- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Niye kiziyorsunuz sıralama yapmanıza polemik yaratmaniza gerek yok evlenekadar herşeye ok diyip o evde herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanmaniz bana mantiksiz geldi sizi de tanımam asel21 idi orda canını dişine takmis krediyle ev almış bir gelin burda hazıra gelmiş birini gördüm gelmeseydiniz evlenmeden mantıklı olan herkes o evde neler yaşayabileceğini az çok tahmin eder size yol gösterdim çalışın ev alın eşinizle bunun muhesbibi ben miyim de celalleniyorsunuz Alla Allah bak neler de denmiş belli kimse size demedimi? Bunu işinize gelmiş kabul etmişsiniz şimdi yok içime sinmedi yok ben oynamam naparsaniz yapın tanımam etmem sizi ben yazdiginiza göre fikrimi söyledim hoşunuza gidecek şeyleri de söylemedim diye tövbe tövbe neyse hoşçakalin1. Hanımefendi kv kp yaşlı değil.
2. Zaten köye onlar biz evlenmeden yıllar önce yerleşmişlerdi fakat yıl içinde 2 3 aylığına vs geliyorlarmış eve ve eşim evde tek kalıyormuş.
3. Kv kp bizi bu evde oturmamız için zorladı. Biz eşimle zaten kiraya çıkıp orda oturmak istiyorduk ama onlar "evi varken oğlunu kiraya göndermiş demesinler zaten biz ayda yılda bir geliyoruz, siz burdw oturun biz sadece doktor için kontrole geliriz." dediler.
Anlayacağın haksız olan biz değiliz onlar. Biz kimseyi evinden etmedik.
Bizim bu evde zorla oturmamızı isteyip köyde akrabalara vs şakayla karışık " bizi evden attılar, ne yapalım" diyorsa kim haksız olur. Biz ayrıca kışın yapamazsınız dedik defalarca çağırdık ne kv kp istemedi bizim rahatımız burda çok iyi hiç gerek yok dediler.
Ayrıca düğünde kv kp takıları dahil herşeyi eşime aldırdılar daha da bize borçlular. Benim elime tek çeyrek altını kv kendi parasıyla alıp takmadı yani.
Sizi eve kilitliyorlar mı? Bulursunuz bir ev, çıkarsınız kiraya, bitti gitti. Siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.1. Hanımefendi kv kp yaşlı değil.
2. Zaten köye onlar biz evlenmeden yıllar önce yerleşmişlerdi fakat yıl içinde 2 3 aylığına vs geliyorlarmış eve ve eşim evde tek kalıyormuş.
3. Kv kp bizi bu evde oturmamız için zorladı. Biz eşimle zaten kiraya çıkıp orda oturmak istiyorduk ama onlar "evi varken oğlunu kiraya göndermiş demesinler zaten biz ayda yılda bir geliyoruz, siz burdw oturun biz sadece doktor için kontrole geliriz." dediler.
Anlayacağın haksız olan biz değiliz onlar. Biz kimseyi evinden etmedik.
Bizim bu evde zorla oturmamızı isteyip köyde akrabalara vs şakayla karışık " bizi evden attılar, ne yapalım" diyorsa kim haksız olur. Biz ayrıca kışın yapamazsınız dedik defalarca çağırdık ne kv kp istemedi bizim rahatımız burda çok iyi hiç gerek yok dediler.
Ayrıca düğünde kv kp takıları dahil herşeyi eşime aldırdılar daha da bize borçlular. Benim elime tek çeyrek altını kv kendi parasıyla alıp takmadı yani.
Ayrıca kaynım evlendiğinde takılsrını vs hep kv kp almış, eltime kv kp bayramlık kıyafet vs herşeylerini almış ama bi tek kaynım evini kendi döşemiş. Bana nişan kıyafetim de bayramlıklarım da dahil hepsini ama heosini eşim aldı eşim yaptı. Hatta düğünde baya takımız çıkmıştı. Kv kp borçlarımızı o takılarla kapaymamızı istemeyip o takılarla ev almamızı istwdş. Biz borç içindeyken nasıl tekrar ev için kredi çekip üstüne takılarımızla ev alabilelim?? Borçlarınızı kapatmasaydınız keşke diyolardı bize.Asel21 in konusu vardı orda gelin haklıydı ama burda siz baştan bu eve gelmeyecekti iz yaşlıları evinden memlekete gönderip yaşlıların hastane işi çok olur kışın soğuk olur vs ben sizi haksız buldum neticede onların evi gelmeyecektiniz bu düzene
Zaten ev almak için hazırlık yapıyoruz. Burda siz haksızsızın adamların evine çökmüşsğnğz evden atmışsınız diyenlere benim lafım. Eşim düğün için altınlar ev için kredi çekti. Evin tuvalet banyosu bile leş gibiydi kv kp dokunmadı biz yaptırdık. Ben eşime dedim bunca masrafla uğraşacağımıza kiraya çıkalım daha iyi diye ama eşim de bende biliyorum kiraya çıkmasını ama hem kredi çekip hem de kirayı ödeyemem çok zorlanırım dedi. Eşimin sıkıntıda olduğunu gördükleri halde eşime daha da masraf yaptırdılar. Eşim gitmeden ben nasıl gidebilrişm. Hadi ben kiraya çıkmam istiyorum desem eşim gelecek mi sanki. Lafta söylemesi kolay. Bütün herşey eşimde bitiyor. Ben diyoeum yeni ev çıkarsa bizr oraya taşınırız diye niyetimi belli ettim zaten.Sizi eve kilitliyorlar mı? Bulursunuz bir ev, çıkarsınız kiraya, bitti gitti. Siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.
