Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

Hamd olsun hiçbirine..opuyorumnanaktan
Eşim de ailesi de iyi niyetli, fedakar insanlar.
Eşimi yetiştiren anne-babasının ellerinden öpüyorum.
Bana her zaman gerçek bir abla sıcaklığı gösteren görümcelerime sevgi-saygılarımı iletiyorum
. a.s.

HERKES NEFRET EDİYOR (BENDE TABİ) HEPSİ ÖLSÜN İSTİYORUM. SİZ AİLESİ İLE YAN YANA GELİNCE NASIL DAVRANIYORSUNUZ BEN PEK GİZLEYEMİYORUMDA İSTER İSTEMEZ BELLİ EDİYORUM ÇOK SEVDİĞİMİ LAF ÇARPIYORUM HER FIRSATTA.:icecream:

annesine ve amcalarına sinir oluyorum
eşimle aramda bir huzursuzluık çıkarmıyorlar ama kıymet bilmeyip çok konuşmaları istemeleri ve alınmaları yüzünden çokyakınlaşmıyorum çünkü öyle alttan alabilen bir yapım yok en fazla yapabildiğim o anda susmak.
kimsenin arkasından konuşamıyorum direk yüzlerine çat çat söylediğim için çok sık gitmemeye mesafemi korumaya gayret ediyorm.
zaten son 2 haftadır eşimde iyice sinir olmuş anasına aramıyorum hiç diyor. ayranları yok içmeye kürkle giderler ...... hesabı davranıyorlar haliyle eşimde swinir olmaya başladı :)

Allah yukarda esimin baba tarafını hiççç sevmiyorum.Hatta hıssettıgım duygu sevmemekten ote artık nefret

valla kimseye sinir olmuyorum kimse beni sinir edemez çünkü kaale alıp sinirimi bozmaya değer seviyede kimse olamaz benim hayatımda eskidende bu böyleydi dikkate almam ve çok kötü bozarım o işe kalkışanı bu yüzden kimse cesarette edemiyo bi nevi :))))

eşimin annesi, babası ve iki kız kardeşi.
dört kişi saydığıma bakmayın, hepsi aynı zihniyet ve art niyettedirler.

en başta eşim olmak üzaere kayınvalidem ve kayınpederiömde canımı sıkıyor ...

babasına ve eltime sinir oluyorummmmm:mymeka:

annesine babasına ve amcasına...
üçünü ayıramıyorum o yüzden üçünü yazdım haklarını yemek istemem:çok üzgünüm:

Esimin ayyas abisine ve kısın evin balkonunda baltayla odun kırmaya calısan orman kackını eltimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…