Bİr kadının başına böyle bir şey gelmeden önce terkeder giderim, atarım dışarı , döverim, keserim ,öldürürüm der evet gerçekten bunu hakediyorlar ama takiiii başlarına gelinceye kadar... sonra işler değişiyor...benim başıma geldi burda bilen biliyor yazmıştım çünkü... hemde beraber olduğu kadın söyledi hemde yüzüme baka baka eşimde vardı ve sesi çıkmadı... ne mi yaptım...
1)eşim bana anlattı dedim kadında şok oldu ve çok sakin davrandım
2)eve gidinceye kadar arabada bişey söylemedim (kaldıki eşimde bu kadın bana bunu söylerken yanımdaydı)
3)eve girdik üstümü değiştirdim
4)o kadın ne söyledi dediğimde iftira dedi
5)iftiraysa neden kadına cevap vermedin dedim ses çıkartmadı madem o kadına ses çıkartmayacak kadar ona değer veriyorsun boşanıyorum dedim
6)kocamı eşşek sudan gelinceye kadar hırsımı alıncaya kadar dövdüm oda dövmeme izin verdi tabi
7)Aslında dövmek benim tarzım değil öyle cazgırlıklar yapmış olsaydım o an kadınıda , eşimide boğazlardım hadi orda bişey yapmadım arabanın direksiyonunu g....ne sokardım hadi arabada bişey demedim eve girer girmez de demedim üstümü değiştirdim,konuşmak için yanına gittim hangi kadın bu kadar tammül edebilirdi ki...ama konuşmaya başladığımda uyumak istediğini söyledi bende konuşmak istediğimi söylediğimde git sende ZIBAR dedi ve bende bu kadar susan susmayı becerebilen ve senin onurunu kurtarmak için kadına biliyorum eşim anlattı diyebilen kadın varmıdır lan ş....siz diyip dövdüm anlayacağınız..
Şuan o adamla evliyim...her an ve an gözetlemiyorum tabi zaten bişey yaparsa ortaya çabuk çıkartıyor Rabbim ...Baya bir kavgadan ve yediği dayaktan sonra ayaklarıma kapandı süründü,,korktu ailelerin kulağına gitmemesinden, şuan bir dediğimi ikiletmiyor ben ne dersem o oluyor...aldatma programlarında tv nin sesini açıyorum iyi duysun diye....
Bir daha yaparsa ( ki herkese bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum çünkü kadın en azından bir kere yedin bu haltı şans verdim ikincisinide yaptın sen yettin artık demesini ve haklı olmasını bilmeli)
evet yaparsa emin olun bir daha burada herkese söz veriyorum ne dayak ne laf ne bir çift söz söylemeden direk boşanma davasını açar ve s.....ederimmm..Emin olun...ben hayatımı acabalarla ,yada beynimde çin çivileriyle geçiremem..her an acaba aldatıyormudur ki diye düşünerek beynime felç indiremem ben değerliyim en azından kendimi seviyorum ve değer veriyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?