Pestil saatleti ne yahu:)E tabı kolaymı
adamın yemegı
meyvesı varsa cay kulturu efendım kahvesı cerezı doguluysanız pestıl saatlerı var ohoo hızmet senı beklıyor napcan
Hay ALLAH ım ya ne güldüm son cümleneModuma baglı
Ev hanımı gıbı hıssedıyorsam , oglanıda organıze edıp
hosgeldın beyım pasam aslanım evımın dıregı dıyıp opuyoruz.
Çok neşeliysem
ay ay ayyy nerden gelmiş bu yakısıklı ya nerde kaldın hosgeldın askımm dıyıp bayıyorum.
Mutlu ve umutluysam eger ,
Ne kadarda tatlı bır adam hoşgeldin diyip yanaklarını tek elımle sıkıstırıp öpüyorum.
Çocuk evde degilse, saat azcık gecmişsse
Gecelikle kapıyı acıp kacıyorum bir yerlere
Kızgınsam , kapıyı acmıyorum
yok kız cinsel dürtüyle bısey beklemıyo adam.Kapıyı kapatır kapatmaz adamı duvara dayamanızı falan mı bekliyor acaba
Işte eşiniz bencil. Sadece bekliyor. Ben bilgisayar oyniyim sen benle ilgilen güler yüz göster etrafımda dört dön. O niye sizle ilgilenmiyor? Eline iki dal çiçek alıp gelmiyor? Bak bakim o zaman nasıl gülerim de.yok kız cinsel dürtüyle bısey beklemıyo adam.
ilgi beklıyo
aa bu laf ıyımıs bu akşam demeliIşte eşiniz bencil. Sadece bekliyor. Ben bilgisayar oyniyim sen benle ilgilen güler yüz göster etrafımda dört dön. O niye sizle ilgilenmiyor? Eline iki dal çiçek alıp gelmiyor? Bak bakim o zaman nasıl gülerim de.
dimi hahahahha. adam eve uçarak gelir her gün. Bugn nasıl açacak kapıyı acaba filanKapının arka girişine direk koydur
gerisi gelir elbet
çok farklı bakmıssınız konuya. ona oyun ıcın alan tanıma konusunda haklısınız ama benden ihtıyac ıcın kurulmuş süs bebek gbı olmamı ıstemıyo kı. onu gördugumde mutlu oldugumu görmek istiyo yüzümde gözümde. iş yorgunluğu geçsin evine gelmek ıcın can atsın istiyo.Neyse vazgeçtim yapıcam. Ezdirmeyin kendinizi. Dışarda o kadar çok kadın eşim oyun oynuyor benimle ilgilenmiyor diye arıza çıkarıyor ki. Benim kaç tane arkadaşım öyle gönlünce falan oyun oynayamıyor. Siz ne güzel ona bir yaşam alanı tanımışsınız. Açıyor oyununu oynuyor. E derdi ne paşamın. Oyun hakkında konuşçakmışsınız da, illa yanında durcakmışsınız da. Ona da şöyle eli maşalı, oyun moyun oynayamazsın, kocaman adam oldun, artık ailenle ilgilen diyen bir kadın düşmemiş ki.
Bakın evlilik sizin eşinizin düşündüğü gibi bir şey değil. Kadın hiç surat asmayacak bir robot değil. Hiç mi bir insan yordun olamaz, hiç mi o gün canı bir şeye sıkılmış olamaz. Bazen canınız çekmez kapıyı bile anahtarı ile açar girer. Ne sanıyor sizi? Ne sanıyor evililiğinizi? Siz onun her türlü ihtiyacı için kurulmuş bir süs bebek misiniz?
Ezdirmeyin kendinizi rica ediyorum.
Sizinki en süperi bence. .Kapıyı açmak bana kısmet olsa güzel karşılayacağımda çocuklar benden önce koşuyor kapıya :) kapıyı açıp hoşgeldin babacığım diye sarılıyorlar ikisi iki yandan, bende genelde mutfakta oluyorum ve kafayı uzatıp hoşgeldin hayatım diyebiliyorum, sanırım bizim durum epeyce bir vahim.
çok farklı bakmıssınız konuya. ona oyun ıcın alan tanıma konusunda haklısınız ama benden ihtıyac ıcın kurulmuş süs bebek gbı olmamı ıstemıyo kı. onu gördugumde mutlu oldugumu görmek istiyo yüzümde gözümde. iş yorgunluğu geçsin evine gelmek ıcın can atsın istiyo.
çok farklı bakmıssınız konuya. ona oyun ıcın alan tanıma konusunda haklısınız ama benden ihtıyac ıcın kurulmuş süs bebek gbı olmamı ıstemıyo kı. onu gördugumde mutlu oldugumu görmek istiyo yüzümde gözümde. iş yorgunluğu geçsin evine gelmek ıcın can atsın istiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?