Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

kaynana kayınpeder ve iki görümceme hatta görümcemin çocuklarına okadar gıcık oluyorumki gereksiz insanlar :jeyyar:

2 kız kardeş 1 anne başka kimsesi yok ama bi dünyya bederler
ıııyyyyyyyyyyyy aklıma geldikce midem kalkıyo....

o kadar cok varki herkezde ben bilirim havasinda ... allahtan esim sadece dinliyo beni dedigimi uyguluyo ..cunku ben yanlzi bildigim konularda yorum yapiyorum ve yanilmiyorummmmmmm

Allah'tan eşin dediğini uyguluyo ve seni dinliyor ya benim gibi olsaydın

malesef hemen hemen hepsine eşimin tarafı çok sinir bozucu,görgüsüz ve saygısız bir sülale(eltim ve ailesini saymıorum bile onlarda aynı)ama yapacak fazla birşey yok hepsni düzeltemeyeceğime göre:))mümkün olduğunca az görüşüyorum

annesinin teyzesinin kızına...klava:hatta iki kızına birden....
hele ki birinin ismini duyduğum anda nevrim dönüyo... evliliğim biterse onun yüzünden bitecek....kötükedihüsokötükedihüso

ben çok şanslıyım yaa ben eşimin ailesini , akrabalarını çok seviyorum 3 görümcem var böyle olacaklarsa keşke 3 tane daha olsaydı diyorum hele bir abisi var bir tanedir o çok çok severim kendisini eksik olmasın, kayınpederim rahmetli onunla pek ısınamamıştık ama öyle görünürde bir sorun olmadı kayınvalidem, melek gibi bir kadın ne diyim Allah nazarlardan korusun :)

valla ayrım yapamicam.hiç birini sevmiyorumÇok üzgünüm çoookmecburen katlanıyorumkaydirigubbakcemile

ne kadar şanslısın ..inşallah hep böyle devam eder...bana gelince eşimin ailesinde sinir olduğum kimse yok ben iyiysem onlarda iyi ...

Gecen gün eltime sinir oldum abuk subuk konusmasi yüzünden.
Bir insan bu kadarmi salak olur yarabim ???
Zirf konusmak icin biseyler geveleyip duruyor angut cok kizdm ona ccccccccoooooooooooooooookkkkkkkkk

Dayısına sinir oluyorum.
29 yaşında 4 çocukla dıul kalmış kayınvalidemi hizmetçi gibi kullanmış. gezmiş tozmuş gerzek. Kadının köydeki emekleriyle herşeey sahip. Hala dayıcılık oynuyor. Yetimlere sahip bile çıkmamış. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çocuklarından çıkıyor oda ayrı bir konu. hala doyumsuzlar....

Bu soruya yanıt olarak sülalesine desem:roflol: hakikaten öyle insan demeye şahit lazım zaten eşimde farkında:sm_cool:

Bu soruya yanıt olarak sülalesine desem:roflol: hakikaten öyle insan demeye şahit lazım zaten eşimde farkında:sm_cool:

aynen katılıyorum sana bende sülelalesini yedi ceddine sinir oluyorum :)))))) hepsi birbirlerinden çirkef şeytan kişiler. özellikle kaynananım tarafı. kıskanç fesat bir o kadar cahil ığğğğğğ iğreniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…