Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

bende kayın valide ve kayın pederimi dışta tutarak eşimin sülalesinden hatta bütün köyülerine gıcık oluyorum. ve mümkün olduğundan dahada fazla görüşmüyorum. işleri güçleri dedikodu yapmak. birbirlerini kötülemek yüzyüze geldiklerinde ne kadar samimiler görmeniz lazım.bu kadar sahte olunabilirmi??kötükedihüso tanımadığım insanlar bile beni tanıyor ve benim hakkımda konusabiliyor yaww.

en çok eşimin abisine gıcık oluyorum.hep uzakta yaşadığı için kendini çok pahalıya satıyo ailesine.önünde diz çöktüryo.kaprisli.eltimde aynı şekilde ikisinede gıcık oluyorum.bir de onları görünce bizi hiç tanımayan görümceme kötükedihüso benden uzak mısıra sultan olsunlar

annesine ve annanesine... ikisi de çok bilip herşeyi kendileri daha iyi biliyormuş gibi davranıyorlar. anasına bak kızını al dememişler boşa...yine de saygılıyımdır tabi. ama yapmacık tavırlarını farketmemesi için kör olması lazım insanın...

Eşimin başta ANNESİİİİ,
sonra TÜM SÜLALESİİİ...
Bukadar kendini beğenmiş, kendini bişey zanneden, belkide kraliyet ailesi filan sanan, sonradan görme kişiler biraraya gelmiş senağlama
Hepsine sinir oluyorum :enbuyukkk:

eşimin teyzesinin kocasına sinir oluyorumkötükedihüso
bana paramı harcamayı öğretmeye çalışmasına evime aldığım eşyaların hangisinin gerekli hangisinin gereksiz olduğuna karar vermesinden ve bunu benim kafama sokmaya çalışmasından boş boğazlığından gevezeliğinden nefret ediyorum

bide beni aramayıp sormayıp karşılaşıncada tavır yapan insanlardan nefret ediyorum bu eşimin sülalesi içinde benim sülalem içinde geçerli:dilcikar:

Abimin karisi ben ve kiz kardesime sinir oluyormudur ki acaba ! ! !

Gelinimiz annem ve babamdan nefret ediyormudur acaba! ! !

Hepimiz öyle sütten cikmis akkasigiz ki

eşimi dışta tutarak kendini bişey zanneden kayınvalideme ....akıllıca davrandığını zanneden kayınpederime annesinin maşası görümceme (kayınvalidemle bağlarıımı hemen hemen kopardım sayılır bana söyleyemeyince görümceme söylettirir ):)))
ama ben bugün kayınvaline günümdeyim özellikle bu sayfaları arıyorum :)))))

eltime sinir oluyorum.en kucuk gelın oldugum ıcın benı kıskanıyor.gıcık yaaaaaa bak aklıma geldı yıne sınırlendım

ben de düşündüm de kimseden....
arada azad ettiklerim var tabi yada Allahından bulanlar

Çok şükür öyle aman aman sinir olduğum hiç kimse yok akrabalarından..Erkek arkadaşlarından var 1-2 tane sadece

eşimin annesi,2 kız kardeşi var. başka kimsesi yok ama,bin kişiyi bedeller üçünden nefret ediyorum.

görümceme, kendi çıkarları ve mutluluğu için, sürekli bizi ezmeye çalışmasını, bunu yaparkende annesini ve babasını kullanmasını, onlarında çok güzel buna alet olmasına sinir oluyorum, görümcemle bağlarımı kopardım, kayınvalimlerlede yakında kopar, görüşmüyoruz beni sevmeyen benimsemeyen insanların yanında hiç işim olmaz :

her zaman tek geçtiğim, bilmişliği ve akıl verirken insana bağırır gibi konuşmayı marifet sayan kaynanama sinir oluyorum. herşeyi o bilir, sen zır cahilsin gibi davranır. (konuşmaya gelince şeyeterim der) bir konu açıldığında üstün bir başarıyla kendini övmeye getirmesine sonuç olarak kendisine sinir oluyorum.......

esimin ailesine en cok annesine gciik oluyorum sinir oluyorum hatta nefret ediyorum yakinda yuvam yikilcak onun yzunden

herşeyi kendisinin bildiğini düşünen ve hiçbirzaman çocukları arasında denge kuramayan hepsinin birbirine düşmesine sebep olan, komşularını bizlerin üzerinde tutan, evde ne olursa olsun iyi yada kötü bütün akrabalara ve komşularına anlatan, sürekli laf sokuşturan kayınvaldeme. akli fikri beldn aşağı çalışan, kendini bişey zanneden, aşırı kıskanç ,özellikle bana karşı görümceme gıcık oluyorummmmmmmm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…