eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Hay ALLAH ım ya ne güldüm son cümlene

bunun cvbı eşinde
bende gülümseyerek açıp hg diyorum yatak odasında taciz ediyorum
şakasına

yok kız cinsel dürtüyle bısey beklemıyo adam.
ilgi beklıyo
Işte eşiniz bencil. Sadece bekliyor. Ben bilgisayar oyniyim sen benle ilgilen güler yüz göster etrafımda dört dön. O niye sizle ilgilenmiyor? Eline iki dal çiçek alıp gelmiyor? Bak bakim o zaman nasıl gülerim de.

Neyse vazgeçtim yapıcam. Ezdirmeyin kendinizi. Dışarda o kadar çok kadın eşim oyun oynuyor benimle ilgilenmiyor diye arıza çıkarıyor ki. Benim kaç tane arkadaşım öyle gönlünce falan oyun oynayamıyor. Siz ne güzel ona bir yaşam alanı tanımışsınız. Açıyor oyununu oynuyor. E derdi ne paşamın. Oyun hakkında konuşçakmışsınız da, illa yanında durcakmışsınız da. Ona da şöyle eli maşalı, oyun moyun oynayamazsın, kocaman adam oldun, artık ailenle ilgilen diyen bir kadın düşmemiş ki.
Bakın evlilik sizin eşinizin düşündüğü gibi bir şey değil. Kadın hiç surat asmayacak bir robot değil. Hiç mi bir insan yordun olamaz, hiç mi o gün canı bir şeye sıkılmış olamaz. Bazen canınız çekmez kapıyı bile anahtarı ile açar girer. Ne sanıyor sizi? Ne sanıyor evililiğinizi? Siz onun her türlü ihtiyacı için kurulmuş bir süs bebek misiniz?
Ezdirmeyin kendinizi rica ediyorum.

aa bu laf ıyımıs bu akşam demeli böyle kalır valla

çok farklı bakmıssınız konuya. ona oyun ıcın alan tanıma konusunda haklısınız ama benden ihtıyac ıcın kurulmuş süs bebek gbı olmamı ıstemıyo kı. onu gördugumde mutlu oldugumu görmek istiyo yüzümde gözümde. iş yorgunluğu geçsin evine gelmek ıcın can atsın istiyo.

Kapıyı açmak bana kısmet olsa güzel karşılayacağımda çocuklar benden önce koşuyor kapıya :) kapıyı açıp hoşgeldin babacığım diye sarılıyorlar ikisi iki yandan, bende genelde mutfakta oluyorum ve kafayı uzatıp hoşgeldin hayatım diyebiliyorum, sanırım bizim durum epeyce bir vahim.

valla gülmekten yorum yapamadım. ne kapıymış arkadaş. Zamanla kendi açıp giricegi için fazla alıştırmayın.Hatta arada gelirken hergün aynı şekilde gelme diyiverin.

Sizinki en süperi bence. .

İyi de bunu her zaman istiyor. Zaten siz o an mutluysanız gözünüzden anlaşılır bu. Yani suratın asıl olmasın gülümse denir mi bir insana? İnsan zaten mutluysa neden surat assın. Surat asıyorsa sırf biri istedi diye nasıl gülsün. O her zaman ama her zaman gülerek mi giriyor eve? Hiç mi iş yerinde canı bir şeye sıkılmıyor. Hiç mi yorgunluktan gülümseyecek hali bile kalmıyor.
Ismarlama olmaz ki bu işler. Bakın burda bir konu var. Peace arkadaşımız her akşam eşini kendisi ile konuşma konusunda zorluyor, ısmarlama her gün şu kadar zaman benimle konuşmalısın diye ve şu ana ipler baya kopma noktasında. Bazı şeyler içten gelir. Zorlanmaz. Ismarlama olmaz.

Peki siz ona oyun oynama da gel birlikte bir şey yapalım diyebiliyor musunuz? Buna cevabı ne oluyor?

2 yillik evlihim. Hic anahtarla eve girdigini görmedim. Bir kere sadece
Hergun ben karislarim. Geldiğinde sarilip operim. Bazende hemen kavga ederiz (cocukalr gibi bogusuruz)
Bunlar kus olmadigim zamanlar . Kus okdugum zamanlarda yine kapiyi acar beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…