Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Evliyiz diye yapışık ikiz gibi gezecek değiliz. Sürekli biz deposunu doldurmanız da sağlıklı bir şey değil, ben deposunun boş olması ilişkiyi ileride yıpratır.

Burada şöyle bir sıkıntı var. "Ben gitmek istesem izin vermez" durumu, ama belki vericek bunu bilemiyoruz bu zihin okuma oluyor. Gerçekten vermeyecekse bu da sağlıklı bir şey değil, artı bunu izin olarak görmeniz sağlıklı değil. Siz birbirinizin ebeveyni değilsiniz; rolleri birbirine karıştırmamalısınız. Desteğini almak ayrı, izin istemek ayrı. Kimse birbirinin desteğini almadan kafasına göre iş yapmamalı evlilikte.

zaten pandemi döneminde evlenmişsiniz. tatili geçtim bulunduğunuz şehirde rahat rahat bir restorana bile gidemediniz belki. tamam erkekler bizim kadar empatik değiller ama bu kadarını da düşünmesi lazımdı bence.
ayrıca 5 erkek, pandemi hala tehlikeli boyuttayken neden 2 güne yana yakıla ihtiyaç duyuyor ?

ha şu olurdu, birkaç senelik evliliğiniz, beraber güzel seyahat ve anılarınız olurdu, 2 gün gerçekten bunaldı kaçsın diyelim.
ama hem risk alıyor sağlık açısından hem de sizi sıralamada çok gerilere atıyor.
üstelik sizden izin almadan karar veriyor fakat size izin vermiyor. zaten en kritik kısımda bu bence. eğer izin alınması gereken bir ilişki anlayışı varsa o da sizden izin almak zorunda. anlayışı bu değilse size izin vermiyorum demek hakkı olmamalı.

Kapiyi kimin actiginin onemi yok,bir kisi girdikten sonra digerleri de acik kapidan girebilir bence.
Esiniz bu tatil kapisini kendisi icin degil sizin icinde acmis olur,sonuc olarak evlisiniz.Esitlik ilkesi calisir.
Varsa imkaniniz aninda sizde gidin.Dondugunuzde gezip gorduklerinizi kendisine anlatmayi ihmal etmeyin :)

Hem birlikte tatile gitmemiş olacaksınız birtakım sebeplerden dolayı hemde eşin olacak iş arkadaşlarım diye ağzını ayıra ayıra tatile gidiyorum diyecek hemde size izin vermeyecek yok artık bu kadarı düpedüz geri kafalılık. Sizde kız arkadaşlarınızla gidin bence izin vermezse vermesin ondan izin alan mı var ya herkesin beyni, aklı, fikri var böyle izin vermiyorumculara ayar oluyorum sanki dünyada bir tek akıl sahibi bunlar.

yeni evli olduğunuz için eşiniz haksız
bide sizinle tatile gidilecek mi oda var
eğer gidilmeyecekse kendi bu sene deniz havuz otel görecekse olmaz
kesinlikle karşı çıkın ya da para ayarla bende arkadaşlarımla gideceğim diyin ve gidin

Gidemez... Gidebiliyorsan git derim :) :)

Açıkcası erkekleri çok fazla sıkmak olmuyor. Arkadaşları ile tatile gitmesinde bnce bir sakınca yok.
Eğer ikiniz hiç tatile gitmediyseniz özellikle seninle gitmek istemeyip arkadaşları ile gidiyorsa başka ama nasıl biz kadınlar kadın kadına bir şeyler yapmak istiyorsak, takılmak, konuşmak istiyorsak erkeklerin de böyle şeylere ihtiyaçları olabiliyor.

Ama aynı şekilde onun da bu anlayışı göstermesi gerekir diye düşünüyorum neticede her şey karşılıklı.

Lahanaya gelince kırt kırt sapına gelince me =) Öyle bir dünya yok.

