Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekleri burda az çok çözdük diyebilir mi bir erkek karısına bunu sende ayıp ediyorsun yani

Son durum nedir konu sahibi? Hasta ve rafakatçıları yerlesti mi evinize?
Yok canım yerleşmedi, köye gittiler. Birde onlar köye gittikten sonra kaynanam ne diyor biliyor musun, "arada bir yemek götürüyorum, kahvaltı hazırlıyorum, ilgileniyorum, sürekli sürekli de bakamam ilgilenemem ki" eee sen böyle diyorsan ne diye gelinin yanına alıp gelininin evinde bakmayı bekliyorsun ki anlamıyorum.

Ben yapmayayım ama gelin yapsın çünkü gelinler bu dünyaya hizmet etmeye geldi. Gelinlerin kendi hayatları yok ya.

KVnin kizkardesi olmuyor mu teyze ??

Yani insan kendi kardesi bakmasin da alakasiz diskapinin mandali gelin mi baksin? Kafalar milyon gercekten

KVnin kizkardesi olmuyor mu teyze ??

Yani insan kendi kardesi bakmasin da alakasiz diskapinin mandali gelin mi baksin? Kafalar milyon gercekten
Evet, KVmin ablası oluyor. Güya ben bakmayacakmışım da kayınvalidem bizim evde bakacakmış ablasına. Yani köyden ablası için gelip benim evimde ablasına bakacak 2 hafta veya 1 ay sonra da geri dönecek. Kv kendisi de diyor ben istanbulda bakardım ama kimsede kalmak istemiyolar ki vs, sen niye gelininle oğlunun arası bozulacak diye düşünmeden hareket ediyorsun, gelinin süs mü o evde yani. Eşim de bana sormadan hareket ediyor deli oluyorum.

Ben yapmayayım ama gelin yapsın çünkü gelinler bu dünyaya hizmet etmeye geldi. Gelinlerin kendi hayatları yok ya.
Aynen öyle, memlekete tatile gitmeyi düşünüyorduk birkaç günlüğüne, kv diyor ki gelseydiniz soğan, patates ektirir bahçe yaptırırdım, öyle yan gelip yatmak yok, iş yapcan çalışcan vs bende dedim ki ben bahçeden soğan dikmekten anlamam sen bahçeyle uğraş ben yemeğini yaparım.

Bize soruyorsun da sana bunu soran yok farkında mısın ? Ne demek kızacak aramız bozulacak o kadar kişiden sana mı kaldı bozulursa bozulsun söyle

İyi demişsin sustukça üstüne geliyorlar

Kendi evinde ya da teyzenin evinde baksin o zaman niye sizin ev yani? Sizin evin bu olaydaki rolu nedir tam olarak?

Benimde babamın teyze oğlu na bizde baktı annem teyzesiyle kendi kızı istememişti
Demek ki zor durumda mazur görülebilir
Ben bakardim
Büyük ihtimalle büyük şehirde sizin ev hastaneye git gel olacak

Kendi evinde ya da teyzenin evinde baksin o zaman niye sizin ev yani? Sizin evin bu olaydaki rolu nedir tam olarak?
Bizim oturduğumuz evi kv kp almış yıllar önce, biz evlenmeden önce kv kp bu evde oturuyorlardı, ama biz evlenince memlekete yerleştiler eşyaları da memlekete götürdüler. Artık memlekette yaşıyorlar. Bakacak başka ev olmadığı için burda bskmak istiyordu. Hatta düğünden önce düğün için geldiklerinde de kaynımda değil bu evde kaldılar. Ailem de onların evi sonuçta sizin kendinize ait değil diye birşey demedi. Eşim de birşey demedi yani. Çok rahatsız oldum o yüzden de evimi hala benimseyemiyorum. Temizlik yapaısm vs o yüzden gelmiyor. Aitlik hissi yok. Allahtan eşyalarımıxı eşimle ikimiz aldık, altınlarımız da buna dahil. Kv kp takıları bile eşime aldırdılar kendilerinin cebinden para çıkmadı. Elime takılan altını bile kv almadı eşim aldı.

Aitlik hissiniz yoksa yaşlıların evini bırakın kiraya çıkın ya da siz de çalışın yeni ev alın kimse gelmez o zaman

Aitlik hissiniz yoksa yaşlıların evini bırakın kiraya çıkın ya da siz de çalışın yeni ev alın kimse gelmez o zaman
Yeni ev almak için uğraşıyoruz şuanda. Eşim almayı düşündüğümüz yere de çıkmayı düşünmüyor sürekli arabayla git gel trafşk olacak çekilmez vs diyor. Bu ev kendi annemlere yakın olduğu için iyi ama kendime ait olmadığı ortak ev olduğu için ve yeni olmadığı için istemiyorum.

Asel21 in konusu vardı orda gelin haklıydı ama burda siz baştan bu eve gelmeyecekti iz yaşlıları evinden memlekete gönderip yaşlıların hastane işi çok olur kışın soğuk olur vs ben sizi haksız buldum neticede onların evi gelmeyecektiniz bu düzene

1. Hanımefendi kv kp yaşlı değil.
2. Zaten köye onlar biz evlenmeden yıllar önce yerleşmişlerdi fakat yıl içinde 2 3 aylığına vs geliyorlarmış eve ve eşim evde tek kalıyormuş.
3. Kv kp bizi bu evde oturmamız için zorladı. Biz eşimle zaten kiraya çıkıp orda oturmak istiyorduk ama onlar "evi varken oğlunu kiraya göndermiş demesinler zaten biz ayda yılda bir geliyoruz, siz burdw oturun biz sadece doktor için kontrole geliriz." dediler.
Anlayacağın haksız olan biz değiliz onlar. Biz kimseyi evinden etmedik.
Bizim bu evde zorla oturmamızı isteyip köyde akrabalara vs şakayla karışık " bizi evden attılar, ne yapalım" diyorsa kim haksız olur. Biz ayrıca kışın yapamazsınız dedik defalarca çağırdık ne kv kp istemedi bizim rahatımız burda çok iyi hiç gerek yok dediler.
Ayrıca düğünde kv kp takıları dahil herşeyi eşime aldırdılar daha da bize borçlular. Benim elime tek çeyrek altını kv kendi parasıyla alıp takmadı yani.

Kv kp altında arabaları var istedikleri gibi hastaneye gidio gelebiliyorlar ve köyde sebzeci meyvecisi herşey ayaklarının altına geliyor. Ve düğünümüzde tek kuruş masraf yapmadıkları halde eşim hala mecburmuş gibi kumanya bile gönderiyor. Hala bizi sömürmeye çalışıyolar. Arabalarının sigortalarını vs bize ödetmeye çalışıyorlar durumlatı da bizden daha iyi. A dan z ye herşeyi eşimle kendimiz yaptık. Altınlar da buna dahil. Kv kp oğlunun kredi çekip aldığı altınları sanki kendilerş almış gibş taktılar. Benim kendi ailem şuanda bile evimde eksik birşey görünce dayanamayıp istemediğim halde tamamlamaya çalışıyolar. Kv kp ise bizi sömürmeye. Sömürmek için bu evde oturtmuşlar onu çok iui anladım zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…