- 30 Ocak 2023
- 28
- -9
- 1
- Konu Sahibi melek34567
-
Yani bu konu haricindeki düşünceleri çok iyi anlamında söyledim ancak bu tutumu Bana da farkli geliyorErkek arkadaşım iyi iyi diyip duruyorsunuzda nesi iyi. Yan daire olmaz alt üst olmaz illa aynı ev diyen biri. Olmazsa ayrılırım diyor. Hala çok iyi bana saygılı diyip durmayın.
Eğer evlenirseniz mutsuz , hızursuz bir evliliğiniz olacak. Cicim ayları geçince eşiniz annem de annem diyip anasının biraz yüzü düşse sizi babanın evine git diye tehdit edecek.
Bunca kişi olmaz diyor bu iş için tecrübelilleri dinle başını yakma. Sevgi bir yere kadar. Aşk zaten geçici. Acı gerçekle kalakaldığınızda iş işten geçmiş olacak.
Kendisini süs bebek diye alacaklar galiba aynı eve...Benden hizmet beklemezler diyor.. ayol ayni evdeykene kadin camlari silerkene, perdeleri yikarkene kizim su isin ucundan tut demeyecekmi? Orasi da kadinin da evi olacak. Gecici bi süreligine degilki. Anne kiz gibi ikiside "is" yapacaklar. Daha onu bile düsünemiyor konu sahibi. Insallah evlenmez.
Evlenince öyle olmuyor o işler..Evet sanki bazen birbirimizi sevdiğimizde her sey hallolur gibi düşünebiliyorum ama bazen bilemiyorum kafama takılıyor
Açıklamamışsınız fedakarlıkları diyecektim ama alttaki iki mesajını gördüm.Seneye düşünüyoruz ama bu durumda ilerlemek çok zor oluyor ortak bir karar olmayınca başlangıcta olumlu gelmişti belki çok sevdigim için ama şu an bazı şeyleri cok
Karışmayacak sizin söylediginiz gibi biri sanki tabi bilemem sonrası nasıl olur ama zorluklarını sevdiğim için kabul etmeli miyim bilmiyorumYaşamış yaşayan ve tek çocuk olan bir ailenin gelini olarak yazıyorum karşılıklı saygılı olunduktan sonra yaşanabilir
Ben baştan 6 yıl oturtum köyde kayınvalidem ve kayınpederimle sonra ev aldık ilçeye taşındık kizim Ben ve eşim 2 yıl geçti üstünden kayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bizimle yaşıyor suan zor mu evet zor hele evliliğin ilk zamanları çok zor benim esimde tek çocuk ve ailesine çok bağlı bu aslında iyi bisey ve bizim yaşadığımız yerde çoğu gelin esinin ailesi ile yaşar benim ablam 27 yıllık evli hala beraber yaşıyorlar
Uyumsuz biri olsa ben tahammül edemem benim kayınvalidem etliye sütlüye karışmaz bunu neden yaptın şunu neden aldın buraya neden gittin demez karışmaz yani ama tabi herkes aynı olmaz iyi düşün öyle karar ver
Yok ben kesinlikle cinsiyetci bi algım yok ama anladım söylediklerinizi teşekkür ederimAçıklamamışsınız fedakarlıkları diyecektim ama alttaki iki mesajını gördüm.
Geçmişinizle ilgili kabul ettiği hiçbir şey fedakarlık değildir. Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir.
Onu sadece sizle ilişkiye başladığından sonraki zaman ilgilendirir.
Bence algılarınız ile oynuyor sizin.
Ya da sizin geçmişten gelen cinsiyetçi algılarınız var bilemiyorum.
Ama gelmeyin oyunlara. Siz değerlisiniz
Asla... Su ana dek evlendikten sonra iyiligini devam ettiren kaynana duymadim ben.ayni evin icinde yillarca. Cok zorErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Arada kalacak bişey yok. Evliya falnsan evlen tabi.Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Niye evleniyor ozaman?
Kirsin dizini otursun anasinin dibinde. Bu nasil bi sacmalik hangi yüzyilda yasiyoruz? Sende kendi anneni yalniz birakamadigni söyle, bakalim nediyecek.
Hayır asla yapmam iyice yaşlanınca o zaman belkiErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Birlikte yaşıyorduk baktım o gemi yürümüyor hemen rezilliğimi devreye koydumAnnesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25
Siz birlikte mi yaşıyorsunuz
Gerçekten çok değer veriyoruz birbirimize benim için birçok fedakarlık yaptı ama onun hassas olduğu bu konuda bende yapmalı mıyım başta bu konuyu actigimda hallolacagını söylemişti ancak sonrasında ayrı olmaz dedi
Karışmayacak sizin söylediginiz gibi biri sanki tabi bilemem sonrası nasıl olur ama zorluklarını sevdiğim için kabul etmeli miyim bilmiyorum
Yok ben kesinlikle cinsiyetci bi algım yok ama anladım söylediklerinizi teşekkür se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?