eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Vay be şimdi anılar canlandı gözlerimde
Kapı çalınca delikten bakardım yalandan kim ooo derdim nazik bir sesle
oda polissss derdi. veya deliği kapatırdı görmeyeyim diye bi açardı.
canım benim senmi geldin derdim. güleryüzle hoşgeldin derdim.
ben sarılmak isterdim ama hiç sarılmadık sanırım.
öyle öperek fln çok azdır yani. hatırlamıyorum bile desem yeridir.
boşanma aşamasına geldik demekki bu yüzden

cocuktan önce cocuktan sonra ikiye ayırırsak şayet ;

1-çocuktan once kapıda gayet seksi karşılar hoşgeldin koccacııımmmm diye boynuna sarılır ve kapıda azcık öpüşürdük ceketini yada montu neyse artık alırdım.

2.cocuktan sonra kapıyı genelde o açıyor cunku o an ben ıkı bebe ıle kapıya gidemıyorum..kapıyı acarsam sayet kapı önunde apartmanı inletircesıne babababababa diye feryat ediyorlar....

dıyelım kı kapıyı actım hoşgeldin aşkım dıyorum.ama bu durum regl oldugumda sinirli tripli oldugumda degısıyor.yoks sayıyorum :)
böyle de bi cinsim... yardımcı oldum mu :)

oldun oldun sağol

omeda-80, post: cu 47786447, member: 713423"]Bizimkisi de standart. Hep ben açarım kapıyı hoşgeldin-hoşbulduk+öpüşme. Sabahları da hep ben uğurlarım güle güle+öpüşme+balkondan el sallama.

Giyim konusunda bişey yapmam pek. Şort askılı normal ev halinde karşılarım ama benimkinin hassas noktası da kokular. Yemek kokusu kedi gibi mutfağa götürür, temiz ten, şampuan, parfüm kokusu da gözlerini parlatır, hemen çapkın bir gülümseme yerleşir dudağının kenarına[/QUOTE]
Esiniz Basak burcu mu

Kapıdan gırınce hosgeldım canım doyorum sonra atıyorum kızı ustune ılgılen dıye

bende aynı hareketi oğlum için yapıyorum. Hoşgeldin deyip, oğlum bak baban gelmiş hoooppp kucağa :):):)

ne karşılaması bekliyormuş kendisi elinde çiçekle mi geliyormuş, yapmayın arkadaşlar arada bir tamam da sürekli sürekli olmaz olmamalı :)

ben hep sarılarak öperek ,karşılarım çünkü çok özlerim =) biraz da koklaşırız =) tamam işte miss

üst baş düzgün olması ve tabiki temiz tüysüz bi vücut çok güzel olur.
yani yakışanı giyin, rahat ve şık olsun.
içinde gerilmediğiniz bişi.
mesela benim öyle ferah yazlık elbiselerim var, 10-15 liraya aldığım..
mini elbise, altına bi rahat ev ayakkabısı ya da şık bi terlik, saçını güzelce topla bir iki parfüm göz kalemi yeter.
matinada gibi makyaj ve süse gerek yok.

ay dur düzgün bi sıraya koyyim bebişim kafam karıştı :)
1- temiz epilasyonlu vücut, bence en önemli,
2- derli toplu saç
3- isteğe göre çok hafif makyaj (ben sadece göz kalemi ve parlatıcı tercih ediyom)
4- rahat ve yakışan şık bi kıyafet (vücudu iyi tanımak lazım bu konuda, neren güzelse orayı öne çıkar :)) (gerçi benim memem güzel ama kocam popo hastası, oyüzden popişimi ortaya çıkarmaya çalışıyom, olmayan popomu tangalarla, açık renk dar pantolon ve eşofmanlarla varmış gibi gösteriyom, kanıyo garibim :))
5- iki kıvır, öp kokla gelince.
oh miss :)

tabi bunu hergün yapmam, acık kıymeti olsun. benim de canım var..arada bi pörsük pijamayla, eski yıllanmış tişörtle gezmek benim de hakkım.
hele şuan hamileyim, kocamın pijamalarıylan geziyom oh sefam olsun.
baktım iyce paspallaşınca 2 haftaya bi çekiyom dekolteyi, çıkarıyom popişi, onla idare etsin şimdilik :))

1yıllık evliyiz anahtari oldugu halde asla kapıyı açmaz benim açmamı isterkapiti actigimda iceri girer ve siki siki sarilip yanaklarımdan öper sonra ben onu öperim ve çok özledigimi söylerim o da ben deeee der ve sarılarak iceri gecerizbir gün bile degismedi bu,ama senin esin farkli seyler istiyor sanirim karsilamadan sonrasi müstehcen hareketler bekliyo senden,tabi adam hakli sadece mik mik yanaktan öpmek de yetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…