Eşimle konuştuk o dediklerinizi zaten. Güya eşimden çekiniyorlarmış. Sorun çıkaramaxlar o zaman beni kaybedeceklerini biliyolar zaten vs vs diyordu. Ama düğün zamanı gördüm gerçek yüzlerini hatta düğünden sonra daha da çok gördüm. Size kızmıyorum sadece sitemim haksızsınız evinden etmişsiniz demenize. Zaten köyde duruyorlardı. Eşim evlenmeden önceleri de bu ev senin olur sen oturursun diyorlarmış ama hepsi lafta sadece.Niye kiziyorsunuz sıralama yapmanıza polemik yaratmaniza gerek yok evlenekadar herşeye ok diyip o evde herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanmaniz bana mantiksiz geldi sizi de tanımam asel21 idi orda canını dişine takmis krediyle ev almış bir gelin burda hazıra gelmiş birini gördüm gelmeseydiniz evlenmeden mantıklı olan herkes o evde neler yaşayabileceğini az çok tahmin eder size yol gösterdim çalışın ev alın eşinizle bunun muhesbibi ben miyim de celalleniyorsunuz Alla Allah bak neler de denmiş belli kimse size demedimi? Bunu işinize gelmiş kabul etmişsiniz şimdi yok içime sinmedi yok ben oynamam naparsaniz yapın tanımam etmem sizi ben yazdiginiza göre fikrimi söyledim hoşunuza gidecek şeyleri de söylemedim diye tövbe tövbe neyse hoşçakalin
Senin annen baban demedi mi? Gitme kızım diyeAyrıca kaynım evlendiğinde takılsrını vs hep kv kp almış, eltime kv kp bayramlık kıyafet vs herşeylerini almış ama bi tek kaynım evini kendi döşemiş. Bana nişan kıyafetim de bayramlıklarım da dahil hepsini ama heosini eşim aldı eşim yaptı. Hatta düğünde baya takımız çıkmıştı. Kv kp borçlarımızı o takılarla kapaymamızı istemeyip o takılarla ev almamızı istwdş. Biz borç içindeyken nasıl tekrar ev için kredi çekip üstüne takılarımızla ev alabilelim?? Borçlarınızı kapatmasaydınız keşke diyolardı bize.
Niye bu insanla evlendiniz madem valla 7 kat yabancıyım bana kizsanizda umrum değil kendinize kızın herşeyi baştan konusacaktiniz bu ev olmaz onların bir ayagi burda diye ailem birşey demedi onların evi diye kalmalarına diyorsunuz demediler mi? O evde ha kv lerle yaşamasın ha o eve gitmissin diye çünkü çok belli orayı alıştıkları düzende kullanacaklarıZaten ev almak için hazırlık yapıyoruz. Burda siz haksızsızın adamların evine çökmüşsğnğz evden atmışsınız diyenlere benim lafım. Eşim düğün için altınlar ev için kredi çekti. Evin tuvalet banyosu bile leş gibiydi kv kp dokunmadı biz yaptırdık. Ben eşime dedim bunca masrafla uğraşacağımıza kiraya çıkalım daha iyi diye ama eşim de bende biliyorum kiraya çıkmasını ama hem kredi çekip hem de kirayı ödeyemem çok zorlanırım dedi. Eşimin sıkıntıda olduğunu gördükleri halde eşime daha da masraf yaptırdılar. Eşim gitmeden ben nasıl gidebilrişm. Hadi ben kiraya çıkmam istiyorum desem eşim gelecek mi sanki. Lafta söylemesi kolay. Bütün herşey eşimde bitiyor. Ben diyoeum yeni ev çıkarsa bizr oraya taşınırız diye niyetimi belli ettim zaten.
Küçükkken ilgilenmiş kayınvalidem de onun çocuğuna vs bakmıış ama herşeye rağmen birbirlerinin arkasından neler neler diyolar hem bize baktı bizde onun çocuğuna baktık diyorlar hemde arkasından dedikodusunu yapıyolar şöyle yaptı bize böyle yaptı diye.Çok saçma olmuş
Kardeşi bakması daha uygun olur
Eşiniz bakmayacak sonuçta bütün gün siz evde olduğunuzdan iş size düşecek
Niye bu teklifi etmiş teyzesinin üstünde ona emeği mi geçmiş?
Zor bi durum simdi o kadar cocugu var ken size dusmez aslinda utanmalari gerek bnce madem cok paralari var utanmiycaklarsa eger bi bakici tutsunlar bnceİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Konu 3 yıl olmuşZor bi durum simdi o kadar cocugu var ken size dusmez aslinda utanmalari gerek bnce madem cok paralari var utanmiycaklarsa eger bi bakici tutsunlar bnce
Hic dikkat etmedim nie yorum yazilmis ozmn kiKonu 3 yıl olmuş
Sen hortlatmışın sen yorum yapmisin sonra diğer arkadaşHic dikkat etmedim nie yorum yazilmis ozmn ki
Bende denk geldi yazdm bi anlam veremedm suanSen hortlatmışın sen yorum yapmisin sonra diğer arkadaş
Neyse 3 yıllık konu bende okudum sonra baktımki teyze dedim çoktan iyi olmusturBende denk geldi yazdm bi anlam veremedm suan
Senin kv kendi evinde neden bakmıyor.İyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Konu 3 yıllıkSenin kv kendi evinde neden bakmıyor.
Çocugu vs Bosver de sınava hazırşanıyormuşsun o sıkıntı.
Ay öyleymiş. Yazmış bulundumKonu 3 yıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?