- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Diger teyzenin diğer kardesi aslinda kim oluyor
Erkekleri burda az çok çözdük diyebilir mi bir erkek karısına bunu sende ayıp ediyorsun yaniKadının evi köyde. Aslında burda evi var ama o evde gelini kalıyor yani.Kocası söz geçiremiyor oğlu ne isterse onu yapıyor. Elini masaya vurup karıma ben bakarım ne haliniz varsa görün gidiyorum vs diyemiyor.
Yok canım yerleşmedi, köye gittiler. Birde onlar köye gittikten sonra kaynanam ne diyor biliyor musun, "arada bir yemek götürüyorum, kahvaltı hazırlıyorum, ilgileniyorum, sürekli sürekli de bakamam ilgilenemem ki" eee sen böyle diyorsan ne diye gelinin yanına alıp gelininin evinde bakmayı bekliyorsun ki anlamıyorum.Son durum nedir konu sahibi? Hasta ve rafakatçıları yerlesti mi evinize?
Ben yapmayayım ama gelin yapsın çünkü gelinler bu dünyaya hizmet etmeye geldi. Gelinlerin kendi hayatları yok ya.Yok canım yerleşmedi, köye gittiler. Birde onlar köye gittikten sonra kaynanam ne diyor biliyor musun, "arada bir yemek götürüyorum, kahvaltı hazırlıyorum, ilgileniyorum, sürekli sürekli de bakamam ilgilenemem ki" eee sen böyle diyorsan ne diye gelinin yanına alıp gelininin evinde bakmayı bekliyorsun ki anlamıyorum.
Yok canım yerleşmedi, köye gittiler. Birde onlar köye gittikten sonra kaynanam ne diyor biliyor musun, "arada bir yemek götürüyorum, kahvaltı hazırlıyorum, ilgileniyorum, sürekli sürekli de bakamam ilgilenemem ki" eee sen böyle diyorsan ne diye gelinin yanına alıp gelininin evinde bakmayı bekliyorsun ki anlamıyorum.
Evet, KVmin ablası oluyor. Güya ben bakmayacakmışım da kayınvalidem bizim evde bakacakmış ablasına. Yani köyden ablası için gelip benim evimde ablasına bakacak 2 hafta veya 1 ay sonra da geri dönecek. Kv kendisi de diyor ben istanbulda bakardım ama kimsede kalmak istemiyolar ki vs, sen niye gelininle oğlunun arası bozulacak diye düşünmeden hareket ediyorsun, gelinin süs mü o evde yani. Eşim de bana sormadan hareket ediyor deli oluyorum.KVnin kizkardesi olmuyor mu teyze ??
Yani insan kendi kardesi bakmasin da alakasiz diskapinin mandali gelin mi baksin? Kafalar milyon gercekten
Aynen öyle, memlekete tatile gitmeyi düşünüyorduk birkaç günlüğüne, kv diyor ki gelseydiniz soğan, patates ektirir bahçe yaptırırdım, öyle yan gelip yatmak yok, iş yapcan çalışcan vs bende dedim ki ben bahçeden soğan dikmekten anlamam sen bahçeyle uğraş ben yemeğini yaparım.Ben yapmayayım ama gelin yapsın çünkü gelinler bu dünyaya hizmet etmeye geldi. Gelinlerin kendi hayatları yok ya.
Bize soruyorsun da sana bunu soran yok farkında mısın ? Ne demek kızacak aramız bozulacak o kadar kişiden sana mı kaldı bozulursa bozulsun söyleİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
İyi demişsin sustukça üstüne geliyorlarAynen öyle, memlekete tatile gitmeyi düşünüyorduk birkaç günlüğüne, kv diyor ki gelseydiniz soğan, patates ektirir bahçe yaptırırdım, öyle yan gelip yatmak yok, iş yapcan çalışcan vs bende dedim ki ben bahçeden soğan dikmekten anlamam sen bahçeyle uğraş ben yemeğini yaparım.
Söylemeye gerek kalmadı. Köye taşındılar gelini de onlarla birlikte gitti.Bize soruyorsun da sana bunu soran yok farkında mısın ? Ne demek kızacak aramız bozulacak o kadar kişiden sana mı kaldı bozulursa bozulsun söyle
Evet, KVmin ablası oluyor. Güya ben bakmayacakmışım da kayınvalidem bizim evde bakacakmış ablasına. Yani köyden ablası için gelip benim evimde ablasına bakacak 2 hafta veya 1 ay sonra da geri dönecek. Kv kendisi de diyor ben istanbulda bakardım ama kimsede kalmak istemiyolar ki vs, sen niye gelininle oğlunun arası bozulacak diye düşünmeden hareket ediyorsun, gelinin süs mü o evde yani. Eşim de bana sormadan hareket ediyor deli oluyorum.
