Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

şu hala sütten kesilmemiş adamları nasıl buluyorsunuz. şuan zaten herkes iyidir. sen evlenince gör. evlenince eşin bile değişir anası ne ki.

M melek34567 bunca insan "yaşamam" diyerek belirtmiş fikrini.
sizin düşünceniz oluştu mu?
hayır hala oluşmadıysa ve siz birlikte yaşamak taraftarıysanız söyleyin ona göre yormasınlar burada kendilerini.
ha bu arada sevgiye çok anlam yüklemişsiniz, tek başına bir işe yaramıyor maalesef ve seven taraf sadece sizsiniz. erkek arkadışınız gayet aklı başında kendini düşünüyor. siz de kendinizi düşünün.

Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...

Yedi sayfanın sonunda inşallah birlikte yaşamama fikriniz oluşmuştur.

Konuyu okumadan başlığı okuyup diyorum İKİ CİHAN BİR ARAYA GELSE YİNEDE HAYIIIIIIRRRRRRR

kayınvalidemi 25 yıldır tanıyorum. sakin, vur ensesine al ekmeği bir kadın. asla hiçbir şeye karışmaz. eşim de sizin erkek arkadaşınız gibi asla değil, anneci değil yani. ona rağmen yaşamam. sana da tavsiye etmem, özellikle senin sevgilin buna değecek biri değil seni tehtid ettiği için. asla yanında, arkanda durmaz. seni ezerler ana oğul bir olup. ortada bir şey yokken sizden vazgeçen adamdan hayır gelmez.

Yok kabullenmiycem bu durumu ileride hep içimde bir şeyler kalmasını istemiyorum belki şu an benim için çok zor olucak ama ilerde de keşke demek istemiyorum her anlamda anlaşmış olsak bile benim özgürlügüm kısıtlanacak bir yerde belki bir şeyleri kendime ait hissedemiycem. cıkarmak istemiyorum hayatımdan ama tekrar konuşur yakın olmasını kabul ederim ancak aynı evin içinde olmayacagını anlatıcam umarım beni anlar bu konuda. Anlamazsa da yapıcak bişey yok artık ayrılmaktan başka

Gerçekten kendine bakamayacak durumda olursa zaten yaşamamak vicdansızlık da, eğer bir zaruret yoksa olmaz. Hani ev ev üstüne olmaz ki.
Yeri geliyor kendi annemizle anlaşamıyoruz.

tebrik ediyorum umarım aynen söylediğiniz gibi davranırsınız ama yine de çok yakınıda yöresinde aynı binada olmamaya bakın. sizin de aileniz var onlardan örnek verebilirsiniz

Cevabım hayır

Kayınvalide ile yaşayabilecek karakterde biri olsanız bile böyle bir dayatma ve ayrılma tehditi sonrasında nasıl ilişkiye olduğu gibi devam edebiliyorsunuz? Benim sevgim ve saygım azalırdı doğrusu.

İlla bir anne ile yaşayacaksanız kendi annenizle yaşayın. Sizi büyütüp bu yaşa getirmiş insana faydanız olur hiç değilse.

1,5 yıllık evliyim. eşimle sarılıp tv izleriz , duştan çıkar bornozla evde dolaşırız. evde kv olsa bunları yapamayız. benim kv çok iyidir ama aynı evde yaşanacak kadar kimse iyi değil. canım istemez cam silmem canım istemez yemek yapmam temizlik yapmam geç kalkarım, kv bunların hiç birine söz etmese bile bi bakışı bir tavrı ile belli eder. ben kendi annemle bile aynı evde yaşamak istemem.

Ayrılın o zaman. O da otursun bir ömür annesiyle yaşasın. Hayır yalnız yaşayınca ne oluyorsa sanki. Ev ev üstüne olmaz. Ben size yaşayacaklarınızı söyleyeyim o ev asla sizin eviniz olmayacak misafir gibi yaşayacaksınız bir ömür. Her şeyinize karışılacak.

ASLA ASLA ASLA
Benim kaynana dünynın en melek en pamuk insanıydı mükemmel anlaşırdık. Şuan herşeyimize müdahale etmeye çalışıyor. Birde aynı evde yasasak yatakta aramıza girip yatar sen düşün
Kendini yakma

Yaşama bence . Ne olursa olsun zor oluyor. Önceden bende yaşarım ne olacak aşk fedakarlık gerektirir diyordum şimdi asla öyle düşünmüyorum. Hiçbir şekilde rahat olamıyorsun. Çünkü ana oğul dayanışması oluyor. Senin düzenine yaşam biçimine müdahale ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…