Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

eşimin en başta annesine çok fitnedir ve cimridr babasına tam dalavericidir abilerine ikiside kıskanç teyzelirine onlarda ii görünür ama çokk fesatlardır alttan alttan işi yürütürler bunlara sinir olurum ama yengeleri ve dayıları mükemmel insanlar birde babannesi çok iiddir kuzuuuuuuuumm der heepp ya eşimi leylekler mi getirdi acaba hiç onlara benzemiyooorrr

teyzesine gıcık oluyorum.
pek bişey yaptığıda yok gerçi ama, böyle çıkarcı

ne zaman arabayla gelsek hemen arabaya bişeyler koyup bilmem nereye şuraya buraya götürürmüsünüz diyor :sinifsinif: bütün işimiz gücümüzü bırakıp eşyasını istediği yere götürüyoruz. hayır hep zamansız ve acil istekleri
biri bişey verir 2 gün sonra ay bana lazımdı o bana verirmisiniz siz evde olmuyosunuz zaten pek der ohaoldumsmile gerçi allahtan eşimde pek haz etmiyor da direk hayır diyor bana pek laf kalmıyor

eşimin abilerinden çok bilmiş görümceden ve eşimle bir akrabasına gittimde ne giydiğime bakan beni süzen akrabalarından ...

benim kaynana onu çok yapıo yaaa. inanılmaz rahatsız oluyorum. başkada bişey yaptığı yok şükür ... ama ne bilim sürekli üzerinde gözlerin varlığını hissetmen
elini ayağnı nereye koyacağını şaşırıyorsun :sinifsinif:

eşime de söyledim dedim yaa annene ne zaman gitsen sürekli bakıyo bana
süzüp duruyo. rahat edemiyorum dedim. güldü evet öyledir diyo :roflol:

bazen biri bişey anlatıyo dinliyoz anası bana bakıyo
hemde yanımda oturuyo kafasını çevirmiş bakıyo nasıl gülüyorum dinliyorum falan akannehir o an kaybolmak buharlaşmak istiyorum akannehir

zaten bikez dayanamayıp gülerek anne ne oldu çokmu özledin ayıramadın gözlerini benden demiştim kaydirigubbakcemile3 gülüp kafasını çevirmişti naniknanik

gıcıklar sinir bozuntuları babam yok şimdi kaynanam bana muhtaç yarın gezmeye götürücem bana telefon açıp duruyor bende cevap vermedim ohhhhhhhhh içim buz gibi oldu akşam oğlu gelince açar sabah açtımda yoktun vevevevev guclubacismile mecbur yarın ben götürücemmmmmmmmmmmmm kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

kayınpederimden nefret ediyorum. illa kendi dediği doğru zannediyor.biraz insan olur inşallah.

eşimle flört dönemimizi bilmesine rağman eşime almancı kız beğenen git bi gör diyen evlendikten sonrada 2 haftalık gelinken evime gelip sen artık bu yörenin kızı oldun çok gezme diyen o gerizekalı akrabasından onun üstüne kusmak istiyorum...ben aslında onun tüm sülaLEsinden nefret ediyorum...

görümcelerimle çok soğuğuz ben yakın olamak isterdim ama olmadı şuda bir gerçek kavga falanda yok ama yabancıdan farksızlar

en çok emitasyon görümceye sinir oluyorum, yüzünü gördüm mü şeytan görmüş gibi ürperiyorum, ııyyy

Kuzenlerinden bi tanesi bana görümcelik taslıyor, ona sinir oluyorum. Ama kendisini gördüğümde de hiç ciddiye almıyorum.
Yine kuzenleriyle hayatım,canım filan diye konuşmalarına uyuz oluyorum.Geçen gün bayağı bi tartıştık bu yüzden. Siz olsanız sinir olmaz mısınız yaa?

bende eşimin ailesinden nefret ediyorum.annesi ve kardeşlerini sevmiyorum.Hepsi bela,dert..sürekli sorunları var yıllardır bitmedi gitti.Ya sürekli para isterler yada başlarını derde sokup beynimizi yerler sorunları ile.
kaynanam ise,bana arkadaş gibi davranıp,eşimle aramızda olup biten her şeyi bilmek ister,hala oğluna küçük çocukmuş gibi,görünce ooooo oğluuum deyip şapur şupur öptğünde üzerine atlayıpp saçlarını yolmak istiyorum.alsanaalsanasmile
eşimle sorun yaşadağımızda bütün ailesi,gelip bana akıl verir,aman yuvayı diş kuş yapar ,sen alttan al,ona belli etme üzme.bıktım onlardan,nefret ediyorum hepsinden.keşke başka bi şehirde,onlardan çoook uzakta yaşasak da o cahil insanların sözlerini,hareketlerini görmesem.işkence resmen,işkencee
ohhh be rahatladım valla,ilk kez dışa vurdum düşüncelerimi,şimdi kendimi daha iyi hissediorum.zemuszemus

ben eşimin sülalesine sinir oluyorum benim için çok gereksiz insanlar

aynen arkadaşın dediği gibi,istisnalar hariç bi kaç tane sevdiğim var tabi...bıktımmmmmm yaaa her gün yüzlerini görmekten belki şurdan uzak olsak arada saygı olur ama nerdeee bende o şanss...

bende bende bende.................bende sizdenim.görümcemi,kaynanamı ve kaynanamın yedi sülalesini bile sevmiyorum.kayınpederimin tarafıda ehhh işte fena değiller.ama şu iki cadıdan nefret ediyorum.

3 numaraları gorumceme.
Henuz yenı basladım sınır olmaya.
ınsallah devam etmemı saglayacak hareketler yapmaktan vazgecer.
Ve kayınpederıme,
Hem bencıl, hem de kendını fazla bır sey sandıgı ıcın.

Büyükonuşmayayım ama hiç dayanamam valla ne öyle hayatım canım sıf laf olsun diye söylenmiş sözler dahi osa hoş değil haklsın

Suan icin kimseye sinir olmuyorum ama bu olmayacağım demek degil benim ki de az kaldi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…