eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Siz

Siz hatayi daha ilk ayda hamile kalıp çocuk dogurmakla yapmışsınız evliliği yaşayacak ilk iki senedir bu dönemde siz onu güzel şeylere alistiracaksiniz cocuk ne alaka diyeceksiniz çocuk olunca bu durum zorlaşır zaten ilk aylar çocuk vs gitmis kendi bacilarimdan biliyorum onlarda aynı sizin gibi hemen hamile kaldılar ve evlilik hayatını ilk başlarda yasayamadilar.erkekler sonrasında büyük beklenti içine giriyor siz daha once ona hiç birsey yapabilme zamanında bulunamadiniz çocuk yüzünden şimdi ise yapmanız gerekliliğini düşünüyor kapıyı açarken seksi giyin,güzel kokular sür, topuklu ayakkabin bile ayağında olsun erkekler bundan çok hoşlanırlar bunu hergün yap demiyorum ama iki güne bir yap korkma alismaz.ama senin cazibene ölür ilk başlarda ben çok yapardım mumlar felan yak küçük küçük dosse yemek masasına çiçek koy hatta hafif bir müzikte olabilir kimi erkek bu tarz şeylerden hoşlanır bunları yap tepkisine bir bak sonuç ne olacak ?Allah mesut etsin ins çünkü evlilik zor zanaat.

çocuğum yok ki

Valla ben her turlu fingirdekligimle aciyorum kapiyi. Cok nadir keyfin olmuyor ona da bisi dicek hali yok. Yapis yapis öpüyorum terlik veriyorum falan iste bazen de aşırı makyaj ve mini eteklerle karşılıyorum senin icin yaptm diye diye hosgeldin diorm oyle idare ediyoruz

[QUOTatıyorum vited__, post: 47792129, member: 780579"]çocuğum yok ki[/QUOTE]
Kızı atıyorum kucağına demissiniz??

Evet bu konuda hak veriyorum size bu bayan da onu alistirsin kendi isteklerini soyle karşılıklı bazı şeyler

Benimkide bunlari yapınca ne oluyor hayirdir falan der hic hoslanmaz

9 aylık sıpam kucağımda karşılıyoruz bana gerek kalmıyor oğlan atlıyor babasının boynuna bende arada kaynıyorum

<bayıldım

Ya bütün erkekler aynı olmak zorunda mı

eğer zile basar ben açarsam kapıyı gülümseyerek kucaklar ve öperim ahtapot gibi sarılarak içeri gireriz kendi anahtarını kullanarak girince genelde bende kanepede uzanmş dinleniyo olurum aşkıııııııııımmmm bitanecik kocam gelmiş çok özledim filan diye bagırırım atlarım kucagına niye öle yapıyruom bende bilmiyorm ama oda çok seviyor bu halimi aksama kadar özlüyoz birbirimizi

Yanağından öperek hoşgeldin canım diyorum
Çok şükür hiç memnunsuz tavrını görmedim :)

Aynı yerde çalıştığımız için eve beraber giriyoruz.
Ama haftasonu falan bir yere gittiğinde öperek uğurluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…