merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm[/QUO
Siz hatayi daha ilk ayda hamile kalıp çocuk dogurmakla yapmışsınız evliliği yaşayacak ilk iki senedir bu dönemde siz onu güzel şeylere alistiracaksiniz cocuk ne alaka diyeceksiniz çocuk olunca bu durum zorlaşır zaten ilk aylar çocuk vs gitmis kendi bacilarimdan biliyorum onlarda aynı sizin gibi hemen hamile kaldılar ve evlilik hayatını ilk başlarda yasayamadilar.erkekler sonrasında büyük beklenti içine giriyor siz daha once ona hiç birsey yapabilme zamanında bulunamadiniz çocuk yüzünden şimdi ise yapmanız gerekliliğini düşünüyor kapıyı açarken seksi giyin,güzel kokular sür, topuklu ayakkabin bile ayağında olsun erkekler bundan çok hoşlanırlar bunu hergün yap demiyorum ama iki güne bir yap korkma alismaz.ama senin cazibene ölür ilk başlarda ben çok yapardım mumlar felan yak küçük küçük dosse yemek masasına çiçek koy hatta hafif bir müzikte olabilir kimi erkek bu tarz şeylerden hoşlanır bunları yap tepkisine bir bak sonuç ne olacak ?Allah mesut etsin ins çünkü evlilik zor zanaat.
çocuğum yok kiSiz hatayi daha ilk ayda hamile kalıp çocuk dogurmakla yapmışsınız evliliği yaşayacak ilk iki senedir bu dönemde siz onu güzel şeylere alistiracaksiniz cocuk ne alaka diyeceksiniz çocuk olunca bu durum zorlaşır zaten ilk aylar çocuk vs gitmis kendi bacilarimdan biliyorum onlarda aynı sizin gibi hemen hamile kaldılar ve evlilik hayatını ilk başlarda yasayamadilar.erkekler sonrasında büyük beklenti içine giriyor siz daha once ona hiç birsey yapabilme zamanında bulunamadiniz çocuk yüzünden şimdi ise yapmanız gerekliliğini düşünüyor kapıyı açarken seksi giyin,güzel kokular sür, topuklu ayakkabin bile ayağında olsun erkekler bundan çok hoşlanırlar bunu hergün yap demiyorum ama iki güne bir yap korkma alismaz.ama senin cazibene ölür ilk başlarda ben çok yapardım mumlar felan yak küçük küçük dosse yemek masasına çiçek koy hatta hafif bir müzikte olabilir kimi erkek bu tarz şeylerden hoşlanır bunları yap tepkisine bir bak sonuç ne olacak ?Allah mesut etsin ins çünkü evlilik zor zanaat.
Evet bu konuda hak veriyorum size bu bayan da onu alistirsin kendi isteklerini soyle karşılıklı bazı şeylergeldiğinde karşılamayı beğenmemesini bir nebze anlarım da, beyefendi oyun oynarken birde üstüne ilgi mi bekliyor..
pes..
oldu canım, bana kim ilgi göstersin.. hep karşıdan beklememek lazım.
o gelirken, bir gün değişiklik olsun diye elinde çiçekle, çikolatayla falan geliyor mu...
hep kadın yapsın hep...
Benimkide bunlari yapınca ne oluyor hayirdir falan der hic hoslanmazSiz hatayi daha ilk ayda hamile kalıp çocuk dogurmakla yapmışsınız evliliği yaşayacak ilk iki senedir bu dönemde siz onu güzel şeylere alistiracaksiniz cocuk ne alaka diyeceksiniz çocuk olunca bu durum zorlaşır zaten ilk aylar çocuk vs gitmis kendi bacilarimdan biliyorum onlarda aynı sizin gibi hemen hamile kaldılar ve evlilik hayatını ilk başlarda yasayamadilar.erkekler sonrasında büyük beklenti içine giriyor siz daha once ona hiç birsey yapabilme zamanında bulunamadiniz çocuk yüzünden şimdi ise yapmanız gerekliliğini düşünüyor kapıyı açarken seksi giyin,güzel kokular sür, topuklu ayakkabin bile ayağında olsun erkekler bundan çok hoşlanırlar bunu hergün yap demiyorum ama iki güne bir yap korkma alismaz.ama senin cazibene ölür ilk başlarda ben çok yapardım mumlar felan yak küçük küçük dosse yemek masasına çiçek koy hatta hafif bir müzikte olabilir kimi erkek bu tarz şeylerden hoşlanır bunları yap tepkisine bir bak sonuç ne olacak ?Allah mesut etsin ins çünkü evlilik zor zanaat.
aynı vallaaa süperizKapıdan gırınce hosgeldım canım doyorum sonra atıyorum kızı ustune ılgılen dıye
<bayıldımModuma baglı
Ev hanımı gıbı hıssedıyorsam , oglanıda organıze edıp
hosgeldın beyım pasam aslanım evımın dıregı dıyıp opuyoruz.
Çok neşeliysem
ay ay ayyy nerden gelmiş bu yakısıklı ya nerde kaldın hosgeldın askımm dıyıp bayıyorum.
Mutlu ve umutluysam eger ,
Ne kadarda tatlı bır adam hoşgeldin diyip yanaklarını tek elımle sıkıstırıp öpüyorum.
Çocuk evde degilse, saat azcık gecmişsse
Gecelikle kapıyı acıp kacıyorum bir yerlere
Kızgınsam , kapıyı acmıyorum
Kız hepiniz bendensiniz sankiahahah eve gelmesin sonra bıdaha
Sağol canım teşekkürlerOkul bitmeden vermez babam beni.
Hayırlı olsun nişanınız sizin de. Şaka maka zaten nişanlı ilişkisi bir ilişkim var ama aaay evlenesim geldi.
Ya bütün erkekler aynı olmak zorunda mıEn fazla güler yüzle hoşgeldin derim.. Bi keresinde seksi kıyafetlerle karsıladım .. - içeri gir biri görecek .. Tepkisinden sonra .. - askm smdi yemek yiyeceğiz bu halde nasil yiyeceksin mantığından sonra bindaha da giymedim giymemde.. Zaten geneşde kendi kapıyı acıp girer
Kızı atıyorum kucağına demissiniz??[/QUOTE][QUOTatıyorum vited__, post: 47792129, member: 780579"]çocuğum yok ki
hunharca güldümBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?