Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

eşimin ailesinde bir kaç kişi var sinir olduğummm ama hepsi aynı paragöz ve cimrilikleri beni deli ediyor eşimin teyzelerinden biri ve eniştesi beni deli ediyor bize geldiklerinde resmen saçlarım dikeliyor sinirdennn :1ninca: allahım gitseler diye dua ediyorummm onlar gelince evimin şarkülünü kaydırmaktada çok ustalar mutfağa girmeye görsünler yerlerde ekmek kırıntıları bango üstünde tabaklar yığılıı :1shok: girmeyin desemde dinleyen kimm yasakkelime ehhhh bende cadı gelin moduna geçiş yapıyorum hemen strateji değişimi yani :jeyyar: :jeyyar: kötükedihüso

eşim ailesine çok düşkün baba tarafı değil ama anne tarafı çok fesatlar inanılmazlar herkesin hayatına müdahale etmeyi kendilerine hak gören herkesi eleştiren dedikoducu ve hep bana tavırları beni öldüyor vede güyya çok bağlılar sıksık görüşüyoruz ve sıkı sıkı herşeyime karışıyolar....

hepisinden nefret ediyorum beni ve cocuklarimi senelerce yok saydilar.buda esimden kaynakliydi ama onlarda bunu firsat bildiler

bu aralar eşimde bende kaynıma çok sinir oluyoruz
eşimin akrabasında hoşlanmadığm insanlar var ama uzaktayız çok az görüştüğümüz için umursamıyorum:umursamaz:
ama bu aralar kaynım eşimi çileden çıkardı tabii benide :mymeka:

eşimin en büyük ablasına uyuz oluyorum
kendi kardeşini çekemez mi ya insan.kötükedihüso
ben böyle fesatlık görmedim
alsanaalsanasmile

Malesef eşimin ablasına çok sinir oluyorum...
Anlatmakla bitmez nefret etme nedenlerim...
Bir de sürekli bizim ayrılacağımızı iddia edip beni hiç sevmeyen amcasına sinir oluyorum...

ben de eltimi tek geçerim kaynanam idare eder en azından anlaşılabilir, görümcem dünya tatlısı; eltim bir tuhaf; daha doğrusu kıskanç
eşim abisi gibi huysuz değildir "ben bu kadar mükemmelken neden bana defolu; ona kalite kontrolünü tam geçmiş ürün düştü" şeklinde bir düşüncesi olduğundan şüphe ediyorum.

bütün imaları her yönden benden ileri olduğunu ispatlamaya yönelik.

Neyseki onu ayda bir görüyorum.

kayınvalidem (sırf konuşur dedikodu yapar herkesi birbirnekatar ama kenara çekilir sürekli herkesin işine karışır özelliklede benim hep dediği olsun ister )
kayınpederim ( kayınvalidemin sözünden çıkmaz boynuna tasmasını takmış eteklerinde gezer one dese tabi öyledir haklısın der bizede müdahale eder hemde kadın gibidir utanması yoktur herşeye karışır )
kaynım ( onu seviyorum ama bazı huyları beni delirtiyor oğlumu dudağından öper annesinin tam bir yalakasıdır oda anasında bıkmıştır çenesinden ama yüzüne gelince nedese hemen ben yaparım der abisine fırsat bile vermez evin en hayırlısı odur yaaa güyyaa yaptığı herşeyi aynı kayınvalidem gibi başa kakmayı sever hemde abarta teyzeleri ( onlarda bize karışmayı kendilerin de hak tanır ve ufak bi mesele bile olsa kaynanam hemen onlara anlatır ve bizi arayıp hemen laf sokar fırça atarlar eşime eşimde sessiz çıtını çıkarmaz)

Ben de eşimin kuzenini sevmiyorum. Evli barklı çocuk sahibi olduğu bir kadın olduğu halde, sırnaşık, yalaka, labubali, çıkarcı... Kısacası hareketlerinden rahatsız oluyorum.
Kayınvalidem de sevmez onun hareketlerini. Beni aramaz, eşimi arar. Kayınvalidemi aramaz, kayınpederimi arar. Onun ilişkisi hep erkeklerle...Pardon yaa ne araması? Çağrı yapar,bizimkiler arar :)))
Üstüne düşmek istemiyorum,sonra her şey iyice büyüyecek dallanacak budaklanacak. Huzursuzluk çıkmasını istemiyorum. Hiçbir şey de belli etmiyorum bu yüzden.
Allahtan eşim nerde-nasıl hareket edeceğini biliyor.

görümceme ve eşimin amcasının hanımına oğluna ve kızına uyuz oluyorum bunlar zaten birlikte oturmayı seven insanlar hep aynı telden çalıyolar sinir oluyorm hareketlerine, çok çıkarcılar, özelliklede görümcem acayip derece fesat ve kıskanç tabikide eşi ve çocuklarınıda kendisine benzetmiş muhatap olmuyolar çokda tınlamıyorum

kayıvalideme sinir oluyorum hatta nefffffret ediyorum ondan. bide bizimkinin bi amca kızı aman yarabbim düşman başına. normalde benim görümcem yok ama kendisi diyoki ben sizin görümcenizim. bende herdefasında benim görümcem yok diyorum.
herşeyi o bilir, çok kültürlüdür, en iyi o giyinir vs vs ve bunları kendi ağzıyla söylüyor bukadar görgüzüslük olmaz.
bide eğer ondan güzelsen, alımlıysan sana hiiç bakmaz.
nişanlımın amca geliniyle beni görünce bi havalara giriyor. yanımızdakilerle konuşuyo bizle konuşmuyo hoş bizde çok meraklı değiliz ona:)

Benim eşimin kuzeni de aynen öyle.Uyuz oluyorum.Ben senin görümcenim diyor ama onu sallayan kim.... :umursamaz:

Abimin karisi ben ve kiz kardesime sinir oluyormudur ki acaba ! ! !

Gelinimiz annem ve babamdan nefret ediyormudur acaba! ! !

Hepimiz öyle sütten cikmis akkasigiz ki

cnm yazılanları okuyunca aynısını düşünmeden edemedim:):) kim bilir belkide bizim gelinlerimizde böyle söylüyorlardır:1closedeyes::1closedeyes:

nedir bızım bu kayınvaldelerden cektıgımız ..Allah hepsını ıyı yapsın ....ben başta kayınvaldem ve esımın sulalesının hepsıne sinir oluyorum cok cektım Allah hıcbırının yanına bırakmasın inşallahhh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…