eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Valla itiraf edeyim benimde gözlerim doldu. Nerde şimdi öyle sevdalar. Çok tatlı anlatmışsınız canım anlatımda süper hakkını vermek lazım
:* Teşekkür ederim. .
Evet artık yok böyle sevdalar. Çünkü saygı kavramını yitirdi aşklar

O nasıl geliyosa öyle karşılıyorum valla hep dört dörtlük olmaz bazı zaman otomatihe basarim mutfağa geri dönerim o gelir mutfağa hoşbulduk der :-D:-D

Yatak odasına götürmeni mi istiyor acaba :) bizde bazen oluyor öyle :) ama genelde hoşgeldin diyip öpüyorum. Sohbet falan ediyoruz. Mutfakta yemek hazırlıyorsam onunla ilgileniyorum.

Bazen ocağın başından koşar kapıyı açık bırakıp ocağa dönerim hiç sevmez yuzune bile bakmadan dönerken hosgeldin derim bu trip halimdir.
Bazen hosgeldin der öperim nanaktan :* genelde böyle
Bazen gündüz bisey demistir yada sehir dışından dönmüştür sarilir boynunj koklayarak öperim bayılır. Kapı açık kaldi der amaaan derim :)

Sabah ben erken çıkarım tripliysem kussek yine de rahatsız ederim illa uyandirirm zaten her sese uyanır.
Bazen is için giyinir yanina yatarım gitmek istsmiyoruuuum senle kalmak istiyorum keske pazar olsa sarilsak uyusak derim :) ama pazar günü de erken kalkalim gezelim derim :)) ne manyagim :))

Çok yorgun degilse dünden kapıdan uğurlar. Giderken :* biri gorcek der donup donup öperim :*

Valla 2 gün yüzüne bakmayın kapıda karşılamanız bile kıymete biner.
Yok anacım erkeklere de bir haller oldu.

Esimden sonra geldigim icin genelde o beni karşılıo :)hoş geldin karicim diyo. Sende tam tersini yapip alim calimli hoş geldin kocacim de bakalim ne olcak.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…