- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi melek34567
-
Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...
M melek34567 bunca insan "yaşamam" diyerek belirtmiş fikrini.
sizin düşünceniz oluştu mu?
hayır hala oluşmadıysa ve siz birlikte yaşamak taraftarıysanız söyleyin ona göre yormasınlar burada kendilerini.
Yok kabullenmiycem bu durumu ileride hep içimde bir şeyler kalmasını istemiyorum belki şu an benim için çok zor olucak ama ilerde de keşke demek istemiyorum her anlamda anlaşmış olsak bile benim özgürlügüm kısıtlanacak bir yerde belki bir şeyleri kendime ait hissedemiycem. cıkarmak istemiyorum hayatımdan ama tekrar konuşur yakın olmasını kabul ederim ancak aynı evin içinde olmayacagını anlatıcam umarım beni anlar bu konuda. Anlamazsa da yapıcak bişey yok artık ayrılmaktan başkaM melek34567 bunca insan "yaşamam" diyerek belirtmiş fikrini.
sizin düşünceniz oluştu mu?
hayır hala oluşmadıysa ve siz birlikte yaşamak taraftarıysanız söyleyin ona göre yormasınlar burada kendilerini.
ha bu arada sevgiye çok anlam yüklemişsiniz, tek başına bir işe yaramıyor maalesef ve seven taraf sadece sizsiniz. erkek arkadışınız gayet aklı başında kendini düşünüyor. siz de kendinizi düşünün.
62 yaşındaKaç yaşındaki annesi gönlü razı gelmiyor paşanın.
tebrik ediyorum umarım aynen söylediğiniz gibi davranırsınız ama yine de çok yakınıda yöresinde aynı binada olmamaya bakın. sizin de aileniz var onlardan örnek verebilirsinizYok kabullenmiycem bu durumu ileride hep içimde bir şeyler kalmasını istemiyorum belki şu an benim için çok zor olucak ama ilerde de keşke demek istemiyorum her anlamda anlaşmış olsak bile benim özgürlügüm kısıtlanacak bir yerde belki bir şeyleri kendime ait hissedemiycem. cıkarmak istemiyorum hayatımdan ama tekrar konuşur yakın olmasını kabul ederim ancak aynı evin içinde olmayacagını anlatıcam umarım beni anlar bu konuda. Anlamazsa da yapıcak bişey yok artık ayrılmaktan başka
Cevabım hayırErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Yaşama bence . Ne olursa olsun zor oluyor. Önceden bende yaşarım ne olacak aşk fedakarlık gerektirir diyordum şimdi asla öyle düşünmüyorum. Hiçbir şekilde rahat olamıyorsun. Çünkü ana oğul dayanışması oluyor. Senin düzenine yaşam biçimine müdahale ediyorlar.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?