeyde kendimi kullandırmam. Aynı şekilde benim ailem ya da yakınım da asla bizden bir şey istemez, o kültürde insanlar değiller, ve her şeyde eşime danışırım. Rızası olmadan bir şey yapmam.

Burada 2 adım var:
-Öncelikle "siz" hayır demeyi öğrenin.
-Eşiniz yine de sizi istismar etmeye devam etmek yolundaysa boşanın.

Eşimin ailesinden herkesin karakterini sevmiyorum. Eşim kardeşleriyle sorunlar da yaşayabiliyor, elbette ben de ofkeleniyorum. Ama sonra bir baktım sonra hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor. Artık bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor. İlk evlendigim zamanlar çok zorlanmıştim, her sey çok batiyordu, zihnimi meşgul ediyordu. Neden benim zihnim bunlarla meşgul diye başka mesguliyetler edindim ve geçti gerçekten. Ne yapıp ettiğinden haberim olur tabi ama karışmıyorum ilişkilerine.
Kendi ailemle de böyle çünkü, sorun yaşayabiliyorum ve affediliyor, geçiyor. Eşim ailemle yaşadığım olaylarin kinini tutup bana karışsa çok sinirlenirdim. Çünkü ben affetmişim, geçmeyi tercih etmişim ona ne?
Sizin olayınız bileziği verip vermeme meselesi diger arkadaşların dediği gibi. Bu da tercih. Verilebilir de verilmeyebilir de

Kardeş kaç yaşında ve eşinizin yolu üstünde mi işi, evi?

arkadaşlar bence görümce ve kv oğlu evlenince elin kızımı yiyecek benim paramı yada o mu binecek diye istemişler hakkı neden daha önce istenmemiş de adam evlenince iki ay sonra hak isteniyor hakkını yiyecek hali yoktu sanırım konu sahibi eşinin de aradan biraz zaman geçince isterdi daha iki aylık bi evlilikte hak isteniyorsa düşünce ortada bende görümceyim benim de babam abim evliyken vefaat etti ve bi arabası vardı onunda sonra abim kullandı uzun bir süre sonrasında sattılar üzerine ekleyip ev aldılar ne ben ima ettim benim de hakkım var diye nede abim sordu hiç aklıma bile gelmedi yani abim sonuçtaa herzaman maddi maveni iyi olmasını isterim düşünce farkı bilemedim

Araba yükseltme meselensii nerde çıktı anlamadım taa eşim evlenmeden 10 yıl önce ben yokken yuklsetmis yani evlenince değil. Üstelik kocama çok şey dedim tartışmalar oldu yani tek görünceye laf demiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…