eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

genelde anahtariyla acar ola ki anahtari unuttu zili caldi fircayi yer.. hosgeldin dedikten sonra bebegi hop kucagina veririm.. sacim basim daginik olur genelde uzerimse sort tshirt.. ama yinede kapinin onunde bi 5 dakika sarilir birak diyene kadar..

sorun senin nasil karsiladigin gorundugun degil sorun erkeklerin doyumsuz olmasi..
amuda kalkip acsan kapiyi yine yaranamazsin bosver o seni nasil memnun edecek onu dusunsun...

Ben aslında esimi karşılamayı seviyorum gelince ona sarılınca dünya duruyor benim icin onun o sıcaklığı kokusu

Valla biz eve aynı anda girdiğimiz için karşılama yapmıyorum ama sana önerim seksi bişeyler giyebilirsin arada mesela güzel bir sofra hazırlamış olursun yemekten sonra da işte ... sonrasını sen anladın :) ama arada yap her gğn aynı modda karşılamanı bekliyorsa olmaz o iş bir günümüz diğer günümüzü tutmaz ki her zaman hatta bir gün sen markete falan git onun geleceği saatte sen dışarda ol o seni karşılasın bakalım karşılamak nazıl oluyormuş göstersin öğrensin

Karsilamak ne demek ki ? Karsilama seramonisi kraliyet ailesine mi mensup ? Opersin sarilirsin kucaklarsin ne istiyor Amerikan filmlerindeki gibi yerlerde sevisme sahneleri falan . Asansorde karsila madem leoparli camasilarlarla orada baslayin. Gencler evlilik karsilikli mutlu olunca guzel. Beni karsila beni tatmin et beni eglendir beni mutlu et. Yeni evlisiniz elbette heyecan tutku guzel seyler ama talepkar erkekler ne veriyor size ? Yani eve gelirken o ne ile geliyor elinde hergun turlu turlu hediyelerle mi geliyor? Hep bana hep bana . Neden ben erkegim para kazanıyorum. Not : cocuk zilden korkuyor esim kapiyi anahtarla aciyor benden opucugu kapiyor artik neresi denk gelirse :))) bizdeki karsilama bu

Alın size kedi kostümü

Eklentiler

• Screenshot_20160824-141544.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…