Eğer giderse fotoğrafları falan kanır olarak saklayın. İleride lazım olabilir

Kesinlikle hayir, Marmariste arkadasimin evinde kalmaya gittim, ev arkadaslari dort bes erkek toplandi, size donen muhabbeti anlatamam, buna ek olarak yeni evlenmis bir arkadaslari geldi baska bir sehirden, ertesi aksam evli cocuguda alip rus kizlariyla nasil takildiklarni kendi aralarinda anlatiyorlardi, hayatimin sokunu yasamistim, Bekar erkeklerde ozellikle evli olan arkadaslarina karsi bi kiskanclik midir nedir oldugunu dusunuyorum, bilerek evli arkadaslarini yoldan cikariyorlar,

Tam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.

Evli değilim ama sevgilim tabiki erkek arkadaşlariyla gidebilir ama sizinle gitmeye yanaşmıyor arkadaşlarıyla gidiyorsa o zaman sorun tabi

Ben arkadaşımla tatile gidebiliyorum gittim .
Dolayısıyla eşim de gidebilir. Ama mesela o yaz bu yaz olamaz zira evde patladık Ha sonradan birliktede gidilecekse olur.

8 aylık evliler. Salgın zamanında yaşanan onca kapanmadan sonra eşiyle birlikte güzel bir tatil ayarlanabilirdi.

Önce yanindakiyle güzel bir plan yapar insan olan sonra başka bir planı arkadaslariyla yapar.

Eşlerini ikinci planda tutan kişiler ile bir ömür yaşamak çok zordur. Çoluk çocuğa karışınca böyle tipler hepten yalnız planlar yapar.

Balık baştan kokuyor.

Kimisi önce ailem der , kimisi önce çevrem der. Evlenmesin böyle tipler.

Kayınvalideye , akrabalara gidince yanından ayirmazlar eşlerini , iş tatil eğlence olunca ayrı giderler .

Gidebilir, ammavelakin belirli şartlarla.

Önce durum değerlendirmesi:
1) İki günlük tatili işyeri ayarlamış, muhtemelen tatilden ziyade konferansa/eğitime gidiyor. Tarihleri o belirlememiş, değiştirme şansı yok. Yeri de o belirlememiş. Kendisi size sormadan arkadaşlarla kampa çıksaydı haklıydınız.
2) Size benimle gelme dememiş, siz gidemiyorsunuz.

Yani eşe çıldıracak, kavga edecek bir durum yok, bir sakin.

Şart olarak da pandemi sonrası başa baş organizasyon sözü alın. Ondan evvel de haftasonu kaçamağına gidin, spa günü yapın, bir şımarın başbaşa. Dışarıdan en sevdiğiniz yemekleri sipariş edip bir kurulun tvnin önüne.

Sonra pandemi dönemi stresinin akıp gittiğini hissedeceksiniz.
Hepimiz temiz temiz delirdik bu süreçte, ipini koparan tatile gitsin mümkünse.

6 yıllık evliyim her yıl bir kaç kez tatile gideriz . Eşim de arada arkadaşları ile kampa gider. Benim tek tatile gidebileceğim bir arkadaş grubum yok ama olsaydı eşim bir iki günlüğüne bir şey demezdi. Ama sizin durumunuzda eğer baş başa hiç tatile gitmediyseniz eşiniz arkadaşları ile gitmek istiyorsa belki izin vermezdim.

Her iki taraf için de izin vermek olayını doğru bulmuyorum. Ha İstemediğinizi belirtirsiniz tabi de izin vermek, izin almak kötü geliyor bana.
Eğer ki sizin gitmenize de aynı normallikte yaklaşacaksa bence bu gayet güzel bişey. Çünkü kız kıza ya da erkek erkeğe tatil çok keyifli ayrı bir tadı var. Ha ama sizin gitmenize laf edip kendisi gidiyorsa o zaman büyük mesele.cifte standarta gelemem ben.

İşi gereği gidiyorsa gitme deme hakkına sahip değilsiniz ki zaten. İş bu sonuçta.

Eğer 8 aydır pandemiden dolayı sürekli evdeyse çiftler , ilk nefesi eşiyle birlikte almayi istemek lazım.

Beraber önce bir deşarj olunur sonra , farklı alanlarda ayrıca vakit geçirilir.

Aile olmak, hayat arkadaşı olmak bunu gerektirir. Önce ailen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…