- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi melek34567
-
Canım insan o deli gibi aşık olup sevdiği adamla bile geçinemiyor sen bir de annesiyle gecinmeyi dusunuyosun. Ayrıca yan yana olması kötü bir şey değil bunu kabul etmiyorsa senin şunu kabul etmen lazım " bu adamın önceliği ben değilim ve bu adam henüz tam buyumemis"Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hayır, yaşamam. Bana ya kabul et benim dediğimi ya da git diyen adamı da yanımda tutmam.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Canim benim burdaki en büyük problem annesi ile aynı evde yaşaman bile değil. Sana ya böyle olur ya da ayriliriz diyerek bu fikri dikte etmesi. Nereden buldunuz bu adamı Allah aşkına. Herkes söylemiş ben de söyleyim tekrar sağlık, dönemsel ciddi maddi sıkıntı dışında yasamam. Ama en önemli beni ya öyle ya böyle diye tehdit eden hodukle hiç yasamam.Yok kabullenmiycem bu durumu ileride hep içimde bir şeyler kalmasını istemiyorum belki şu an benim için çok zor olucak ama ilerde de keşke demek istemiyorum her anlamda anlaşmış olsak bile benim özgürlügüm kısıtlanacak bir yerde belki bir şeyleri kendime ait hissedemiycem. cıkarmak istemiyorum hayatımdan ama tekrar konuşur yakın olmasını kabul ederim ancak aynı evin içinde olmayacagını anlatıcam umarım beni anlar bu konuda. Anlamazsa da yapıcak bişey yok artık ayrılmaktan başka
Cabuk bosanmanin yolu kayinvalideyle yasamaktan gecer. Secim seninErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Ayni evde yasamam büyük falan da konuşmuyorum yaşamam, çocuğum olsa onun yanında da yaşamam, çocuğu ilerde bana baksın diye yapmıyorum o özgür bir birey olacak herkes bu hayatta başının çaresine bakmayi bilsin , benim nenem 70 yaşında bile ben kimsenin evinde kalmam benim evimde huzurum mutluluğum düzenim daha iyi diyordu, bu sebepten ayrılırsa da ayrılsın sonra uzuleceginize bosverinErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Başlığa cevap veriyim. Allah korusun!Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Madem annesini yalniz birakmak istemiyor buyursun yasasin annesiyle, evlenmenin amaci nedir iki kisi bir aile kurmaktirErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Canım bence git otur hiç birşey olmaz kadincagiz zaten tek başına evde yabanci erkekde yok kaynin falan da yok babası ölmemiş olsaydı emin ol çocuk bahane yapiyor ayrılmak için derdim ama babası da yokmus o kadın belki de tek evladına tutunmak istiyodur eğer iyiyse otur kendi anneni gözünün önüne getir ve karar ver çünkü hepimizin hayatı sırlar dünyası gibi yarın veya yaşlanınca bizde çok şey göreceğiz önemli olan ne yaşatırsan onu yaşaman pişman olmazsın emin ol kadın sana da karışmaz evladinin mutsuz olmasını istemez benim öyle kaynanam olsa tek olsa ben onu mutlu etmeye çalışırım kocası ölmüş sonucta napsın yarın senin de evladın olur sana da evladına da yardım eder bir büyük olarakErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?