Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

en çok eltime sinir oluyorum hatta sinir olmaktanda öte ismini ağzıma almam
alsanaalsanasmile ahh onla bi kavga etsemde hıncımı alsam ne harika olurdu :mymeka:

Kıyafetlerımız ızınsızce gıyen evıme gıren gÖrÜmceme ve dolandırıcı ve yalancı kayınpederıme sınırın Ötesınde nefretttt edıyorummmmmm

Eşimi her aradıklarında bir tatsızlıkmı var diyen, bizim yeni evli olmamıza rağmen dört gözle ayrılmamızı bekleyen beş para etmez kaynana,kayınpeder ve ablalarından nefret ediyorum.Kötü düşüncelerini Allah başlarına çevirsin böyle yuva yıkıcı insanların...(Eşime sorsanız iyimiyiz diye bizi merak ediyorlar)

Eşimin ablası nam-ı değer görümcem eşimi sömürmeye çalışan aç gözlünün biri eşimde konuşmuyor zaten
Bir de kaynanama olmasada olur yanii lüzumsuz sinirler

en çok kayınvalideme
eşimin görgüsüz çok bilmiş ablasına
müdürüme gıcık oluyorum

evet benim eşim de hiç onlara laf söyletmez sana tavsiyem eşinin ailesi hakkında eşine olumsuz şeyler söyleme ilerde kafana kakabilir canım

evet benim eşim de hiç onlara laf söyletmez sana tavsiyem eşinin ailesi hakkında eşine olumsuz şeyler söyleme ilerde kafana kakabilir canım

Kafama kakması sorun değil yeter ki uzat tutmayı başarabileyim...Şimdi ipleri elmize almazsak onlar istedikleri gibi bizi oynatıcaklar canım...

ben en çok eltime sinir oluyorum klava:
ama görümcem de az değil yani
bilmiyorum ikisine de eşit derecede sinir oluyorum galiba

bu konuları sanki benim için açmışsınız, hepsine yazacak bir derdim var=)
ben öncelikle tabiki kaynanama sinir oluyorum. büyük bi hata yaptım ve beraber oturuyoruz. eşim kaynanamın en küçük oğlu. bu yüzden daha bir üstüne düşüyor. ama artık sıkmaya başladı. eşim hastalansa ne yedirdin zehirlendimi acaba diyor mesela. 11 ay boyunca toplasan 2 gün yalnız kaldık. ilk gecemizde bile evdeydi gitmedi. neyse kaynanamın huylarını anlatmakla bitmez.
eltilerime sinir olurum. çünkü hepsinin arası birbiriyle bozuk. bi ben hepsiyle konuşuyorum. böyle olunca da arada köprü oluyorum. o ne dedi, şuraya gitmiş duydun mu, beni kötüledi mi, ah bana böyle yaptı falan... sürekli arada kalıyorum...

eşimin annesine babasına ablasına va ailede çok sevilen ailenin prensesiolan öyle hitab ediliyor kendisine kayınvalideler tarafından ablasının kızına çok sinir oluyorumklava::mymeka:Çok üzgünüm çoookkötükedihüsodelikafadulden

cahillerin en ön sırasında duran ve kendını geliştirmek adına hiçççç bir şey yapma tenezzülünde bulunmayan aramızda ıkı yaş olmasına ragmen unu elemiş eleği duvara asmış olan küçük görümceme
ve görgüsüzlükde herkezi tek geçen yabancı artistlerin ismini bilmeyi kültürden sayan:)) çok bildigini sanıp çok yanılan kurs kurs gezip bir baltaya sap olamayan büyük görümceme:))

rabbim beni sonradan görme yapmadıgın için sana minnettarım dünyada bundan acı birşey olamaz sanırım...
görümcemin görgüsüzlükleri belirdide yine gözümün önündeaklinialirimsmile

ben sadece bazen eltime sinir oluyorum çok düşüncesizce davranıyo bazen bide bişey anlatıyorum ona yüz kere aynı soruyu sorup salak ayagına yatıyo sinir ediyor beni onun dışında çevresindede 2 3 arkadaşına sinir oluyorum zırt pırt eşimi çağırıyolar adamı bi rahat bırakmıyolar sabah 5 de arıyolar gece arıyolar hiç evlidir bu demiyolar çok düşüncesizler klava:

sevgilimin Bi kuzeni var ona sinir oluyorum Ben senin görümcenim diyor Bana görümcelik taslamaya çalışıyor ne haddineyse "anca Burcuyu ara Beni hiç arayıp sorma" diye sevgilime sitem edip durur. kendini Benimle kıyaslamak nasıl Bir mantıksa ! Ben sevgilisiyim sonuçta, ki sen 2. dereceden kuzensin. Beni aradiği kadar seni de mi aramasını Bekliyosun çok da patavatsızdır uz yılan giBi laf sokar. herkesin içinde "geliiin kalk çay koy" der ki Benle yaşit ve Bana Böyle hitap edip görümcemmiş giBi davranmasından hoşlanmıyorum. görümcem Bile olsa gelinim diye kendi evlerinde çaylarını Ben koyacak değilm o da ayrı mesele.. allahtan görümcem öz aBlam giBi, aldırıs etme der, konussun dursun der. ama artık Bitti Benim için, arama uçurumlardan mesafe koydum Bile.. gereği yok

Aşkımın açıkçası babasına sinir oluyorum.
Şu an hasta olsa bile gerçekten ona sinir oluyorum...
Ne var ne yok ona ödetmesine, aile babası o gibi sorumlulukları üstüne yıkmasına, kendisinin herşeyden kaçıp oğlunu ortaya sürmesine sinir oluyorum.
Babalık böyle olmamalı... :umursamaz:
Bir de abisi ve yengesine sinir oluyorum herşeye burunlarını sokuyorlar.

büyük eltimden nefter ediyorum görmek bile beni çıldırtyo fesat insan ne olacak kocama ve bana mudahale ediyo üf yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…