Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Siz bile aynı apartmanda ne zorluk çekiyorsunuzdur ben aynı mahallede oturuyorum kabus gibi birde aynı ev aman allahımmmm sen koru

Siz bile aynı apartmanda ne zorluk çekiyorsunuzdur ben aynı mahallede oturuyorum kabus gibi birde aynı ev aman allahımmmm sen koru

Sükür bizim öyle büyük sorunlarimiz olmadi simdiye kadar. Ama onun ana sebebi de herkesin kendi yasam alaninin olmasi ve iki tarafin da buna saygi duymasi.Ayni evin icinde bu mümkün degil. O durumda cok müdahele eden aileler de var. Onlarin sorunlarini da burda okuyoruz. Allah size kolayliklar versin.

Yaşamam.
Saygılıdır iyidir belki ama geniş kapsamlı düşünün.
Kendi aileniz size istediği zaman gelebilecek mi?
Kendi annenizle başbaşa sohbet edebilecek misiniz?
İstediğiniz zaman dışarıda yiyebilecek, istediğiniz gibi tatile gidebilecek misiniz?
Arkadaşlarınızı evinize rahatça davet edebilecek misiniz?
Evin içinde istediğiniz kıyafetle dolaşabilecek misiniz?
Eşinizle istediğiniz gibi yatıp kalkabilecek, sarılacak film izleyebilecek misiniz?
Eşinizin ablaları evinize istediği zaman gelebilecek çünkü "annesinin evi", buna katlanabilecek misiniz?
Kayınvalidenizin misafirleri, akrabaları gelip gidecek muhtemelen sizden izin alınmayacak, bunu kabul edebilecek misiniz?

Üşenmedim uzun uzun yazdım. Daha da yazardım da anlamışsınızdır diye umuyorum.
Sizi ayrılmakla tehdit eden, orta yola yanaşmayan erkek arkadaşınızın da size olan saygı ve sevgisini gözden geçirin.
Yasalar ve dinimiz bile ayrı ev açmayı zorunluluk olarak görürken böyle hödük erkekler için kendi hayatını yakmamalı bazı kadınlar.
Karar sizin.

Senin baban hayatta olmasa annenle beraber yaşar mıydı sevgilin?

İstediği kadar iyi olsun herşeyi geçtim evlilik hayatı özel hayat diye bişey kalmıyor eşinle aranda dogru düzgün anlar yaşanmıyor oturup rahat rahat sohbet edemediğim en basitinden aynı koltukta sarılıp film bile izleyemedigin bir evlilik olsa ne olmasa ne annesi ile aynı evde olunca eşinle aranda yakın temas olabilecek tek yer yatak odası olucak onda da zaten geç saatte gidince anca sex için vakit kalıyor doya doya sohbet yok tatlı tatlı oynaşmak yok bu şekilde olunca da evlilik sadece ev arkadaşı yatak arkadaşı gibi oluyor paylaşımsız çünkü bizim milletimizde erkek annesi babası varken kadına güzel söz söylemekten çekinen yan yana oturmayan tipler hal böyle olunca da bu iş olmaz ayrı evi kabul etmiyorsa yol yakınken ayrılın hayattan beklentisi aynı olan biri ile evlensin o da annesiyle yaşayacak birini bulur belki

Benim kv dünya tatlisi kadındır ayni şehirde yaşıyorken bana gelip giderdi derdim ki aynı evde yaşanır ama bir ara aynı evde yaşadık 2 ay felan kötülüğünden değil ama bilmemezliginden kaynaklı çok sorun yaşadım psikolojim bozuluyordu artık misal o uyusun eşimle vakit geçireyim diye beklerdim oda bizimle birlikte uyumazdi sabahın köründe kalkardı yine eşimle vakit geçiremezdim vs

ayy okurken içim şişti. Ana kuzusu loading. Düşündüm de sabah kalkıyorsun kv, aksam yatarken kv, banyo paylaş vs vs ayyy isterse brad pitt olsun hayır. Bekar takılırım yüzbin kat daha iyi böyle bir hayattan

Eşimle zor yaşiyorum, annesiyle ne işim olur Allah aşkına

Hayır yaşamamalısın hastalık gibi çok mecburi
bir durum olmadığı sürece kimse yaşamasın zaten.

Sizin birbirinize evliliğe alışmanız var daha önünüzde her olaya kayınvalide de dahil olacak

Evlendikten sonra sizi annesiyle evde bırakıp arkadaşlarıyla rahat rahat takılma ihtimali de var dünyanın en iyi kayınvalideside olsa olmaz yazık edersin kendine.

Hayır. Erkeklerin samimiyetine inanmıyorum bu konuda sizi ikna edemezse dönüşeceği kişiye bakın. Ha sen olmazsan da kabul edecek birini zor bulur bence

Bir dönem altlı üstlü oturduk, akşam yemekleriniz ortaktı, o bile kavga sebebi oluyordu zaman zaman, yapma bu hatayı. Birlikte yaşamak geçmiş kuşakta kaldı

Hem annemle hemde kayinvalidemle farklı şehirlerdeyiz.ayni apartman bile olmaz diyorum. Uzakta olunca muhabbette bir o kadar tatlı oluyor. Hastalık vs olmadıkça kesinlikle hayır.

Bu soruyu kendime tersine sordum.
Gelininle yaşar misin?
Mecbur olmadıkça yaşamam. Değil aynı evde, aynı apartmanda dahi yaşamam.
Bu kadar yakın olunursa, istenildiği kadar dikkat edilsin, sınır ihlali olabilir.
Ne gereği var?

Erkek arkadaşın annesiyle yaşamak isteyebilir bişey diyemem kayınvalidesiyle yaşamayı kabul eden insanlarda var saygı duyarım

Ama sizinde aklınıza yatmıyor ki konu açtınız buraya yazılanları ciddiye almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca dediğiniz gibi yakın oturabilirsiniz kapılarınız ayrı olur sizden istediği büyük bir fedakarlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…