- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
oldun oldun sağolcocuktan önce cocuktan sonra ikiye ayırırsak şayet ;
1-çocuktan once kapıda gayet seksi karşılar hoşgeldin koccacııımmmm diye boynuna sarılır ve kapıda azcık öpüşürdük ceketini yada montu neyse artık alırdım.
2.cocuktan sonra kapıyı genelde o açıyor cunku o an ben ıkı bebe ıle kapıya gidemıyorum..kapıyı acarsam sayet kapı önunde apartmanı inletircesıne babababababa diye feryat ediyorlar....
dıyelım kı kapıyı actım hoşgeldin aşkım dıyorum.ama bu durum regl oldugumda sinirli tripli oldugumda degısıyor.yoks sayıyorum :)
böyle de bi cinsim...yardımcı oldum mu :)
Kapıdan gırınce hosgeldım canım doyorum sonra atıyorum kızı ustune ılgılen dıye
ben de 15 günlük evli olarak bunu merak ediorum :)
Karakter meselesi bizim buranın erkekleri o tarz kadınları sever erkeği de nazlı olur tuhaftır amaBenimkide bunlari yapınca ne oluyor hayirdir falan der hic hoslanmaz
Birde başta olacak sonra olunca her erkek der ne oluyor diye şimdi bizimki alıştığı için yıllar geçti artık yapmiyorsun derBenimkide bunlari yapınca ne oluyor hayirdir falan der hic hoslanmaz
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
eses kuzum geliştir kendini,bak ben çabalıyorum:)))))Daha neler. .
Açıyorum kapıyı;
-"hoşgeldin hayatım "
* Hoşbuldum canim
Muckkk bir öpücük
tamam
eses kuzum geliştir kendini,bak ben çabalıyorum:)))))
Ama esesssssYok anacım benden bu kadar
Ama esesssss
Daha neler. .
Açıyorum kapıyı;
-"hoşgeldin hayatım "
* Hoşbuldum canim
Muckkk bir öpücük
tamam
Sorma! daha öncede yazdım bir elin parmağını geçmez benim fantaziler ama adamın gözü yuvasından çıkacaktı kapıdakinde,kalbine iner diye zorlamıyom artıkBenim koca farklı bekleyişler içine girmez. .
Edit: yapmayacağımı bildiği için mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?