Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

aynı mahallede bile olmaz, bugün çok saygılı dediğin kadın yarın evlenince oğlunu odaya çekip “bana surat astı yanımda oturmadı” diyecek, oysa sen işten gelmiş kafan şişmiş dinlenmek istiyor olacaksın.. çok iyi kocanda anasının ağzına bakıp sana saydıracak hiç şaşmaz bu senaryo arkana bile bakma ayrıl. annesinin memesinden kesilmeyi başarmış erkekler de var onlardan biriyle ol.

Benim ilk eşim benzerdi baba vefat etmişti annesiyle yaşıyordu annesi çocuk yapmamızı bile istememişti kafası götürmez diye. 6 ay evli kaldım boşandım aynı eve girmedim ama yakınında ev tutmuştu belki böyle böyle yapardı da ilerde kurtuldum şükür ki.. yani aynı ev olmaz nen kendi ailemle de eşimle rahat edemem ki yatamam kalkamam rahat olamam ev üstüne ev olmaz olmamalı

Eşimle evlenmeden konuşmuştuk nerede yaşayacağız nasıl olacak diye. O zaman açık açık sordum böyle bir isteğin var mı? (Aile apartmanı vardı ama boş ev yoktu o sıra aynı eve mi gel diyecek acaba dedim) O da bana sordu sen söyle diye. Açık açık dedim, yeni evliyken kimseyi istemiyorum, aileler sağlıklıyken herkesin özel hayatı var ben başkasının yanında rahat edemem. Yarın öbür gün tek kalırlar, hastalık olur elden ayaktan düşer yaşlanırlar, tabi ki de yanımızda olurlar seninki de benimki de. Ama şu an ayrı istiyorum. Eşimde olması gerekende bu zaten dedi. Konu kapandı. Şu an altlı üstlü oturuyoruz o bile zor. Kayınvalidemle bir sorunumda yok aramda iyidir. Ama canın sıkkın oluyor, evin dağınık oluyor, bir şeyler yapmak istiyorsun çat kapı olunca geriliyorsun. Hani çocuklar uyuyor eşimle yakınlaşacak gibi oluyoruz bir bakıyorum saat daha 8-9 olmaz diyorum ya birden biri gelirse kendi annemle uzaktaydık rahatsız olduğu için aklım onda kalıyordu sürekli en sonunda yakınıma taşınıp geldi ama onunla bile aynı evde kalamazdım. Şu an kendi işini kendi görebiliyor, kendine ait bir düzeni rutini var. Kayınvalidemle daha az strese giriyor olabilirim, annem lafını da sakınmadan söyler ve çoğu arkadaş şey demiş “bu kişiyle olmaz şimdiden böyle ısrarcıysa size tamam dese bile imzadan sonra değişir” buna da kesinlikle katılıyorum.

Geçmişinizde ne yaşamış olursanız olun sevgiliniz bunlar sebebiyle size lutufta bulunur gibi davranamaz. Sizde bu sebeple alttan alan, ezik, sessiz ve her durumu onaylaması gereken biri gibi görmemelisiniz.

Kv sizinle yaşama durumundabln çok asıl bu tutumunuz sorunlu bence. Yani buradan bile belli oluyor

Eşim ve çocuklarım hariç evde asla kimseyle yaşamam. Kendi ailem dahil. He düşkünlük olur, hastalık olur o ayrı elbette. Sınırınızı net çizin baştan. Aşk, sevgi bir yere kadar. Sonra en ufak şeyler batmaya başlıyor.

Annesi engelli bakıma muhtaç mi niye bırakamıyormuş? Sakin evlenme, hayatının hatası olur. Bi zahmet oda evlenmesin annesiyle yaşayacaksa başka bir kizin canını yakmasın

Gerçekten kendine bakamayacak durumda olursa zaten yaşamamak vicdansızlık da, eğer bir zaruret yoksa olmaz. Hani ev ev üstüne olmaz ki.
Yeri geliyor kendi annemizle anlaşamıyoruz.
Öyle tabi
Senin baban hayatta olmasa annenle beraber yaşar mıydı sevgilin?
Ben sen bu durumda olsan yaşarım diyordu ama bilemem tabi şimdi söylemek kolay

Kiz sen sasirdinmi ev üstünde ev olur mu. Basta herkes canim cicimdir sonra cikartir tırnaklarını. Hic bisey yapmasa melek gibide olsa ayni evde özel hayat olmaz sınırlar olmaz mahremin kalmaz esinle. Bence yol yakinken bu isten vazgec ayri eve razi olmuyosa

Bir kişi bile yaşa dememiş bence dikkate al yorumları. Evlilik yeterince zor zaten yeri geliyor kocana katlanamıyorsun aşk her engeli aşar zart zurt hikaye yani :)

Ayrı eve razı olsa bile ayrıl bence bu kafa yapısında adam bi kaç yıla getirir anasını yine. Zaten annesinn kabul etmemesi lazmdı en başta. Aşk dediğin maksimum 3 yıl ki sizin ki okadr bile sürmez evde başka biri varken.

Tuvalete gideyim belki orda yoktur diyosun ordada kayınvalide

Şu tek ERKEK cocuk belirtmesi nedir anlamiyorum, denk geliyorum da yani sanki ailenin tek cocuguymuş gibi algi oluşturuyor. Erkek olsa ne olmasa ne tek cocuk değil kardeşler var ki tek olsa da anneyle yaşama istegi bana normal gelmiyor o ayri da kiz kardeşler neden bu olaydan siyriliyor? Onlarin da annesi degil mi? İlla bir şey yapilacaksa herkes sorumluluk alacak yok öyle tek erkek cocuk filan. Ben ailemin tek cocuguyum ve erkek değilim bizimkiler ölsün mü, erkek cocugu olmayanlar ne yapiyor yani?

Adamin kiz kardeşleri keyfine bakarken siz neden onlarin annesiyle hayat gecireceksiniz? Gorumcelerin yaninda kaynanalari var miymiş?

Şuanda tabi ki saygili olur daha ayni eve girmediniz. Ayni eve girip yillarca tek bir sorun yaşamayacaginizi mi saniyorsunuz yeri gelecek eşinizle bile tartisacaksiniz. Bu kadar kör olmayin, aileniz de mi uyarmiyor sizi hiç ya

Özel hayatın bile olmaz kocanla...

Yaşamam benim kaynanamda saygılı
Evimde dubleks
Annem bile gelse artık gitseler diye bakıyor gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…