Eşinizi başka bir kadınla yakalasanız ne yaparsınız?

Önce kadını paralarım
Kocam olacak adamın ağzına s.........rım
Sonrada donuna kadar alır arkama bile bakmammmmm
(Allah korusun yaaa kocim yapmaz öyle şey... çünkü başına gelecekler ahanda budur)

Son düzenleme:
yakaladığım yerde bırakır,bir daha yanına bile yaklaşmam eşimin..
ama bir fırsatını bulup içimdeki kırgınlığı kini mutlaka kusmam gerekir,yoksaömür boyu sıkıntı çekerim...

o andan itibaren sevgili kocam olmaktan çıkar sadece çocuklarımın babası olur

O kadına fırsat vermek istemem,kocamı kaptırmamaya çalışırım belki de tek gecelik bir değişim peşindedir derim ama eğer devam ederse böyle bir duruma 2.olayda davayı açarım..

şeyini keser boynuna kolye yaparım.

allah korusun ya,böyle bişey olursa asla evi terk etmem onları kovarım ve eşimi tek celsede boşerım bu kadar.

çatır çatır boşarım tabi süründürmeyide ihmal etmem dişe diş kana kan intika intikammmmm......

hıc bısı yapmadan arkama donup gıdecem ha asla evet bılıyorum degmez belkı ama o kızın sacını basını yolarım ılk once sonra o esım olacak adamın suratına tukururum bıde benım yatagımda yakalarsam of cok kotu olur allh kımseye yasatmasın o durumu dusunmesı bıle cok kotu....

ben esımden beklemem boyle bısey ama olursa yakalarsam bır yerde gıderım yanlarına yakalandıgının farkında olsun. bana nasıl bır acıklama yapacak dıye .bırde yakalandıgındakı surat ıfadesı onemlı benım ıcın sonra, konusur anlasır ve ayrılırım belkı (buyuk konusmamayımda)duruma gore..

allah korusun kız ne diyon sen ağzını hayra aç=(klava:klava:klava:

allah korusun düşünmek bile istemiyorum ama kadınla kesinlikle muhatap olmam hesabı eşimden sorardım.ve sonrası boşanma

büyük konuşmak gibi olmasın ama kesinlikle terkederim ama terketmeden önce sebebini de gerçekten öğrenmek isterim...

allah korusun öncelikle.
hiç bişi yapmam seviyemi düşürmem sadece gözünün içine bakarım.
o zaten ne anlamda baktığı oanda anlar.

kadını odamda yatağımda gördüysem ne şekilde bulmuşsam kapını önüne o vaziyette koyarım anladınız sanırım ne demek istediğimi..... eşiminde yüzüne tükürür arkama bile bakmadan çıkar giderim

valla bende sana katılıyorum arkadaşım onları orda bi güzel rezil ederdim azını burnunu kırar sonraaa giderdim o beni rezil ederken utanmıyorsa ben ona vurmaktan hiç utanmam o bana ne yapıyorsa aynısını bende ona yaparım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…