- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Gidemez... Gidebiliyorsan git derim :) :)Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Açıkcası erkekleri çok fazla sıkmak olmuyor. Arkadaşları ile tatile gitmesinde bnce bir sakınca yok.Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Eğer giderse fotoğrafları falan kanır olarak saklayın. İleride lazım olabilirÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Tam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.5 erkek neden böyle bir tatil uygun görmüşler kendilerine
yani şirket bedava tatil ayarladı ama iş arkadaşları ile gidecekler deseniz olur tabii der geçerdim
lakin şu pandemide herkes evde bunalmışken eşleri evde bırakıp tatile gitme planı benim hoşuma gitmedi
ha benim de var 10 gün kimsesiz tatil hayalim de hayata geçirmek zor
Niye ???Eğer giderse fotoğrafları falan kanır olarak saklayın. İleride lazım olabilir
Boşanma davasında çok lazım oluyorNiye ???
Bunu neye kime kanıtlayacagım ?
cok sacma bi hesap kitap meselesi.
Bu hiç bir şeyin kanıtı olamaz
Boşanma davasında çok lazım oluyor
"Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsın
Evlilik demek hapishane demek mi ya, evlenen bir daha ömür billah eşiyle dostuyla birkaç gün takilamaz mi??
Ben olsam iyi eğlenceler, güneş kremi almayı unutma derdim herhalde (sevgilisine ucuz Tayland uçak bileti arayan bir insanım)
Sonuçta tatile g.t izlemeye giden bir serefsizse zaten yanımda da yapar yapacağını. Ama eşiyle dostuyla havuzda eğlenmek, geceler boyu içip kendini genç hissedeceği birkaç gün için gidiyorsa bunda ne sıkıntı var ki??
Haaa bu arada size izin vermemesi mesele. O da gitsin siz de gidin. İnanın size de iyi gelir. Benim annem, babam olmadan yurtdışına tura bile gider yani, ne demek izin vermemek.
Evlilik hapishane mi de izin kağıdı bu kadar zor olsun?
Birakin gitsin ya bende 8 aylik evliyim esim italya da suan isi geregi.. hic aklima gelmedi gidemezsin demek. Cidden esiniz o mesajlara bosanalim bence diye donmemisse bu adamin kiymetini bilin. Esle gezmek baska arkadasla gezmek baska. Adami bu eglenceden alikoyunca ne o ne siz ne de esinizin arklari mutlu olucak.
Ayrica o bana asla izin vermez demissiniz. Istediniz mi cidden. Birakin gitsin yarin o da sizin bi isteginizi geri cevirmez. Takilirsiniz arkadaslarinizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?