Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kiziyorsunuz sıralama yapmanıza polemik yaratmaniza gerek yok evlenekadar herşeye ok diyip o evde herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanmaniz bana mantiksiz geldi sizi de tanımam asel21 idi orda canını dişine takmis krediyle ev almış bir gelin burda hazıra gelmiş birini gördüm gelmeseydiniz evlenmeden mantıklı olan herkes o evde neler yaşayabileceğini az çok tahmin eder size yol gösterdim çalışın ev alın eşinizle bunun muhesbibi ben miyim de celalleniyorsunuz Alla Allah bak neler de denmiş belli kimse size demedimi? Bunu işinize gelmiş kabul etmişsiniz şimdi yok içime sinmedi yok ben oynamam naparsaniz yapın tanımam etmem sizi ben yazdiginiza göre fikrimi söyledim hoşunuza gidecek şeyleri de söylemedim diye tövbe tövbe neyse hoşçakalin

Sizi eve kilitliyorlar mı? Bulursunuz bir ev, çıkarsınız kiraya, bitti gitti. Siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.

Ayrıca kaynım evlendiğinde takılsrını vs hep kv kp almış, eltime kv kp bayramlık kıyafet vs herşeylerini almış ama bi tek kaynım evini kendi döşemiş. Bana nişan kıyafetim de bayramlıklarım da dahil hepsini ama heosini eşim aldı eşim yaptı. Hatta düğünde baya takımız çıkmıştı. Kv kp borçlarımızı o takılarla kapaymamızı istemeyip o takılarla ev almamızı istwdş. Biz borç içindeyken nasıl tekrar ev için kredi çekip üstüne takılarımızla ev alabilelim?? Borçlarınızı kapatmasaydınız keşke diyolardı bize.

Sizi eve kilitliyorlar mı? Bulursunuz bir ev, çıkarsınız kiraya, bitti gitti. Siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.
Zaten ev almak için hazırlık yapıyoruz. Burda siz haksızsızın adamların evine çökmüşsğnğz evden atmışsınız diyenlere benim lafım. Eşim düğün için altınlar ev için kredi çekti. Evin tuvalet banyosu bile leş gibiydi kv kp dokunmadı biz yaptırdık. Ben eşime dedim bunca masrafla uğraşacağımıza kiraya çıkalım daha iyi diye ama eşim de bende biliyorum kiraya çıkmasını ama hem kredi çekip hem de kirayı ödeyemem çok zorlanırım dedi. Eşimin sıkıntıda olduğunu gördükleri halde eşime daha da masraf yaptırdılar. Eşim gitmeden ben nasıl gidebilrişm. Hadi ben kiraya çıkmam istiyorum desem eşim gelecek mi sanki. Lafta söylemesi kolay. Bütün herşey eşimde bitiyor. Ben diyoeum yeni ev çıkarsa bizr oraya taşınırız diye niyetimi belli ettim zaten.

Eşimle konuştuk o dediklerinizi zaten. Güya eşimden çekiniyorlarmış. Sorun çıkaramaxlar o zaman beni kaybedeceklerini biliyolar zaten vs vs diyordu. Ama düğün zamanı gördüm gerçek yüzlerini hatta düğünden sonra daha da çok gördüm. Size kızmıyorum sadece sitemim haksızsınız evinden etmişsiniz demenize. Zaten köyde duruyorlardı. Eşim evlenmeden önceleri de bu ev senin olur sen oturursun diyorlarmış ama hepsi lafta sadece.

Çok saçma olmuş
Kardeşi bakması daha uygun olur
Eşiniz bakmayacak sonuçta bütün gün siz evde olduğunuzdan iş size düşecek
Niye bu teklifi etmiş teyzesinin üstünde ona emeği mi geçmiş?

Senin annen baban demedi mi? Gitme kızım diye
Niye bu insanla evlendiniz madem valla 7 kat yabancıyım bana kizsanizda umrum değil kendinize kızın herşeyi baştan konusacaktiniz bu ev olmaz onların bir ayagi burda diye ailem birşey demedi onların evi diye kalmalarına diyorsunuz demediler mi? O evde ha kv lerle yaşamasın ha o eve gitmissin diye çünkü çok belli orayı alıştıkları düzende kullanacakları
Baştan kocaniza ben sıkıntıya gelemem yeni ev isterim diyeceksiniz çok bariz belli bu duruma geleceğiniz
Benim diyeceklerim bu kadar bu konudan gidiyorum

Çok saçma olmuş
Kardeşi bakması daha uygun olur
Eşiniz bakmayacak sonuçta bütün gün siz evde olduğunuzdan iş size düşecek
Niye bu teklifi etmiş teyzesinin üstünde ona emeği mi geçmiş?
Küçükkken ilgilenmiş kayınvalidem de onun çocuğuna vs bakmıış ama herşeye rağmen birbirlerinin arkasından neler neler diyolar hem bize baktı bizde onun çocuğuna baktık diyorlar hemde arkasından dedikodusunu yapıyolar şöyle yaptı bize böyle yaptı diye.

Zor bi durum simdi o kadar cocugu var ken size dusmez aslinda utanmalari gerek bnce madem cok paralari var utanmiycaklarsa eger bi bakici tutsunlar bnce

Bir insanın çocuğu varken ve kardeşleri varken size düşmez elbette. Hadi diyelim ki birisi görevini yapmıyor, diğerleri bir bakıcı tutmaktan, hastanın evinde sıra ile bakmaya, o da olmadı kendi evlerinde bakmaya gibi bir sürü çözüm bulabilirler. Yeni evliyken sizde bakılmasını düşünmeleri saçma olduğu gibi üç dört kişinin birden gelip sizin eve yerleşmesi daha da gereksiz ve saçma. Ama tüm bunlardan daha yanlış, çirkin ve saçma olan, büyük tepki gösterilip bir an önce kulağı çekilesi kişi, size büfede biblo, duvarda saat muamelesi yapan eşiniz!! Acil ve büyük tepki göstermelisiniz. Önce bana sormadan, beraber karar almadan nasıl ve ne hakla böyle bir şey söylersin insanlara diye! Devamında da bir insana bakmakla yükümlü dünya kadar insan varken bize düşmez, ilgilenmek istiyorsan gider bakarsın, yanlarında kalır destek olup gelirsin, benim evimde olmaları için hiç bir sebep yok diye! Sizi böyle çiğneyip geçmesine izin verirseniz kendi hayatınızda daima figüran olarak kalırsınız haberiniz olsun

Konu hortlamış 3 yıl önceki konu sanki yeniymiş gibi yorum yapılmış

Teyze çoktan iyileşmiştir çünkü bende okudum konuyu

Eski.konulari niye hortlatiyorsunuz ki

Senin kv kendi evinde neden bakmıyor.

Çocugu vs Bosver de sınava hazırşanıyormuşsun o sıkıntı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…