- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.559
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Ayy güya laf olsun dite söylemişler o konuyu hiç açma zaten. Köyde ilgileniyor ama bıkmış durumda.Senin kv kendi evinde neden bakmıyor.
Çocugu vs Bosver de sınava hazırşanıyormuşsun o sıkıntı.
İyi olmadı, biraz kız kardeşinşn evinde kalıp köye götürdüler sürekli kemoterapiye vs gidiyor ama artık bitik durumda yani kv köyde aeada ilgilenşyo ama bıkmış durumda, kendisi bile artık yoruldum hep ben hep ben bakıyorum diye söyleniyor. Şuan ölmesini bekliyorlar artık o derece kötü yani acı çekiyor dsha da kötüye gidiyoe teyze.Neyse 3 yıllık konu bende okudum sonra baktımki teyze dedim çoktan iyi olmustur
Yazılmasin gitsin derinlere
Rabbim şifa versin acı cektirmesin bakanlara da sabır versinİyi olmadı, biraz kız kardeşinşn evinde kalıp köye götürdüler sürekli kemoterapiye vs gidiyor ama artık bitik durumda yani kv köyde aeada ilgilenşyo ama bıkmış durumda, kendisi bile artık yoruldum hep ben hep ben bakıyorum diye söyleniyor. Şuan ölmesini bekliyorlar artık o derece kötü yani acı çekiyor dsha da kötüye gidiyoe teyze.
Amin. Şuan eşi bakıyor, o da psikolojik olarak çökük, geçen sene teyzeyi boğmaya ve intihar etmeye kalktı. O derece sıkıntılı durumları. Tedavi oldu eşi ama teyzenin durumu çok fena.Rabbim şifa versin acı cektirmesin bakanlara da sabır versin
Allah sabır versin fazla acı cektirmesin emanetini aldın ne diyeyim bilemedim.üzüldümAmin. Şuan eşi bakıyor, o da psikolojik olarak çökük, geçen sene teyzeyi boğmaya ve intihar etmeye kalktı. O derece sıkıntılı durumları. Tedavi oldu eşi ama teyzenin durumu çok fena.
Konu çok eski yaaa, konu sahibi umarım atandınızİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Yazık ya kadıncagiz zaten canınin derdinde bir de su yasadiklarina bak...Amin. Şuan eşi bakıyor, o da psikolojik olarak çökük, geçen sene teyzeyi boğmaya ve intihar etmeye kalktı. O derece sıkıntılı durumları. Tedavi oldu eşi ama teyzenin durumu çok fena.
Sonuç ne oldu acaba??İyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Kim bakıyor kim bakmıyor , bana düşer mi, bakmazsam kocam kızar mı ...vs...vs..Ben bunları düşünmem o bakılacak kımseyı sevıyor ve bakmak ıstıyorsam bakarım aksı takdırde de ıkı dunya bır araya gelse bakmam.İyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Eşiniz neye kızacak acaba? Kendi evinize size sormadan bir dolu insanı çağırmasini istemeyisinize mi?
Bence açıkça söyleyin kizarsa da kızsın, kendi evinizde sığıntı gibi rahatsız olarak mı gecireceksiniz süreci? Kaldı ki bu rahatsızlığınz gelecek insanlara da yansıyacak. Ayrıca ne münasebet ya, anne sen bize gel bizde bak ne demek? Bu esnada o kadar insanın yemeği yatırması kaldırması hizmeti sizde olacak tabi dolaylı olarak siz de bakacaksınız. Kocanız olacak Paşazade de sizin emeginiz ve siniriniz üzerinden vicdan rahatlatacak ha bir de geceleri de çocuk isteğiyle gelecek.
Orası sizin de eviniz, evet hasta söz konusu olduğunda biraz hassas olabilirim ama o insanın çoluğu çocuğu varken bana mı düştü derim bu bir, onu da geçtim şimdiden bunu söylemezseniz eşiniz daha coooookkkk insan yigar eve size sormadan.
Kim bakıyor kim bakmıyor , bana düşer mi, bakmazsam kocam kızar mı ...vs...vs..Ben bunları düşünmem o bakılacak kımseyı sevıyor ve bakmak ıstıyorsam bakarım aksı takdırde de ıkı dunya bır araya gelse bakmam.
Sonuç ne oldu acaba??
Eşinize rahatsız oldugunuzu soylemıyorsunuz birde o sdamdan çocukmu yapacsksınız?Lutfen yapmayın .Konulamadıgın ınsabla cocuk yapma.Ben senı haklı gorfum .Ne munasebet .Teyzenınnevınde baksın annesı yada kemdı evınde .senın evınde bakılması çok gereksız.Yada 1 aylıgına esyalı apart tutsunlar .Eşiniz sızın fıkrınızı onemsemıyorİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Teyze öldü bu gece. Konu eski konu. Bir çocuğumuz var. Ama gerçekten de önemsemiyor, kardeşi eltim daha kıymetli.Eşinize rahatsız oldugunuzu soylemıyorsunuz birde o sdamdan çocukmu yapacsksınız?Lutfen yapmayın .Konulamadıgın ınsabla cocuk yapma.Ben senı haklı gorfum .Ne munasebet .Teyzenınnevınde baksın annesı yada kemdı evınde .senın evınde bakılması çok gereksız.Yada 1 aylıgına esyalı apart tutsunlar .Eşiniz sızın fıkrınızı onemsemıyor
Malesef sınavım iyi geçmedi istediğim puanı alamadım. Şimdilik ara verdim. Kızım biraz büyüdükten sonra yeniden deneyeceğim şansımı olmazsa da ücretli öğretmenlik filan yaparım.Konu çok eski yaaa, konu sahibi umarım atandınız
Ay çok üzüldüm mekanı ceneet olsunTeyze bu gece vefat etti kızlar. Allah rahmet eylesin. Yoğun bakımda yatıyordu bir süredir.
Hanımlar evladı varken ve kendi 7 kardeşi varken benim daha yeni evli halimle bakmak bana düşmezdi. Hiçbiri olmasa neyse, ama evleri var, enişte bakıcı vs tutabilir, ev alacak paraları vardı ama tedaviyi o paraya rağmen geciktirdiler ettiler, insanlardan para olmasına rağmen yardım toplamaya vs kalktılar filan. Yani teyze o zamandan beri sıkıntı çekti. Yani 1 aylık bakılacak bir durum değildş. O zamanlar teyzesi bir süre aldı ama daha fazla orada durmayıp köye gittiler, oğlu ve gelini köye gitmesine rağmen gelini bakmadı kendi anasının evine gitti.
Oğlu uzun bir süre köyde durdu, daha sonra da İstanbul'a geri döndü. Enişte iyice psikolojik olarak çöküp oğlunun ve gelinin yaptıkları yüzünden eşini öldürmeye kalkmış ve kendiside intihar etmeye çalışmıştı, teyzenin sesini duyan eşimin dayısının eşi vs tarafından kurtarıldı teyze, enişte de psikolojik olaeak tedavi gördü. Bir yandan kv ile eşimin memleketteki diğer teyzeleri de teyzeye bakıyordu ama en çok kv ilgilendi hastaneye vs hep kv götürürdü. Allah kurtardı diyelim.
Bölümünüz ne?Malesef sınavım iyi geçmedi istediğim puanı alamadım. Şimdilik ara verdim. Kızım biraz büyüdükten sonra yeniden deneyeceğim şansımı olmazsa da ücretli öğretmenlik filan yaparım.
EdebiyatBölümünüz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?