tabi ki kayınvalideme sinir oluyorum, kontrol meraklısı herkesi yonetmek istiyor, hergun aransın istiyor, surekli goruselim istiyor, kendi kendine trip tafra yapıor ve cok kaprisli, hep kendi istedigi olsun, bencil, ben yorgunum üzgünüm hic onemli deil.
kayınvalidemin kuzenine sinir oluorum kadın basit basit haraketler yapıyor, ne zmaan karşılassak suzuo, bide onu ne zaman gorsem basım agrıo, ugursuz.
esimin kucuk halasına sinir olmuorum ama bana haraketleri cok garip geliyor, kapıda yakalanırsan 2 saat muhabbet yapıyor.surekli esimin kendisini ne kadar cok sevdigini anlatıyor, bide sarhos gibi konusuo fenalık gelio icime, esimin butun kuzenlerine gıcık oluorum cunku yapıs yapıslar.kuzen kuzenligini bilmeli surekli sarılmalar opusmeler ay esimde hic laf soletmez.
esimin butun cocukluk arkadaslarına gıcık oluyorum ne hikmetse hepsi kendi esimi eski sevgilileriyle biraraya geitrmeye calıstı.su anda gorusmuo onlarla cunku evde huzur kalmaz.
bide kardesiinin eski sevgilisi var benimkiyle kanki olmuslar o kıza da cok uyuz oluyorum.kucagına atlıo her gordugunde kocamı.bide biraraya gelirsek surekli esimi ne kadar iyi tanıdıgını vurguluyo. ben senden önce de vardım muhabbeti yapıo.