- 23 Ocak 2023
- 108
- 180
- 23
- 27
- Konu Sahibi melek34567
-
Konudan alakasız ama burda konu nasıl açılıyor acaba fikir danışmak için katıldım açamıyorum
Siz bile aynı apartmanda ne zorluk çekiyorsunuzdur ben aynı mahallede oturuyorum kabus gibi birde aynı ev aman allahımmmm sen koruAyri ev dinde bile kadinin hakki. Onun anasi varsa sizin de var. Ben kayinvalidemle ayni binadayim. Ama ayni evi asla kabul etmezdim. Bunun icin sizden ayrilacaksa erkek arkadasiniz da zannettiginiz kadar iyi degil. Sizin ona olan sevginizi santaj malzemesi yapacak kadar serefsiz aslinda
Siz bile aynı apartmanda ne zorluk çekiyorsunuzdur ben aynı mahallede oturuyorum kabus gibi birde aynı ev aman allahımmmm sen koru
Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
İstediği kadar iyi olsun herşeyi geçtim evlilik hayatı özel hayat diye bişey kalmıyor eşinle aranda dogru düzgün anlar yaşanmıyor oturup rahat rahat sohbet edemediğim en basitinden aynı koltukta sarılıp film bile izleyemedigin bir evlilik olsa ne olmasa ne annesi ile aynı evde olunca eşinle aranda yakın temas olabilecek tek yer yatak odası olucak onda da zaten geç saatte gidince anca sex için vakit kalıyor doya doya sohbet yok tatlı tatlı oynaşmak yok bu şekilde olunca da evlilik sadece ev arkadaşı yatak arkadaşı gibi oluyor paylaşımsız çünkü bizim milletimizde erkek annesi babası varken kadına güzel söz söylemekten çekinen yan yana oturmayan tipler hal böyle olunca da bu iş olmaz ayrı evi kabul etmiyorsa yol yakınken ayrılın hayattan beklentisi aynı olan biri ile evlensin o da annesiyle yaşayacak birini bulur belkiErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
ayy okurken içim şişti. Ana kuzusu loading. Düşündüm de sabah kalkıyorsun kv, aksam yatarken kv, banyo paylaş vs vs ayyy isterse brad pitt olsun hayır. Bekar takılırım yüzbin kat daha iyi böyle bir hayattanAnnesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Eşimle zor yaşiyorum, annesiyle ne işim olur Allah aşkınaErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hayır yaşamamalısın hastalık gibi çok mecburiErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Hayır. Erkeklerin samimiyetine inanmıyorum bu konuda sizi ikna edemezse dönüşeceği kişiye bakın. Ha sen olmazsan da kabul edecek birini zor bulur benceErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Erkek arkadaşın annesiyle yaşamak isteyebilir bişey diyemem kayınvalidesiyle yaşamayı kabul eden insanlarda var saygı duyarımGerçekten çok değer veriyoruz birbirimize benim için birçok fedakarlık yaptı ama onun hassas olduğu bu konuda bende yapmalı mıyım başta bu konuyu actigimda hallolacagını söylemişti ancak sonrasında ayrı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?