Benimde babamın teyze oğlu na bizde baktı annem teyzesiyle kendi kızı istememiştiİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Bizim oturduğumuz evi kv kp almış yıllar önce, biz evlenmeden önce kv kp bu evde oturuyorlardı, ama biz evlenince memlekete yerleştiler eşyaları da memlekete götürdüler. Artık memlekette yaşıyorlar. Bakacak başka ev olmadığı için burda bskmak istiyordu. Hatta düğünden önce düğün için geldiklerinde de kaynımda değil bu evde kaldılar.Kendi evinde ya da teyzenin evinde baksin o zaman niye sizin ev yani? Sizin evin bu olaydaki rolu nedir tam olarak?
Aitlik hissiniz yoksa yaşlıların evini bırakın kiraya çıkın ya da siz de çalışın yeni ev alın kimse gelmez o zamanBizim oturduğumuz evi kv kp almış yıllar önce, biz evlenmeden önce kv kp bu evde oturuyorlardı, ama biz evlenince memlekete yerleştiler eşyaları da memlekete götürdüler. Artık memlekette yaşıyorlar. Bakacak başka ev olmadığı için burda bskmak istiyordu. Hatta düğünden önce düğün için geldiklerinde de kaynımda değil bu evde kaldılar.Ailem de onların evi sonuçta sizin kendinize ait değil diye birşey demedi. Eşim de birşey demedi yani. Çok rahatsız oldum o yüzden de evimi hala benimseyemiyorum. Temizlik yapaısm vs o yüzden gelmiyor. Aitlik hissi yok. Allahtan eşyalarımıxı eşimle ikimiz aldık, altınlarımız da buna dahil. Kv kp takıları bile eşime aldırdılar kendilerinin cebinden para çıkmadı. Elime takılan altını bile kv almadı eşim aldı.
Yeni ev almak için uğraşıyoruz şuanda. Eşim almayı düşündüğümüz yere de çıkmayı düşünmüyor sürekli arabayla git gel trafşk olacak çekilmez vs diyor. Bu ev kendi annemlere yakın olduğu için iyi ama kendime ait olmadığı ortak ev olduğu için ve yeni olmadığı için istemiyorum.Aitlik hissiniz yoksa yaşlıların evini bırakın kiraya çıkın ya da siz de çalışın yeni ev alın kimse gelmez o zaman
Asel21 in konusu vardı orda gelin haklıydı ama burda siz baştan bu eve gelmeyecekti iz yaşlıları evinden memlekete gönderip yaşlıların hastane işi çok olur kışın soğuk olur vs ben sizi haksız buldum neticede onların evi gelmeyecektiniz bu düzeneYeni ev almak için uğraşıyoruz şuanda. Eşim almayı düşündüğümüz yere de çıkmayı düşünmüyor sürekli arabayla git gel trafşk olacak çekilmez vs diyor. Bu ev kendi annemlere yakın olduğu için iyi ama kendime ait olmadığı ortak ev olduğu için ve yeni olmadığı için istemiyorum.
1. Hanımefendi kv kp yaşlı değil.Asel21 in konusu vardı orda gelin haklıydı ama burda siz baştan bu eve gelmeyecekti iz yaşlıları evinden memlekete gönderip yaşlıların hastane işi çok olur kışın soğuk olur vs ben sizi haksız buldum neticede onların evi gelmeyecektiniz bu düzene
Kv kp altında arabaları var istedikleri gibi hastaneye gidio gelebiliyorlar ve köyde sebzeci meyvecisi herşey ayaklarının altına geliyor. Ve düğünümüzde tek kuruş masraf yapmadıkları halde eşim hala mecburmuş gibi kumanya bile gönderiyor. Hala bizi sömürmeye çalışıyolar. Arabalarının sigortalarını vs bize ödetmeye çalışıyorlar durumlatı da bizden daha iyi. A dan z ye herşeyi eşimle kendimiz yaptık. Altınlar da buna dahil. Kv kp oğlunun kredi çekip aldığı altınları sanki kendilerş almış gibş taktılar. Benim kendi ailem şuanda bile evimde eksik birşey görünce dayanamayıp istemediğim halde tamamlamaya çalışıyolar. Kv kp ise bizi sömürmeye. Sömürmek için bu evde oturtmuşlar onu çok iui anladım zaten.Asel21 in konusu vardı orda gelin haklıydı ama burda siz baştan bu eve gelmeyecekti iz yaşlıları evinden memlekete gönderip yaşlıların hastane işi çok olur kışın soğuk olur vs ben sizi haksız buldum neticede onların evi gelmeyecektiniz bu düzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?