Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

kayınvalide,kayınpeder,kaynım ve görümcem.1 kaşık su bulsam yetirecem hepsine .sadece canım kocamı seviyorum.:)))

tabi ki kayınvalideme sinir oluyorum, kontrol meraklısı herkesi yonetmek istiyor, hergun aransın istiyor, surekli goruselim istiyor, kendi kendine trip tafra yapıor ve cok kaprisli, hep kendi istedigi olsun, bencil, ben yorgunum üzgünüm hic onemli deil.
kayınvalidemin kuzenine sinir oluorum kadın basit basit haraketler yapıyor, ne zmaan karşılassak suzuo, bide onu ne zaman gorsem basım agrıo, ugursuz.
esimin kucuk halasına sinir olmuorum ama bana haraketleri cok garip geliyor, kapıda yakalanırsan 2 saat muhabbet yapıyor.surekli esimin kendisini ne kadar cok sevdigini anlatıyor, bide sarhos gibi konusuo fenalık gelio icime, esimin butun kuzenlerine gıcık oluorum cunku yapıs yapıslar.kuzen kuzenligini bilmeli surekli sarılmalar opusmeler ay esimde hic laf soletmez.
esimin butun cocukluk arkadaslarına gıcık oluyorum ne hikmetse hepsi kendi esimi eski sevgilileriyle biraraya geitrmeye calıstı.su anda gorusmuo onlarla cunku evde huzur kalmaz.
bide kardesiinin eski sevgilisi var benimkiyle kanki olmuslar o kıza da cok uyuz oluyorum.kucagına atlıo her gordugunde kocamı.bide biraraya gelirsek surekli esimi ne kadar iyi tanıdıgını vurguluyo. ben senden önce de vardım muhabbeti yapıo.

kaynımın yeni oğlu oldu gelmiş bana bayramda bok bezini veriyor hava atıyor,

benim oğlum oldu gibisine

olduysa oldu ben kızımdan memnunun,

hasta olduğundada ben ona gösterceğim tüh diyeceğim bir sıcak çorba verecek kızın olmadı diyeceğim görür o

ay amaaannnn neler varmış yaw allah hepinize sabır versin kızlar,benimkiler melekmiş kıymetlerini anladım:Saruboceq:

Bende kaynanamın kaynanasına yani eşimin babaannesine sinir oluyorum.Her istediği olsun istiyor.Kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşamak istiyor.Çok konuşuyor.Oram ağrıyor buram ağrıyor diyor gezmeye gideceğimizi duyduğunda bizden önce çıkıyor...Offff yaaaaaaa

ben daha nişanlıyım ama kaynıma uyuz oluyorum seviyorum aslında ama çok kıskanç ukela ve bişi oldugunda hep bizi öne atıo abim yapıoya abim yengemle yiyorya alıyorya gibi bizi öne atarak prim yapıo üstümüzden ama nişanlımda azının payını veriyo kaydirigubbakcemile3

eşimin annesine ve teyzesinin kızına acayipp sinir oluyorum kıskanç şeyler kocamı kıskanıyolar bendennklava:

Akraba degıl ama 20 yıllık bır komsuları var.Nejla abla ve esı ve kızları. Nejla abla sureklı annemlere gelır,muhabbet anlatır herseyı o bılır.Dalga gecer gıbı guler.Mesela aksam onlara gıttık zorla gıttım...Es-es dızısı vardı,gorumcem es es ne demek dedı ben de "eskısehır ıcın kullanılan bır takma ad gıb ı bırsey ablacım" dedım."nasıl bır yer orası guzel mı" dedı.Ben de "evet cok guzel dort yılımı gecırdım orada ozellıkle ogrencıler ıcın harıka bır yer" dedım.O da hemen ordan atladı "ben bı kere gıttım cok cırkın bı yer hayır senın anlattıgın gıbı degıl." lmaz: Gıttııgı zaman ıse 30 sene once kızlarını dogurmadan oncekı zaman yanı. Illa muhalefet. Esı desen herseyı o bılır. Foto ceker sureklı sonra da "bak sımdı surdan su oluyo burdan bu oluyo"der.Pcye yukler sureklı pc muhabbetı yapar.Kızlarından buyuk olanı da yapmacık.Kızlarından yana pek sorunum yok ama olmadık zamanda gelırler bı de gec eve gıderler calıstıgımı bıldıklerı halde. Gecen aksam esımı aramıslar uyuyomusunuz dıye.Esım de uyumuyoruz demıs bense pıjamalarımı gıymıstım yenıden uzerımı gıydım Gece 12 bucukta gıttıler sınır oluyorummm..

