Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

eltilerime sinir oluyorum ya gıcıklar

cadıarzum nasılsın erz bıraktın gittin ankaralara nasıl hayta orda

iyim şekerim Erzurum başka ya nede olsa doğup büyüdüğüm yer:çok üzgünüm:
isinamadim sevemedim ankarayi işsizlik diz boyu işte bulamadim iyice bunaldim
temmuz başi geliyorum el öpmeye ama:sm_cool:

direk kıl olduğum biri yok ama ara ara oluyor...

bana dokunmayan yılan bin yaşasın:umursamaz:

bende basta kaynanama görümceme.evime geldiklerinde bu tv buraya olmamis.bu esya buraya olmamis ay haliyi nasil aldin. sannene benim evimden.istedigimi istedigimm yere cok bilgicliklerine cocuklarima karismalrina.teyzesine yüzüme gülüp arkamdan konusmasina .bir dayisini severim.bazen esime annesini huyu var ayniiii.

büyük kaynıma ve onun sinsi karısı iğrenç eltime sinir olmakla kalmıyorum nefret ediyorum seslerini duymak bile midemi bulandırıyor yani gerisini siz anlayın

bende küçük kaynıma sinir oluyorum.sürekli bizden kaynanamlardan vede diger kardeşlerinden para koparmasından bıktım...

başta görümceme aslında bütün aileye gıcık oluyorum lülülülülülü uzak duruyorum bana uzak allaha yakın olsunlar başka bişey istemem :Saruboceq:

büyük kaynıma ve onun sinsi karısı iğrenç eltime sinir olmakla kalmıyorum nefret ediyorum seslerini duymak bile midemi bulandırıyor yani gerisini siz anlayın

Arkadaşım aynen bende kaynımdan ve karısından nefret ediyorum, 3 yıldır konuşmuyorum ama ne zaman isimleri geçse tüylerim diken diken oluyor, Aklıma geldikçe bize yaptıkları haksızlıklardan dolayı onları Allaha havale ediyorum.

Eşimin iş arkadaşı olan, malesef karısını komşusuyla aldatan ve komşusundan bir çocuğu olan asalak adamdan nefret ediyorumkötükedihüso

hepsine hepsine sinir oluyorum keşke benimki ağaç kovuğundan çıkaymış-tatlicadiarzu-

kız allah seni ne yapmasın,anneme okuyordum,gülmekten yarıldık,sen çok yaşa emi,sen beni güldürdün allahta seni güldürsün,delikafadulden

Son düzenleme:
aa bnde bu arada beni ve eşimi yönetmeye çalışan çıkarcı abisine,onun sinir nefret ha bire para yok diye yakınan karısına,dedikoducu amcasının karısına,ve ıyyy böğğ teyzesine,sarsak ve karthoroz eniştesine sinir oluyorum,:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…