- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi melek34567
-
aynı mahallede bile olmaz, bugün çok saygılı dediğin kadın yarın evlenince oğlunu odaya çekip “bana surat astı yanımda oturmadı” diyecek, oysa sen işten gelmiş kafan şişmiş dinlenmek istiyor olacaksın.. çok iyi kocanda anasının ağzına bakıp sana saydıracak hiç şaşmaz bu senaryo arkana bile bakma ayrıl. annesinin memesinden kesilmeyi başarmış erkekler de var onlardan biriyle ol.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Benim ilk eşim benzerdi baba vefat etmişti annesiyle yaşıyordu annesi çocuk yapmamızı bile istememişti kafası götürmez diye. 6 ay evli kaldım boşandım aynı eve girmedim ama yakınında ev tutmuştu belki böyle böyle yapardı da ilerde kurtuldum şükür ki.. yani aynı ev olmazErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Öyle tabiGerçekten kendine bakamayacak durumda olursa zaten yaşamamak vicdansızlık da, eğer bir zaruret yoksa olmaz. Hani ev ev üstüne olmaz ki.
Yeri geliyor kendi annemizle anlaşamıyoruz.
Ben sen bu durumda olsan yaşarım diyordu ama bilemem tabi şimdi söylemek kolaySenin baban hayatta olmasa annenle beraber yaşar mıydı sevgilin?
Yok gayet sağlıklıAnnesi engelli bakıma muhtaç mi niye bırakamıyormuş? Sakin evlenme, hayatının hatası olur. Bi zahmet oda evlenmesin annesiyle yaşayacaksa başka bir kizin canını yakmasın
Tuvalete gideyim belki orda yoktur diyosun ordada kayınvalideayy okurken içim şişti. Ana kuzusu loading. Düşündüm de sabah kalkıyorsun kv, aksam yatarken kv, banyo paylaş vs vs ayyy isterse brad pitt olsun hayır. Bekar takılırım yüzbin kat daha iyi böyle bir hayattan
şu hala sütten kesilmemiş adamları nasıl buluyorsunuz. şuan zaten herkes iyidir. sen evlenince gör. evlenince eşin bile değişir anası ne ki.
Özel hayatın bile olmaz kocanla...Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
YaşamamErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?