Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

kaydirigubbakcemile5 yanlız eltimi unutmuşum bi onu severim:asigim:

büyük dayısının hanımına ve eltime hatta eltime öyle sinir oluyorumki karşıma çıksada
çıksada yüzüme gülüp arkamdan hatta kk da hakkımda atıp tutmak neymiş göstersem zemuszemus

aman neymiş bu kocanın tarafından çektiğimiz yaf
valla kıslar bende 2 kaynım var bizimkinin bir büyüğü ve küçüğü
büyüğü yüzsüz asalak biri borç alır borcunu hatırlamaz yüzsüzce bide başka şeyler ister üstüne valla bununda öbürününde ağzının paylarını verdim daha konuşamıyolar ne çekincem banane uyuz gıcık iğrenççççççççççççççç şeyler.....

Arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve kaynanamı görümcemi ve kaynatamı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç SEVMİYORUM her fırsatta beni çoksevdiklerini söylerler ama her fırsattada üzmek için ellerinden geleni yaparlar samimiyetsiz iki yüzlü insanlar lmaz:lmaz:

Hepsine hepsine hepsine çok bilmiş gibi görürnen hiç bi şey bilmeyen ukalalar nolcak klava:

en iiyi kaynana ölü kaynanadır şekerim bilmiyonmu sen iisi yok yanii iyi gibi görüneni var lmaz:

hoşlanmadığım akrabaları var ama bayramdan bayrama görüştüğüm için umursamıyorum:dilcikar:
çoğu kişinin aksine görümcelerimle aram çok iyi onları severim:1hug:

Son düzenleme:
kayınvalıdeme sınır oluyorum.. herseyde cok ısrarcı ılla gelın gıdın ya hayır ınsan yapacaksa sen ısrar etmeden de yapar..

kayınpederıme sınır oluyorum.. agzı cok bozuk sureklı kufur edıyor.. dolamıs agzına uc bes bısıy.. lmaz: cok yadırgıyorum.. :1closedeyes: ben aılemden bırakın kufru tek bır kotu soz duymadan cıktım babaevınden.. :gitme: bunlarne boyle anlamadım gıttı.. mafoldumben :sinifsinif: :umursamaz:

gorumcemle bı turlu yıldızlarımız barısmadı zaten.. :sinifsinif: ona sorsak o da aynısını soler zaten..
:sinifsinif:

en çok kayın valideme sinir oluyorum.
kendisi aynı zamanda halamda olur.
eskiden yani bekarken çok severdik tabi tanıdıktan sonra gerçek yüzünü gürdükten sonra
BABAM bile nefret eder oldu

hepsine hepsine sinir oluyorum keşke benimki ağaç kovuğundan çıkaymış-tatlicadiarzu-

eltilerime sinir oluyorum ya gıcıklar

cadıarzum nasılsın erz bıraktın gittin ankaralara nasıl hayta orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…