Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşiniz buna karar vermeden önce size sormalıydı. buradan kendisinin bence duyarsız birisi olduğunu çıkarabiliriz. Valla bacım eşinle güzelce konuş, ayrıca teyzenin kocası kalacak evinizde. Ne alaka ya adamın ne işi var Allah aşkına evde?
Bence, bu durumdan aşırı rahatsız olacağını ve böyle bir şey istemediğini belirt...

kendi kızı oğlu varken evimi açıpta bakmam kayınvalideniz bakacak olsa kendi kardeşi gider teyzenin evinde bakar kardeşine demekki o da gönülsüz, size gelirse yeme içme temizlik herşey size bakacak büyük oranda kadının bakımı da size kalacak hem eşi de varmış eli ayağı tutuyor ise başkasına ihtiyacı yoki teyzenin eşi de gayet bakabilir kendisine...
birde böyle bir durumda eşinizin size danışması gerekir ..
ben olsam 2-3 gün olsa neyse ama uzun vadeli olarak bu durumu kabul edemeyeceğimi kv de bakmakta istekli ise teyzenin kendi evinde ona yardımcı olmasını söylerdim eşime yoksa kendisinin eve gelenlerle ilgilenmesi gerektiğini belirtirdim..

Kadının ailesi ile iletişime geçin siz bakın ozaman bukadar çok seviyorsanız bu işi.

He sorun kuzende. Seni degersiz gören esinde degil yani.

Kp'er bile durumu anlamis, esin halen israr ediyor.

Ivet, sorun kuzen.... Kesinlikle

Olay kim gelmiş kim hastaymış kim bakmış değil ki eş Tek bir şey yazacağım böyle bencil bir erkeğe çocuk doğurup onurlandırma.Sakın.

Olay kim gelmiş kim hastaymış kim bakmış değil ki eş
Tek bir şey yazacağım böyle bencil bir erkeğe çocuk doğurup onurlandırma.Sakın.
Konuyu kapattı sanmıştım yine o konuyu açtı annem bizde baksın diye teyzesigilde. Ama teyzesi gelininin yanına gitmek istiyormuş çok sinirlendim.

He sorun kuzende. Seni degersiz gören esinde degil yani.

Kp'er bile durumu anlamis, esin halen israr ediyor.

Ivet, sorun kuzen.... Kesinlikle
Büyük sıkıntı eşimin düşünce yapısında zaten. Onlar kuzeninşb eline koz veriyorlar. Hayır yapmayı düşünürken kendi eşinş düşünmüyor.

Eşin de çok zeki maşallah, bakan sen olacaksın ama onun adı teyzesine bakmışa çıkacak :)
Annesi filan hikaye, ezilen sen olursun bu işin sonunda.
Benim anlamadığım annesi niye kendi evinde bakmıyor da, sizin evinizde annesine baktırıyor?
Ne saçma bir durum.

kayınvalıdenız kardeşine kendı evınde ya da kardeşinin evınde baksa?

Annesinin evi köyde. Köyse uzak kadın kontrollere geliyor saatlik bir yer değil 6-7 saat uzaklıkta biryer. Kayımvalidemlerin kendi dairesinde biz oturuyoruz. Onlar memlekette kalıyorlar. Aslında köyde bakar ama doktorlar köye gitmesine izin verecek mi bilmiyıruz. Kadın gelininin yanına geri gitti, gelini ne yanına giriyormuş ne de 1 tas çorba veriyormuş. Çok şükğr gelinin yanına gitti ama keşke gelini de iyi olsa.

Lafla söyleyince inada bindiriyor. Söylemedim sustum sessiz kaldım, teyzesigilse konusu geçince de surat asmaya başladım. Bana teyzesi ve kendisi birşey mi oldu, moralin mi bozuk neyin var keyifsizsin fşlan dediler ama bende birşey yok dedim geçiştirdim, belki de anladı, hatta teyzesini hastaneye götürmek için merdivenlersen indirmeleri gerekiyordu, merdivenlerden indirsin diye çağıracaklardı sabah da dedi gitmiycem ararlarsa uyuyo dersşn fşlan dedi. Evde annesinin bakmasınj isteyen kocam sabah gitmemek için bahane uyduruyor yani.

sonuca bağlandı mı bu konu?
Bağlandı, bize gelemeyecek çünkü kadın gelinine gitmek istedi ve gitti, gelinim bakmıyor etmiyor dşyor ama bitane gelinim, benim bitanem diyor Gelini zaten hastanedeyken vs yanına hiç gştmemiş aramamış da. Şimdi aynı evde olmalarına rağmen yanına bile girmiyormuş, dışarda. Yemek söylüyolarmış kadına.

kayınvalıdenız kardeşine kendı evınde ya da kardeşinin evınde baksa?
Köyde olsa bakacak zaten, teyzenin eşi yani enişte köye götürmeyi düşünüyormuş ama kadının biraz daha toparlanması lazım köye gidebilmesş içşn ve tedavisi daha devam edecekmiş yani köyden gel git onlar içşn sıkıntı olur. Gelinin evine geri döndü.

O kadar da değil. Huysuz dediysek o kadar da değil yani. Genelde iyiyşz ama kendşsş aşırı titiz olduğu için yapılan temşzliği istedipş gibi yaparsanız beğenir. Hastaysam vs ilgilenir bakar, para vs düşünmez işte de olsa koşar gelir ki nişanlıyken de gece rahatsızlandığımda kalkıp beni hastane hastane dolsştırmıştı ailemden önce. Küçükken teyzesi bunlara bakmış çok ilgilenmiş, ilgilendiği için de kendinde vicdan yapmış ve içi de rahat etmiyor, babası nerdeyse ölüm döşeğşndeyken bu teyzesinin çocuğu kayınpederime bakmış destek olmuş. Böyle şeylerden dolayı da böyle düşündü ama yanlış düşündü yani. Kimsesiz olsa amenna ama kimsesi var. Belki de hani kimseden ses çıkmıyor vs hani kuru gürültü yapalım demek istemiştşr belki de ama bana sormadan yapması yanlıştı. Benim aileme karşı filan çok iyidir ilgilidşr. Babamlar yakın olsa bile bizde kalmalarını vs ister. O işteyken evde korkarım vs diye annemlerde kalmamı vs söyler. Yeğenlerime kendş yeğeniymiş gibi bakar ilgilenir ayırmaz. Ama misafir vs givi durumlarda asabş oluyor strese sokuyor ve sürekli misafire hizmet etmemi yani bir eksiğimizin olmamasını ister. Birde bunların sebebi hakkımozda kimsenin dedikodu yapmasın arkamızdan pis vs demesinler, kimsenin ağzına laf vermeyelim vs düşüncesi kendisi bunu belirtmişti bana.

Kadının kendi evi yok mu ay ben olsam hasta bakıcı tutar evinde baktırırım yok gelin yapmadı yok bilmem kim evini açmadı yerine gelecek de kadının evine gelir kimse gelmezse hasta bakıcı bakar

Kadının kendi evi yok mu ay ben olsam hasta bakıcı tutar evinde baktırırım yok gelin yapmadı yok bilmem kim evini açmadı yerine gelecek de kadının evine gelir kimse gelmezse hasta bakıcı bakar
Kadının evi köyde. Aslında burda evi var ama o evde gelini kalıyor yani. Kocası söz geçiremiyor oğlu ne isterse onu yapıyor. Elini masaya vurup karıma ben bakarım ne haliniz varsa görün gidiyorum vs diyemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…