Eşinizi başka bir kadınla yakalasanız ne yaparsınız?

allah gostermesın.............ikisinide bi guzel doverim gucum yettınce.ben niye gidiyorum kapının onune koyarım nereye gidiyorsa gitsin.

yüzlerinin ortasına okkalı bir tükürür
arkama bakmadan çocuklarımı alır giderim

Son düzenleme:
Buu düşünmesi bu kötü ve tedirgin etmişken beni yaşaması sinirden titretir,ağlatır,acınacak konuma sokar ki beni işte o zman delirir ve küplere binerim... çok ağır ve hareket dolu sözler ve rezillik boyutunu aşacak kelimelerle kadını oracıkta döverim...
Ohhh ellerime sağlık der ve vicdanımı rahatlatır sonrada eşim olacak alçak adama haddini bildirmek için ömür boyu bensizlikten mahkum edip onu kızı olmaksızın ölüme terkederimmmm!

Başkasıyla görürsem bir çılgınlık yaparım bir kurşun sana bir kurşun bana senide yakarım benidee :))))) çok kötü olurum heralde donar kalırım
ama sonunda arkdama bile bakmdan çeker giderim söyleyeceğim laflara yazık olur konuşup değer vermem :mymeka:

Allah korusun ya amann düşünmesi bile kötü

ben giderim kolay gelsin derim kadını gönderir kapıyı kapatır eşimi karşıma alır konuşurum sonra hiçbişey olmmış gibi davranmyaa çalışır o kadını buldurur evinden aldırırım eşimide bir gece yataga fantazi die baglarım yada uyurken kadınla ikisini baglı bişekilde aynı odaya alırım eger ki eşim o kadına aşık oldu işe gözünün önünde baskası tarafından kadını becertiririm eger ölesine bişi se sabaha kadar ikisinede işkence yaparım benim içimdeki o acıyı anlasınlar die anlayana kadar da yaparım o kadın bırak eşimle yatmayı bidaha kimse ile yatamaz hale getiririm sonrada ayrılırım
tabi büyük konuşmıyım genede ama şuan aldatılmak karşısında yapabilcegim bu eşide bilyo bunu akın ola aldatmaya kalkma gece seni lime lime dograrım dedim kendisine

Ne döverim, ne söverim...Arkama bakmadan çeker giderim..........

haketen yaa allah korusun ama ikisnide döverim ben degücümün yettiği kadar belki kadını daha çok döverim. sonrada ayrılırım tabi. ama gene de allah korusun yaaa:uhm:

Ben sarki söylemeyi cok sevdigim icin sarki söylerim.

Iste bunu:
Yüzünü bile görmek istemiyorum. Yoluma cikmasan iyi edersin. Sözlerim sana agir mi geldi? Kalbini mi kirdim? Afedersin...

Asla çekip gitmem ..Eşyalarını bi bavula koyup onuda kapı dışarı eder "hadi canım hadiiiii sana bu kadar gün görmek yetmiş demekki" derdim

Bİr kadının başına böyle bir şey gelmeden önce terkeder giderim, atarım dışarı , döverim, keserim ,öldürürüm der evet gerçekten bunu hakediyorlar ama takiiii başlarına gelinceye kadar... sonra işler değişiyor...benim başıma geldi burda bilen biliyor yazmıştım çünkü... hemde beraber olduğu kadın söyledi hemde yüzüme baka baka eşimde vardı ve sesi çıkmadı... ne mi yaptım...
1)eşim bana anlattı dedim kadında şok oldu ve çok sakin davrandım
2)eve gidinceye kadar arabada bişey söylemedim (kaldıki eşimde bu kadın bana bunu söylerken yanımdaydı)
3)eve girdik üstümü değiştirdim
4)o kadın ne söyledi dediğimde iftira dedi
5)iftiraysa neden kadına cevap vermedin dedim ses çıkartmadı madem o kadına ses çıkartmayacak kadar ona değer veriyorsun boşanıyorum dedim
6)kocamı eşşek sudan gelinceye kadar hırsımı alıncaya kadar dövdüm oda dövmeme izin verdi tabi
7)Aslında dövmek benim tarzım değil öyle cazgırlıklar yapmış olsaydım o an kadınıda , eşimide boğazlardım hadi orda bişey yapmadım arabanın direksiyonunu g....ne sokardım hadi arabada bişey demedim eve girer girmez de demedim üstümü değiştirdim,konuşmak için yanına gittim hangi kadın bu kadar tammül edebilirdi ki...ama konuşmaya başladığımda uyumak istediğini söyledi bende konuşmak istediğimi söylediğimde git sende ZIBAR dedi ve bende bu kadar susan susmayı becerebilen ve senin onurunu kurtarmak için kadına biliyorum eşim anlattı diyebilen kadın varmıdır lan ş....siz diyip dövdüm anlayacağınız..
Şuan o adamla evliyim...her an ve an gözetlemiyorum tabi zaten bişey yaparsa ortaya çabuk çıkartıyor Rabbim ...Baya bir kavgadan ve yediği dayaktan sonra ayaklarıma kapandı süründü,,korktu ailelerin kulağına gitmemesinden, şuan bir dediğimi ikiletmiyor ben ne dersem o oluyor...aldatma programlarında tv nin sesini açıyorum iyi duysun diye....
Bir daha yaparsa ( ki herkese bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum çünkü kadın en azından bir kere yedin bu haltı şans verdim ikincisinide yaptın sen yettin artık demesini ve haklı olmasını bilmeli)
evet yaparsa emin olun bir daha burada herkese söz veriyorum ne dayak ne laf ne bir çift söz söylemeden direk boşanma davasını açar ve s.....ederimmm..Emin olun...ben hayatımı acabalarla ,yada beynimde çin çivileriyle geçiremem..her an acaba aldatıyormudur ki diye düşünerek beynime felç indiremem ben değerliyim en azından kendimi seviyorum ve değer veriyorum ...

düşünmesi bile kötü önce çılgına dönerim onu parçalamak isterim hırsımı hıncımı aldıktan sonra yol veririm.kötükedihüsoklava::mymeka:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso

güzel anlatmışsın ve de güzel yapmışsın. aferin diyorum, akıllı kadınlara bayılıyorum. kaydirigubbakcemile5

sevgilimi yakalamıştım zamanın birinde...hiçbirşey yapamadım,kalakaldım sonra da ağlayarak gittim..

allah koursun allah 7 kat yabancımın başına vermesin çok kötü bi durum heral o şoku ömrüm boyunca hiç atamazdım üstümden allah korusun yaa düşünmesi bile kötü
ama eger öyle bişey gelse (allah korusun) allah belanı versn der çeker giderdim birdaha öbür dünyada bile çıkmasın karşima..

başlığı okumak bile rahatsız etti beni, düşünemiyorum yani, çeker giderim ama çekip gitmekle kalır mıyım bilmiyorum.

Hiç bir tere çekip gitmem yerin dibine sokarım onuda yanındakini de..

Tek kelimeyle anlatmam gerekirse s..carım agzına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…