- 5 Aralık 2022
- 2.308
- 3.854
- 63
eşime çok güvenirim işle ilgili şeylerden çok anlamadığım halde yinede söyler,ailevi şeyler herşeyini bilirim saklamaz benim dediğimi değil de mantıklı olan neyse onu yapar hakkını yedirmez kendini kullandırmazMerhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Konuşmadın mı farkettikten sonra neden benden sakladın demedin mi?Ben zaten tahmin ediyordum sonra gördüm denk geldim para konusu da şöyle daha once gizliden telefon almıştı annesine hesapları deseniz bilmiyorum maaşları eksilere düşmüş benim ayrılık sürecimde alınanlar var
Artk o kadar yoruldum ki inannin konusmadjm cnku haklı da çıkmayacağım. Benim ayrılık sürecimde eşim bana pijama almıştı inanır mısınız ben yokum bosaniyorm diye pijamami kardeşine vermis o almış hatta bedeni olmams ona başka benden alınmış yani artk öyle şeyler görüyorum ki susuyorum ne var bunda dicekKonuşmadın mı farkettikten sonra neden benden sakladın demedin mi?
Sustuğun için zaten böyle oluyorArtk o kadar yoruldum ki inannin konusmadjm cnku haklı da çıkmayacağım. Benim ayrılık sürecimde eşim bana pijama almıştı inanır mısınız ben yokum bosaniyorm diye pijamami kardeşine vermis o almış hatta bedeni olmams ona başka benden alınmış yani artk öyle şeyler görüyorum ki susuyorum ne var bunda dicek
Ben zamanında hiç susmadim hep söyledim ben kötü oldum sen fesatsin oldum gelinin pijamasini alan bence fesattir smdi susmayip sakin şekilde soyleyecegimSustuğun için zaten böyle oluyor
Bu araba yükseltme meselesi eşim bekarken kendi yükseltmiş ben yoktum kendi parasiyla yukseltmis evlenince yükseltilmesdi. herkes hakkını alirdi düğün borcu olandan adamdan sıfır destek olmusken hemen hak istenmesiyle yaranilmaz tabi kievlenir evlenmez hemen araba modeli yükseltmişsiniz. Görümce nezaket gösterip beklese bu sefer de ev taksidine girersiniz şimdi hak isteme sırası mi diye gene gıcık olurdunuz. Görümce o Hakkı size hibe etmedikçe yaranamayacaktı nasılsa
Siz de garipsiniz. Böyle olduğunuz için de hep bunlara maruz kalacaksınız ne yazık ki. Değişmek için çaba sarf etmiyorsunuz. Boşuna şikayetlenmeyin, alışmaya bakın.Artk o kadar yoruldum ki inannin konusmadjm cnku haklı da çıkmayacağım. Benim ayrılık sürecimde eşim bana pijama almıştı inanır mısınız ben yokum bosaniyorm diye pijamami kardeşine vermis o almış hatta bedeni olmams ona başka benden alınmış yani artk öyle şeyler görüyorum ki susuyorum ne var bunda dicek
Eşiniz bekarken yaptığı borcu size ödetmiş bit nevi. Eşinizle aranızı bozmaktan korktuğunuz için görümceye sarıyorsunuz. Böyle yapmaya devam ederseniz eşiniz sizin haklınızı yemeye devam eder siz de boş yere görümceyle kayın aileyle didişip kendinizi hasta edersiniz.Bu araba yükseltme meselesi eşim bekarken kendi yükseltmiş ben yoktum kendi parasiyla yukseltmis evlenince yükseltilmesdi. herkes hakkını alirdi düğün borcu olandan adamdan sıfır destek olmusken hemen hak istenmesiyle yaranilmaz tabi ki
Yapmazdı muhtemelen çünkü böyle ana kuzusuyla işim olmazdı sizin koyabileceğiniz bir tepki yok tüm konularınız boşanma üzerine bir adamı sizi kaybetmek bile korkutmuyorsa geçmiş olsun iş işten geçmiş zaten ya bu herifi böyle kabul edeceksiniz ya da iki özüre bir daha olmaz a inanmayıp boşayacaksınızMerhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
e tamam da babasının koyduğu parada sonuçta bir sene içinde kaç kere değerlendi bende bunda yanlış bişey göremedimİlk araba babası almış eşim sonra yükseltmiş modelini ama hak da verildi zaten hakkı alıp hala bu şekilde olması beni rahatsz ediyor sadece
Kardeş kaç yaşında ve eşinizin yolu üstünde mi işi, evi?Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Araba yükseltme meselensii nerde çıktı anlamadım taa eşim evlenmeden 10 yıl önce ben yokken yuklsetmis yani evlenince değil. Üstelik kocama çok şey dedim tartışmalar oldu yani tek görünceye laf demiyorum benMadem eşinizin parası vardı, arabayı yükseltmek yerine kardeşinin payını verseydi de sizin altınlarınıza çökmek zorunda kalmasaydı.
Kardeşi hakkını istemiş ve haklı. Kocaya bir şey diyemeyip kardeşine bileniyorsunuz. Haklı değilsiniz.
Hayır değil görümcem 35 var. Yol üstünde değilKardeş kaç yaşında ve eşinizin yolu üstünde mi işi, evi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?