kızlarr bir ben bahtsız nasıl aileye gelin geldim derdim sizleri okuyunca sasırdım valla hiç mi sevilmez bu kocaların ailesi ya ben de hepsinden nefret ediyorum sevmiyorum ve bu yüzden hatta eşimden soğudum onların genini tasıyo diyee yaaa ((

evli değilim hayatımdada kise yok amma sanki görümcem olursa bi kaç round maç yapıcaz gibi bi his var içimde.hayıra mı yorsam acabö

Birinci sırayı açık ara farkla kayınpederim alıyor
Düğünümüz boyunca elini cebine atmadığı takı töreninde biz takımızı kendi düğünümüzde takıcaz diye arıza çıkarıp kendi düğününde 30 tl taktığı düğünde kendisine emanet edilen bahşişleri kendi borçları için harcayıp bunu bütün pişkinliğiyle anlattığı karısını aldattığı ve o diğer kadını kına geceme getirdiği ve hala hiçbişey yokmuş gibi davrandığı için
ıkinci sırada kaynanam sürekli açık giyindiğimi ima edercesine üşümedin mi dur hırka getiriiim dediği
Evime geldiğinde sessizce peşimde dolanıp beni incelediği evlerine gittiğimizde ölü fare kokan bi odada rutubetli yorganları bize layık gördüğü vs vs için
Görümcemden nefret etmiyorum ama sürekli Eşyalarıma bi eleştiri yaptığı için arada kızıyorum
Diğer akrabaları dayı teyze amca hala tanımıyorum eşim ve benim yoğun çalışmamızdan dolayı gidip gelece zamanımız yok
Ama eşim sağolsun lafı yapıştırıp susturuyor
Ben yokken sen ver cevabı diyor içime atıp ben şişeceğime alsınlar cevabı onlar şişsin
Ohh be konuyu açan arkadaştan allah razı olsun döktüm içimi rahatladım

yalancı kayınvalideme ;havalı , ukala görümceme ve görümcemin kendini beğenmiş kocasına sinir oluyorum tam bermuda şeytan üçgeni...

Eşimin bir arkadaşı var... Adam düğünümüzde eşimi tebrik etti; beni adam yerine koyup yüzüme bile bakmadı. Evlenmeden önce de sevmezdim. Şimdi 1 kaşık suda boğasım var... klava:

eşimin abisi ilk sırada beni gördügünde sen evlenmedn önce çok zayıftın kilo almazsın diyoduk ama sen çoook kilo almışın bak benim hanım kaç çocugu vr senden zayıf diyerek beni delirttigi için bide eşim ondan yardım istegi zaman önce olur deyip eşimi hep yarı yolda bıraktıgı için 2.nci sırada kayınbabam var oda 2nci eşinin agzına bakıp tüm çocuklarınıeşi istemiyo diye sildigi için daha ne olsun

ablasina sinir oluyorum kimse onun kadar yalan soyleyemez agzindan cikan her kelime yalan hem de cimri otesi cimri bir alisverise gitse ucuz alabilmek icin saticiyi canindan bezdirir gerci para harcamamak icin alisverise gittigide pek soylenemez. birde esimin uyuz bi arkadasi var ona cok sinir oluyorum. cocugu gordugum an saclarim sinirden diken diken oluyor

öncelikle kayınvalidem hergün yüzünü görüyorum ve gördükçe şeytan görmüş gibi oluyorum allah bana sabır versin gerçi kaynanamada sabır versin belki oda beni sevmiyodur
zoraki muhabbet ediyoruz sırf hiç konuşmuyoruz gibi olmasın oğlu arada kalmasın diye ele güne karşı
her konuştuğumuzda birbirimizin zıddı..
ikinci olarak büyük görümcem
neden bilmiyorum ama sanırım çok kokona olup dünyayı umursamayan bi tavrı olduğu için gerçi bi kırgınlığımız yok ama bi arada olsanız ağzı ile bütün işi size yaptırıp kendi yapmış gibi görünür ilginç birisi hoş sohbeti var ama bir yere kadar gidiyor biryerde insan işbirliği istiyor..
üçüncü olarak eşimin Hüsniye adlı halası var onu sevmiyorum çok aşırı dindar fakat insanı dinden soğutacak cinsten
sanırsınız islamiyeti kurtarmak ona kalmışta o büyük bir cihan savaşında ..yaptığınız herşeyin günah olduğunu düşünmeye başlarsınız onun yanında
biz evlenirken beni istememiş birde o sebepten sevmiyorum hıh
sonradan pişman olmuş özür falan dilemiş kocamdan ama... (islamiyette insan ayırmak bilmeden suçlamak ta yoktur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…