Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Yani bu konu haricindeki düşünceleri çok iyi anlamında söyledim ancak bu tutumu Bana da farkli geliyor

Bekarken bi gün evlenirsem kv ile otururum örf adetlerini yemeyi aile ortamını iyi öğrenirim kafasındayım bekarlar bunu okuyorsa aynı evde oturmayın hem rahat edemezsiniz hemde bi süre sonra kocanız anasının ağzına daha çok bakar mutsuz olursunuz

Kaynanamla yaşamıyorum ama 3 gün önce gezmeye geldi 2 gün sonra da gidecek. Ya sabır çekmekten mertebem yükseldi yakında evliya pozisyonuna alırlar beni

Mesela geldiğinden beri TV kumandası onda, bugün odada değil diye kumandayı elime aldım bakalım neler var diye, odaya girip görünce nasıl bozuldu anlatamam. Yahu bu evde ben yok muyum? Bu evin sahibi ben değil miyim? Sonra ben rahatsız olayım diye TV açık olduğu halde bilgisayardan müzik açtı kendine Kıssın diye bekledim yok... Kısar mısın diye rica ettim, "ben konuştuğum zaman duymuyorsunuz bunu da duymazsınız diye düşündüm diye laf soktu. Dinlemiyorsunuz dediği şey de şu, anlattığı şeyleri bir milyonuncu kez dinleyince artık gına geliyor, ilgiyle dinleyemiyoruz efendim...

Bu var ya yaşayacaklarının binde biri değil. Anlatsam site server'larını çökertirim herhalde

Kesinlikle hayır. İyi görünmesine bakma. Ben kv yi çok severdim. Sessiz ağzı var dili yok. Kaynım olmasa idi alırdım yanıma derdim hep. Eğer aramızda bir sorun çıkarsa hatalı olan benimdir derdim. Valla öyle diyordum. Kadın Bi sinsi çıktı sorma.
Engelledim görüşmüyorum.

Ben zorunluluktan bir ay kaldım ve aşırı derecede zordu. İlk günlerde sorun yokmuş gibiydi sonrasında kafayı yiyecek gibi olmuştum. Kayınvalidem de rahat değildi bence. Mantıklı bir karar değil. Psikolojine yazık edersin.

Kendisini süs bebek diye alacaklar galiba aynı eve...

Seneye düşünüyoruz ama bu durumda ilerlemek çok zor oluyor ortak bir karar olmayınca başlangıcta olumlu gelmişti belki çok sevdigim için ama şu an bazı şeyleri cok
Açıklamamışsınız fedakarlıkları diyecektim ama alttaki iki mesajını gördüm.
Geçmişinizle ilgili kabul ettiği hiçbir şey fedakarlık değildir. Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir.
Onu sadece sizle ilişkiye başladığından sonraki zaman ilgilendirir.
Bence algılarınız ile oynuyor sizin.
Ya da sizin geçmişten gelen cinsiyetçi algılarınız var bilemiyorum.
Ama gelmeyin oyunlara. Siz değerlisiniz

Karışmayacak sizin söylediginiz gibi biri sanki tabi bilemem sonrası nasıl olur ama zorluklarını sevdiğim için kabul etmeli miyim bilmiyorum
Yok ben kesinlikle cinsiyetci bi algım yok ama anladım söylediklerinizi teşekkür ederim

Şimdi çok sevdiğin için gözün kara ama umarım bunu kabul etmezsin. Evlenip dört duvarın arasına girince her şey o kadar değişiyor ki. Kendisi de zaten ya annemle yaşarsın ya da ayrılırız diye koşul koymuş bence üzüleceksen şimdi üzül ve ayrıl evlenip üzülmektense şimdi üzülmek daha iyidir emin ol.

Asla... Su ana dek evlendikten sonra iyiligini devam ettiren kaynana duymadim ben.ayni evin icinde yillarca. Cok zor

Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Arada kalacak bişey yok. Evliya falnsan evlen tabi.

Hayır asla yapmam iyice yaşlanınca o zaman belki

Ayni ev olmaz. Her evin ayri mahremiyeti var. Esinle istedigin sekilde ne oturup nede kalkabileceksiniz. Sevismekten bahsetmeyecegim bile. Eviniz büyük degilse (kocaman en iyisi) aman duyar, aman banyoya girdigimi görür gece gece felan..devamli bir "hazir ol" durumda olmak..sahsen istemezdim. Birde ne kadar iyi olsa olsun, her insan kendi düzenini ve yasam alanini ister.

Sevgili konu sahibi,neredeyse herkes olmaz yazmış ,tecrübelerini anlatmış ama siz yine de kabul edeceksiniz ben sizde öyle bir potansiyel kesinlikle gördüm.Konuyu acmanizin sebebi de ,hani belki olur yazanlar daha çok olur ,içiniz daha bir rahat eder manasındaydı zannımca.Ben sizi şu anki yaşınız, durumunuz itibari ile çok iyi anlıyorum.Aşik olmak güzel şey :) Siz burda söylenilenleri ise sonra anlayacaksınız.Insallah aynı evde kv ile çok mutlu olursunuz .Can_ı gönülden dilerim bunu ve inşallah burda kv aleyhinde bir konu açmazsınız sonsuza dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…