Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

Yağcı ikiyüzlü erkek kardeşine, Taaaa kilometrecelerce uzaktan ailenin yediğine içtiğine karışabilen ablasına kıl oluyorum lmaz:

her eş bır degıldır ama bunuda unutmayalım ben ılıskımı dugunden snr kestım en guzelıde bu zaten ama benım durumum farklı tabı bızım her seyımızı benım babam yaptı dugunumu evımı o aldı o yuzden ıpler benım elımde kocama tapıyorum ama aılesıyle ısım olmaz

hepsine hepsine sinir oluyorum keşke benimki ağaç kovuğundan çıkaymış-tatlicadiarzu-

çoookkk gülllddüümm
yaa ben bekarken dua ederdim evlenecim adamın kimsesi olmasa derdim yuvadan çıkan biriylemi evlensem acaba derdim öylede oldu eşim yuvadan çıkmadı ama annesi ölmüş babası başkasıyla evlenmiş varlıgıyla yoklugu bir görüşmüyolar zaten görümceler uzakta kaynımda öyle düşünsene 7 yıl sonra eltimle tanıştım sadece dügünümde görmüştüm rica minnet evime geldi ....böyle işte ama ben kesinlikle böyle olsun istemezdim yaa ailesi olsaydı başkalarını gördügümde üzülüyoırum öyle dedeler babanneler felan ailecek pikniklere gidilir .....hele bayramlar düşünsenize eşden dostan başka kimse yok tabii benim ailem var ama uzaktalar eş dostta zaten bayramlartda aileleriyule oluyolar
çokk iyi deil yani kovuktan çıkmış gibi olmakda

ben görümceme kıl oluyorum.Kendini bir b..... zannediyor.ÇOK kıskanç.Evde kalmışlıgın ezikligini hissediyor herhalde,birde teyzesi var ki evlere şenlik.kötükedihüso

şişko annesine,çok konuşan babasına,sinsi abisine,teyzesine,anneannesine,amcasına,halasına.. tamam kabul ediyorum ailesinden hiç kimseden hoşlanmıyorum.elimde değil.

esimin annesine sinir oluyorum hatta o kadar sinir oluyorum ki bogasim geliyor bazen herseye karismaya calisiyorlar surekli balli konusup esimi kendisine cekmeye calisiyo ((( dayanamiyorum ne yapicam o kadar cok ustune dusuyo ki esimin sanki kucuk cocuk gibi ben esime onun baktigindan 1000 kat iyi bakiyorum ama yinede sanki herseyin en iyisini kendisi bilirmis gibi davraniyor oyle konusuyor hareket ediyolar ki ben sanki hic yokmusum gibi ( sinir ediyolar beni esimde sesini cikartmiyo bende kiziyorum vwe olan bize oluyo

eşimin abisinin agzına çok bakmasından yani boşa dese boşar gıcık hepsi yaaaaa abisi elti allah düşmanıma vermesin böylelerini

bende eşimin teyzesinden nefret ediyorum kendini kayınvalidem sanıyor kötükedihüso

büyük görümceme . . yalan makinesi resmen. .
birde amcasının karısına . yok böle bişey çok konuşuo kadın.nişanlımdan bi kç yaş büyük.onun yanında açıp sırtını kaşıttırıo çocuklara . gelde deli olma.insanda biraz düşünce olucak.herşeyin yeri ve zmanı war sonuçta lmaz: ayrıca çok patavatsız herşeyi sölüo.geçen evimi yerleştirirken ayy ne giyicen ilk başta şunu giy.benimde bunun gibi war dio nişanlımn yanındaa .utanmasa fantazilerini anlatcak hatun :umursamaz:

amaaaaan sakın özenme... ne kadar şanslısın dua et bence... ben kaynanam (eskiden kayınvalidem derdim) ve 3 görümcemle görüşmeyi kestim, kafam rahat ve huzurum yerinde... Allahtan eşim de neyin ne olduğunun farkında ve benim arkamda, öyle olmasa bu evlilik hayatta yürümezdi zaten... herkes yerini ve haddini bilecek bu kadar basit

hepsine sinir oluyorum vallahi eltimden tut kaynanama, kayinpederime, teyzesine ,yengesine, amcasina bilmem nesine hepsine gicik oluyorum....kötükedihüso

aslında seni sevmeyen ama yapmacık hareketlerle bunu örtbas edenler

canım cicim diyenler iş hayatındaki taktikleri özel hayatta uygulayan akrabalar

sanki bilmiyoruz sevdiğini veya sevmediğini en tehlikeli olanlarda bunlar zaten

düşmanımı bilirim ama dost görünen düşmanımı bilemem

kötükedihüso

koca akvaryumun içinden bana hin hin bakıp dişlerini çıkaran piranalarından ...
:jeyyar: aha işte böyle yapıolar bana yaaaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…