Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

ben en iyisi sinir olmadıklarımı yazıyim.daha kısa sürer.eşimin sülalesinde bir eltimi severim,bide eşimin büyük teyzesiyle kızını .geri kalanlara toptan sinir oluyorum.özellikle annesine babasına abisine ve ablasına.eşim nasıl çıkmış bunların içinden bilmiyorum.kendiside şaşıyor bu duruma.5 senelik evliyim.yaşlandırdılar beni valla.başka bi topikte daha yazdıydım.uygun fiyaata motorlu testere arıyorum diye..hala bulamadım.bulunca toptan doğriycim sülalesini.:))

eşimin arkadaşı var bir tane sinir oluyorum onaa.. hatta nefret ediyorum öyle insanlardan.. hayatı boslamıs, kim işine geliyorsa onunla samimi olan, kadın erkek ilişkilerinde asla basarılı olamayan ve kim olursa olsun sevgilisini aldatabilme potansiyeline sahip..
bunları bilmesine rağmen eşimin onu hala iyi bir arkadası oplarak görmesi ve onunla takılmaktan hoslanmasına anlam veremiyorum.. sırf muhabbeti iyi diye bir de.. S:

En çok görümceme sinir oluyorum, kendini bi halt sanıyor ama kayınvalidem hatalı tepesine çıkardı onu.
S.

Ben de gorumceme sınır oluyorum,kayınvalıdem sayesınde kendını bısı sanıyo.Yaptıgı maddı seylerı sureklı soyluyor,sunu ben odedım bekarken ceyızımı ben aldım bekarken fılan sureklı aılesını kucuk dusuruyo kayınvalıdem de susuyo.

elbette var kendı sülalemdede var esımın tarafındada var esımın büyük abisini hiç sevmiyorum zaten görüşmüyoruzda diğer abisini seviyorummm .3 eniştem var 2 sini sevmiyorum yeğenlerimdende 2 sini sevmiyorum .amca cocuklarından nefret ediyorum lmaz:

kendı sülalemdede var esımın tarafındada var esımın büyük abisini hiç sevmiyorum zaten görüşmüyoruzda diğer abisini seviyorummm .3 eniştem var 2 sini sevmiyorum yeğenlerimdende 2 sini sevmiyorum .amca cocuklarından nefret ediyorum

ayyy bende görümüme sinir oluyorum hatta deli oluyorum ukalanın teki ama haklısın kayınvalideler yapıyo sımartıyoalsanaalsanasmile

Millet kayınvalidesine gıcık olur ben kayınpederime...Iyyyyk! Abim evlenirken bize bir miktar para verdi, hani hatırı sayılır bir miktar... Bu adam hem elini cebine atmadı hem de bu durum yüzünden kavga çıkardı. Eşime saymış dökmüş salak, çıkardığı hır gür yüzünden birbirimize girmiştik!!! Bir de kadın gibi her şeye karışır, kayınvalidem karışmaz, o karışır yaaaa!

Artık bende nefret ediyorum hemde bütün sülalesinden.Küçük yaşta evlendim,bütün olumsuzlukları yaşadım benden daha kötü yaşayan yoktur deyip,her yönden çöküşte olduğu halde hala hava peşinde koşan,her şeye bir cevabı,yorumu ve herkesin ona hala çözemediğim bir biçimde yaptığı kötü bile olsa ayakta alkışlayacak şekilde arka çıkılan eltime,herkesi zarara uğratan kocasına,kendini bi halt sanan,bütün parasını büyük oğluna yedirip diğerlerini kendi çabalarına bırakan kayın pederime,bu saydıklarımı arka çıkarak kendini acınası durumlara düşüren görümcemden. artık sevmiyorum.Geç oldu ama gözüm açıldı şimdi asıl sorun nasıl sıyrılacağım bu iki yüzlü insanların içlerindenbilmiyorumki smile. Bütün sülalesi havacı,palavracı insanlar genetik diye düşünmeden kendimi alamıyorum :1ninca:

bir teyzesine sinir oluyorum ama çok da umrumda değil:umursamaz:
bu aralar en sinir olduğum kaynım ve eltimaklinialirimsmile

ılk sırayı kıme versem bılemedım.
Gorumcem Z mı?
Gorumcem İ mi?
Yoksa kayınvalıdem mı?
Yada e sıkkı hepsı mı?
Esımın aılesınden nefret etmek uzere oldugum ıcın kararsızım.

annesine,babasına,ablasına,eniştesine yeğenlerine en çokta büyük yeğenine bi kere gördümmü kim olursa olsun bütün sinirlerim tepeme çıkıyoya off bak yine aklıma geldiler sinir geldi bide altlı üstlü oturuyoruz sabah akşam annesi babası kapıdalar ablasıda geldimi bide yeğenler ablası dikiliyo kapıya siz düşünün halimi artık sinir hastası olucam yakında

is arkadaslarinin bazi eslerine..heryere topluca gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum..

annesi babası kız kardeşleri kız kardeşinin kocası bazı akrabaları ıyhhhhh
kayınvalide kayınpeder görümce bile diyesim gelmiyo hiç birine onun annesi babası ailesi işte benim hiç bişeyim olmuyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…