görümceme ve eşimin halasına gıcık oluyorum,zaten görümcemide halası büyütmüş ona benzemiş.
eşimden 2yaş büyük boyunca kızı var ama çocuk gibi,geveze,laf yarıştırır çenesi durmaz vsvs sinir oluyorum işte... ohhhh içimi döktüm yahuu:)) nee güzel biyermiş burası
ilk önce oğlunu elinden alacağımı sanan ve kıskançlık krizlerine giren oğluna duygu sömürüsü yapan k.valideme sinir oluyodum
ama artık düzeldi sayılır ben yine pek samimi olmamaya calışıyorum ve görümcelerim herseye burun sokarlar sonrada biz fikrimizi söyledik derler oysaki
onlara fikrini soran yok herseyi onlar bilir onların dediği doğrudur kendilerini bi halt sanarlar kocama akıl verirler onun üzerinde etki kurmaya çalısırlar bide beni süzüp duran dedikoducu akrabaları var
neyse zaten zırt pırt görüşmüyoruz
esimin kuzeni ve yengesi.. hayatimda gordugum en aptal kiz, allahtan cok gorusmuyoruz bayramdan bayrama o da telefonla:) , esimin annesine ve kizkardesine de cok cektirmisler kiskancliklarindan. daha nisanliyken bana laf sokmaya kalkmisti ama cevabini aldi.( esimin ailesi de beni destekledi bu arada ) inanilmaz kiskanclar esim de farkinda allahtan ona da soyledim bir daha yaparsa daha kotu bozarim diye.. kotu niyete asla tahammulum yok allah hepimizden uzak etsin boylelerini
büyük eltime sinir oluyorum çünkü sonradan görme gibi davranıyor.birde amcasının karsına kızıyorum kadın sürekli eksik bir tarafımı arıyor geçende boyuna takmış kafayı yok onun gelininden daha kısaymışım:)))lülülülülülü
Kaynanadan..........
Sonradan görmüş kızından.........
Kendini bişey zanneden büyük kızından.........
Londradan gelen anormal kuzenlerine......
Aman daha ne olsun
Bazen de kayınpedere............