Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

görümceme ve eşimin halasına gıcık oluyorum,zaten görümcemide halası büyütmüş ona benzemiş.
eşimden 2yaş büyük boyunca kızı var ama çocuk gibi,geveze,laf yarıştırır çenesi durmaz vsvs sinir oluyorum işte... ohhhh içimi döktüm yahuu:)) nee güzel biyermiş burası

şu aralar bizi çok sıkıntıya soktuğu için k.pederime ve görümcemin eşine çok yalan söylediği için.

gorumceme,dunyalari ben yarattim havasindadir her zaman,:1closedeyes:

Yorumların çoğunu okudum, sanırım birinciliği görümceler alıyor..Bende de olduğu gibi..Eşimin kardeşlerini hiç sevemedim , onlarda beni sevemedi..

Göz göre göre yalan söylemeleri..Herkesten namuslu geçinmeleri..Uklalalıkları..Kıskançlıkları benim sinir olmama yetiyor da artıyor bile...

ilk önce oğlunu elinden alacağımı sanan ve kıskançlık krizlerine giren oğluna duygu sömürüsü yapan k.valideme sinir oluyodum
ama artık düzeldi sayılır ben yine pek samimi olmamaya calışıyorum ve görümcelerim herseye burun sokarlar sonrada biz fikrimizi söyledik derler oysaki
onlara fikrini soran yok herseyi onlar bilir onların dediği doğrudur kendilerini bi halt sanarlar kocama akıl verirler onun üzerinde etki kurmaya çalısırlar bide beni süzüp duran dedikoducu akrabaları var
neyse zaten zırt pırt görüşmüyoruz

esimin kuzeni ve yengesi.. hayatimda gordugum en aptal kiz, allahtan cok gorusmuyoruz bayramdan bayrama o da telefonla:) , esimin annesine ve kizkardesine de cok cektirmisler kiskancliklarindan. daha nisanliyken bana laf sokmaya kalkmisti ama cevabini aldi.( esimin ailesi de beni destekledi bu arada ) inanilmaz kiskanclar esim de farkinda allahtan ona da soyledim bir daha yaparsa daha kotu bozarim diye.. kotu niyete asla tahammulum yok allah hepimizden uzak etsin boylelerini

eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir olMuyorsunuz? daha doğru bi soru olur bana

büyük eltime sinir oluyorum çünkü sonradan görme gibi davranıyor.birde amcasının karsına kızıyorum kadın sürekli eksik bir tarafımı arıyor geçende boyuna takmış kafayı yok onun gelininden daha kısaymışım:)))lülülülülülü

Kaynanadan..........
Sonradan görmüş kızından.........
Kendini bişey zanneden büyük kızından.........
Londradan gelen anormal kuzenlerine......
Aman daha ne olsun
Bazen de kayınpedere............

kayinbabamin tarafindaki bir kiz kardesi haric herkesteee gicigim var...
yani esimin bile,kayinbabamin bile....
görümcemi bile sevebildim onlari sevemedim...

Eşimin annesinden nefrett ediyorummm..
Maydanozluğundan her işi karışmasından devamlı hiç susmadan konuşmasından nefret nefret ediyorummmmm

heheh birinci sırada gelenler sayılmış zaten hep. onlardan sonra ikinci sırada yer alan kılıbık diye söylenen arkadaşları. onlara sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…